Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری‌آنلاین: برای رفتن به مازندران ۳ محور اصلی فیروزکوه، هراز و چالوس وجود دارد؛ چنانچه قصد سفر به سمت مازندران را دارید و محور هراز انتخاب شماست، ابتدا از این محور، وارد آمل و سپس بابل می‌شوید. بعد از گذشتن از این دوشهر وارد بابلسر می‌شوید. بابلسر تقریبا نیاز به معرفی ندارد، زیرا در تمام فصول به‌ویژه بهار و تابستان گردشگران زیادی به این شهر سفر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پل معلق بابلسر

پل معلق بابلسر به دوره پهلوی اول برمی‌گردد که در خیابان پاسداران واقع است. این پل در سال ۱۳۸۶ به ثبت ملی رسیده‌است. پل معلق در سال ۱۳۱۳، قبل از جنگ جهانی دوم توسط مهندسان و متخصصان آلمانی و سوئدی روی بابلرود احداث شد. بسیاری از گردشگران که برای تفریح و گردش به بابلرود می‌روند این پل را می‌شناسند، زیرا به جاذبه گردشگری بابلسر تبدیل شده است.

رودخانه بابلرود و اسکله‌های قایق‌رانی

ویژگی رودخانه بابلرود این است که از مرکز بابلسر می‌گذرد، به‌همین دلیل زیبایی خاصی به شهر بخشیده‌است. گردشگران زیادی در کنار این رودخانه به راحتی چندین ساعت وقت می‌گذرانند، زیرا امکانات رفاهی بسیار خوبی برای آنها فراهم است. اسکله‌های قایق‌رانی، سفره‌خانه، رستوران، کافی‌شاپ و حتی پارک و فضای سبز در اطراف رودخانه برای رفاه حال مسافران و گردشگران ایجاد شده‌است. مسیر رودخانه بابلرود نیز پس از گذشتن از اسکله‌های قایقرانی به سواحل زیبای دریای بابلسر می‌رسد.

باغ‌وحش

باغ‌وحش در خیابان دریا یکی از جاذبه‌های گردشگری بابلسر است. در این باغ‌وحش حیواناتی مانند گرگ، شیر، شتر، خرس، میمون نگهداری می‌شود که بازدید از آن می‌تواند به‌ویژه برای کودکان لذت‌بخش باشد.

شهرک خزرشهر

شهرک ساحلی خِزرشهر در کیلومتر ۶ جاده بابلسر به فریدون‌کنار قرار دارد. خزرشهر شامل دو بخش خزرشهر شمالی و خزرشهر جنوبی است. خزرشهر شمالی سمت دریا و خزرشهر جنوبی روبه‌روی خزرشهر شمالی در آن سوی جاده بابلسر و فریدونکنار قرار دارد. در حاشیه این شهرک توریستی فروشگاه‌ها و مراکز خرید متعددی ازبرندهای خوب و معتبر وجود دارد که می‌تواند برای گردشگران جذاب باشد. همچنین شهرک خزرشهر فاصله کمی تا دریا دارد.

روستای سرحمام

روستای سرحمام یا آهنگرکلا ۳ کیلومتر با مرکزبخش رودبست و ۱۰کیلومتر با بابلسر فاصله دارد. نام این روستا از آهنگرکلا به سرحمام تغییر نام داد، زیرا اولین حمام عمومی منطقه پازه‌وار در آن ساخته‌شد.

سد عرب‌خیل

سد عرب‌خیل یا سد لاستیکی بابلسر یکی از تفرجگاه‌های محبوب بابلسر در بهنمیر است، زیرا اطراف این سد چشم‌اندازی زیبا و مناظری بکر وجود دارد. به همین دلیل مسافران و گردشگران بسیاری برای استراحت به این منطقه سفر می‌کنند.

منطقه ساحلی میرود

منطقه ساحلی میرود بابلسر در فاصله ۲ کیلومتری از بهنمیر از توابع شهرستان بابلسر قرار دارد. این منطقه‌ بکر و جنگلی است و چشم‌اندازی زیبا دارد. این نقطه از خاک کشور در یک چهارراهی قرار گرفته است که به بابل، قائمشهر، کیاکلا و بابلسر متصل می‌شود.

سقانفارها

سقانفار آلونک‌ها یا اتاقک‌هایی هستند که در استان مازندران در شمال ایران برای استفاده‌های گوناگون و بیشتر در کنار حسینیه‌ها، مساجد یا محوطه گورستان‌ها ساخته می‌شدند. برخی از آنها در زمین‌های کشاورزی برای نگهبانی محصولات به کار می‌رفت. در بابلسر نیز تعدادی سقانفار در روستاها وجود دارد. ستون‌های مارپیچ، سرستون‌های دهان اژدری و نقاشی‌های اساطیری این سقانفار و نقوش مختلف روی در و دیوار و سقف این بنا شگفت‌انگیز و دیدنی‌ است. سقانفارهای بابلسر در روستاهای آرمیج کلا، اسپی کریم کلا در بخش فریدون کنار، شرمه کلا در بخش رودبست، علی آباد در بخش مرکزی بابلسر که تکیه‌ای از دوران قاجاریه نیز دارد و ولیک‌ رودپشت در بخش رودبست، قرار دارند.

منطقه توریستی کِرفون

منطقه ساحلی کرفون در ۱۳ کیلومتری بابلسر و در جاده ساحلی بابلسر به سمت ساری قرار دارد که از توابع بخش بهنمیر است. ساحل زیبای این منطقه مسافران و گردشگران را به سمت خود می‌کشاند. ازسویی دیگر مسافران می‌توانند ماهی‌ تازه‌ دریای خزر را همانجا خریداری کنند.

آب‌بندان رودبست

رودبست در دهستان بابلرود شهرستان بابلسر قرار دارد. آب‌بندان رودبست از مکان‌های دیدنی این روستا محسوب می‌شود، آب‌بندان همان آبگیر است که به دست انسان ساخته شده‌است و برای پرورش ماهی یا ذخیره آب برای زمین‌های کشاورزی استفاده می‌شود. در فصل بهار و تابستان این آبگیر بسیار دیدنی است، زیرا گل‌های وحشی نیلوفر درآن می‌روید. در فصل زمستان نیز پرنده گان وحشی از صحرای سیبری روسیه به این آب‌بندان مهاجرت می‌کنند.

سفر به مازندران کد خبر 481763 برچسب‌ها استان مازندران مجله سفر به مازندران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان مازندران مسافران و گردشگران رودخانه بابلرود منطقه ساحلی آب بندان باغ وحش پل معلق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۵۲۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور چیست؟

کاربران فضای مجازی غرب مازندران متنی کوتاه با عنوان " فاجعه‌ای دیگر در البرز مرکزی؛ قطع درختان پهن پیکر در بخش کجور نوشهر" منتشر و اعلام کردند ۴۰ اصله درخت قطور و پهن پیکر در اراضی روستای منجیر این بخش توسط افرادی ناشناس قطع شده است.

رییس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان چالوس در خصوص این خبر گفت: محل قطع این درختان در مستثنیات اشخاص در نزدیکی ساختمان اداره محیط زیست منطقه قرار داشت که پارسال با مجوز اداره منابع طبیعی قطع شده است.

عبدالله شمس با تاکید بر حفاظت و حراست از عرصه‌های منابع طبیعی از سوی همگان از اهالی منطقه و همیاران طبیعت خواست در صورت مشاهده هرگونه تخریب منابع طبیعی، از طریق شماره‌های ۱۵۰۴ و ۱۳۹ یگان حفاظت منابع طبیعی را مطلع کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • نجات گردشگران مفقود شده در مسیر کوهنوردی پردیس
  • نجات مصدوم حادثه سقوط از آبشار ورخامن
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • دستگیری قاچاقچیان چوب در لفور سوادکوه
  • نجات گردشگران گم‌شده در جنگل‌های خلیل‌شهر بهشهر
  • آرامگاه فردوسی از جاذبه‌های پربازدید و دیدنی مشهد
  • استقبال بابلسری‌ها از مرد المپیکی قایقرانی 
  • برگزاری با کیفیت کنکور مورد توجه دولت سیزدهم است
  • استقبال از قهرمان قایقرانی آسیا و مرد المپیکی در بابلسر
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور چیست؟