Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد هنجنی، در گفتگو با خبرنگار مهر، از دخالت افراد غیر متخصص در حوزه پوست انتقاد کرد و گفت: رشته پوست همانند سایر رشته‌های پزشکی، دارای کوریکولوم آموزشی است و بر همین اساس، افراد غیر متخصص نباید در حیطه تخصصی پوست دخالت کنند.

وی با اشاره به آسیب‌های ناشی از دخالت افراد غیر متخصص بر سلامت مردم، افزود: متأسفانه علاوه بر اینکه شاهد دخالت افراد غیر متخصص در این حوزه هستیم، افراد غیر پزشک نیز در این حوزه ورود کرده‌اند و باعث شده‌اند سلامت افراد آسیب ببیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنجنی، به انجام کارهای زیبایی بر روی پوست و صورت در آرایشگاه‌ها و زیرزمین و پارکینگ خانه‌ها اشاره کرد و گفت: کار در حوزه پوست فقط جنبه زیبایی ندارد، بلکه تزریق‌هایی صورت می‌گیرد که جنبه درمانی دارند.

رئیس انجمن متخصصین پوست ایران، به رفع چین و چروک صورت و بعضی بیماری‌های پوستی مثل آکنه اشاره کرد و افزود: ما مخالف انجام این قبیل کارها در آرایشگاه‌ها و سایر محیط‌هایی هستیم که واجد ارائه چنین خدماتی را ندارند.

هنجنی ادامه داد: باید با این قبیل افراد غیر متخصص و غیر پزشک که در امور تخصصی رشته پوست دخالت می‌کنند، برخورد شود.

وی افزود: نکته دیگری که نباید فراموش کرد، این است که علاوه بر دخالت افراد غیر متخصص و غیر پزشک در حیطه تخصصی پوست، شاهد استفاده از مواد و لوازمی هستند که از کیفیت مناسبی برخوردار نبوده و برای سلامت افراد خطرناک است.

هنجنی تاکید کرد: بعضاً موادی تزریق می‌شود که می‌تواند پوست فرد را بسوزاند.

رئیس انجمن متخصصین پوست ایران، با عنوان این مطلب که وظایف نظارتی بین دو معاونت درمان و بهداشت وزارت بهداشت تقسیم شده است، گفت: در خصوص دخالت افراد غیر متخصص، معاونت درمان نظارت می‌کند و در بحث آرایشگاه‌ها و…، معاونت بهداشت کار نظارت را انجام می‌دهد و همین مسئله باعث شده بعضاً این دخالت‌ها در حوزه پوست، خوب دیده نشود.

هنجنی، همچنین از میزان جریمه‌های تعزیرات در برخورد با افراد متخلف گلایه کرد و افزود: وقتی پرونده فرد خاطی به تعزیرات می‌رود، جریمه‌ها آن قدر نیست که بازدارنده باشد و آنها را از ادامه چنین تخلفاتی باز دارد. به طوری که پرداخت ۲۰۰ هزار تومان جریمه برای کسی که درآمدهای میلیونی از این قبیل کارها دارد، مشکلی نیست.

کد خبر 4841344

منبع: مهر

کلیدواژه: پوست بوتاکس ویروس کرونا وزارت بهداشت سرطان درمان ناباروری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سعید نمکی رژیم غذایی دارو سازمان نظام پزشکی بیماری صرع گردو بیمارستان عمل جراحی چاقی دخالت افراد غیر متخصص آرایشگاه ها آرایشگاه ها حوزه پوست غیر پزشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۵۸۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری سه شنبه شب در دیدار رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: یکی از بزرگ‌ترین خدمات را دانشگاه علوم پزشکی ارائه می دهد و با تلاش هایی که در استان شده شرایط به سمت پیشرفت است اما با افق شایسته هنوز فاصله وجود دارد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: نگاهمان به مراکز استراتژیک در استان همچون آموزش و پرورش، مراکز آموزش عالی و بهداشت درمان که دستگاه هایی هستند که زیربنای تمدن را تولید می کنند باید تغییر کند.

وی بیان داشت: پیامبر اکرم (ص) امنیت و سلامت را زیر ساخت تمدن عنوان کردند، به همین خاطر باید به حوزه سلامت فوق العاده توجه کرد و به لحاظ اعتبارات در حوزه تامین تجهیزات، زیرساخت و نیروی انسانی نیاز است این عرصه دیده شود و نیز مدیریت اقتصاد سلامت بر مساله پیشگیری متمرکز باشد، لذا باید روی خیرین پیشگیری در عرصه درمان کار و طراحی کنیم.

آیت الله صفایی بوشهری ابراز داشت: اگر خیریه ها و وقف های پیشگیری از بیماری داشته باشیم هم هزینه آن کمتر است و هم اثر آن بیشتر است.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر اظهار داشت: یکی از کارهایی که باید انجام داد استفاده از طب دریا برای سلامت است، در حالیکه می توان با آماده سازی عمق و کف دریا به راحتی پیاده روی دریایی داشته باشیم که در نشاط و شادابی و سلامت مفاصل بسیار موثر است.

آیت الله صفایی بوشهری بیان کرد: استان بوشهر به خاطر شرایط خاصی که دارد و به ویژه در جنوب استان، باید بیش از جمعیت به لحاظ نیازهای درمانی توانمند باشد و جغرافیایی در عرصه سلامت موفق است که بیش از نیازهای استاندارد جمعیت بیمار، دارای توانمندی باشد.

وی با بیان اینکه به حوزه بهداشت و درمان مثل عرصه امنیتی باید کمک کرد گفت: پیشگیری، درمان، هم زیر ساخت و هم حوزه نرم افزار گران است، لذا کار سخت اما شدنی است و می طلبد مسئولان اعتبارات لازم را برای زیرساخت تامین کنند و به مساله درمان همانند مسائل استراتژیک نگاه داشته باشند.

وی با اشاره تصمیماتی در خصوص ساخت بیمارستان صنعت نفت در استانی دیگر گفت: نباید طوری باشد که صنعت و انرژی در این استان به همراه آلاینده ها باشد و بیمارستان نفت در استان دیگری احداث شود.

آیت الله صفایی بوشهری همچنین خواستار تجهیز بیمارستان های شهرستان های دیگر شد و گفت: نباید تمرکز درمان روی مرکز استان باشد.

امام جمعه بوشهر با اشاره به مراجعه برخی از مردم به دیگر استان ها جهت درمان گفت: برخی از مردم برای درمان به خارج از استان مراجعه می کنند، در استان نباید کمبودی باشد که منجر به این شود بیمار به خاطر این کمبود امکانات به استان دیگری برود؛ اگر بیمار به خارج از استان مراجعه می کند به صورت اختیاری باشد.

آیت الله صفایی بوشهری افزود: بایستی طراحی استاندارد صورت گیرد که در یک بازه زمانی این کمبودها تمام شود.

کد خبر 6093649

دیگر خبرها

  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • سیگار نابودگر ظاهر و زندگی افراد؛ از آسیب‌های پوستی تا تهدید سلامتی
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد
  • سیگار چه تاثیری بر چهره و بدن افراد می گذارد؟
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت