Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ ندا جعفری: وضعیت این روزهای بازار موبایل چندان خوب نیست به نظر می‌رسد. با افزایش نرخ تورم مردم دیگر تمایلی برای خرید گوشی موبایل ندارند و با افزایش قیمت گوشی موبایل و کاهش توان خرید مردم، بازار خرید و فروش گوشی موبایل نیز از رونق افتاده است.

ابراهیم درستی رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه در این‎باره به خبرنگار اقتصادی رویداد ۲۴ می‌گوید: با اجرای طرح رجیستری از ابتدای خرداد ماه سال ۹۸ قاچاق موبایل بسیار محدود شد و هر مسافر نیز تنها می‌تواند یک دستگاه موبایل با خود به کشور بیاورد و سهمیه مسافران سالانه یک گوشی است که می‌توانند با ارائه پاسپورت خود آن را رجیستری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه می‌دهد: طی سالیان گذشته طرح رجیستری اجرا نشد، اما در نهایت امسال برای جلوگیری از قاچاق موبایل این طرح نهایی شد و در حال حاضر با نظر گمرک هر شخص می‌تواند با ارائه کد ملی خود یک گوشی وارد و در سامانه گمرک عوارض خود را پرداخت کند.

درستی با اشاره به میزان قاچاق موبایل در سال‌های گذشته می‌گوید: در سال‌های قبل تنها از راه قاچاق موبایل ۲ هزار میلیارد تومان به جیب سوداگران می‌رفت، اما با اجرای طرح رجیستری این مبلغ به خزانه واریز می‌شود.

او ادامه می‌دهد: شرکت‌های واردکننده موبایل از ۱۸ شرکت در سال‌های گذشته به بیش از ۱۰۰ شرکت رسیده‌اند و در حال حاضر واردات موبایل انحصاری نیست.

رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه در خصوص گوشی‌های وارد شده به کشور می‌گوید: ۸۵ درصد سهم بازار گوشی‌های با قیمت زیر ۴۰۰ دلار است که با ارز نیمایی وارد کشور می‌شوند و گوشی‌های بالای ۴۰۰ دلار با راز آزاد محاسبه می‌شود.

او در مورد فراگیر شدن ویروس کرونا و ارتباط آن با واردات موبایل از چین نیز می‌گوید: گاهی اتفاقات نادری در دنیا رخ می‌دهد که بر اقتصاد همه کشور‌ها تاثیر می‌گذارد، اما در بخش موبایل خوشبختانه تجار از قبل کالا‌ها را وارد کشور کرده‌اند و مشکلی برای شب عید وجود ندارد.

درستی درباره وضعیت این روزهای بازار موبایل می‌گوید: در حال حاضر بازار موبایل در رکود است و امیدواریم بازار شب عید رونق پیدا کند، البته درخواست کسبه از واردکنندگان این کالا این است که پروسه زمانی کمتری را برای واردات گوشی در نظر بگیرند تا با کمبود موبایل در برند‌های مختلف مواجه نشویم.

او در پاسخ به این پرسش که علت بالا بودن هزینه عوارض گمرک جهت رجیستری چیست؟ می‌گوید: با توجه به افزایش فساد در این بخش این سیاست پیاده شد البته مبلغی که برای هزینه گمرک جهت رجیستری دریافت می‌شود به نوع گوشی وابسته است و بر اساس ارزش دلاری آن محاسبه می‌شود.

به گزارش رویداد۲۴ هزینه عوارض گمرک جهت رجیستری گوشی‌های مسافری که از خارج به ایران آمده‌اند یا مدت زیادی خاموش بوده‌اند یا به هرترتیب بدون کد فعالسازی بوده بر اساس قیمت دلاری (آزاد) گوشی متفاوت است و بر اساس ضوابط گمرک، یک گوشی مسافری باید در دو ماه اخیر وارد کشور شده باشد و تمامی اطلاعات آن به نام یک شخص باشد.

در جداول زیر هزینه عوارض گمرک برخی از مدل های گوشی جهت رجیستری آمده است

لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000qnZ خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: قیمت گوشی موبایل رویداد24 قیمت موبایل ویروس کرونا گمرک جهت رجیستری قاچاق موبایل بازار موبایل گوشی موبایل طرح رجیستری حال حاضر وارد کشور بر اساس یک گوشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۰۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش نوکیای تقلبی حرام است!

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از عرضه نوکیای تقلبی گفت: فروش این نوع موبایل در بازار به دور از انصاف و حرام است. سازمان بازرسی کل کشور باید به این موضوع ورود کند.

«سید کاظم موسوی» نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با ما پیرامون حواشی به وجود آمده درباره تولید تلفن همراه نوکیا در داخل کشور بدون اخذ مجوز از این شرکت خارجی اظهار کرد: عرضه این نوع موبایل‌ها به منزله تضییع حقوق مصرف‌کنندگان است. 

در چنین شرایطی مردم می‌توانند به دلیل خسارتی که از این محل شامل حالشان شده از عرضه کننده آن شکایت کنند.

نایب رئیس کمیسیون مجلس اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: کالا‌هایی باید در بازار عرضه شود که از تایید استاندارد‌های داخلی و بین المللی برخوردار باشد. اخیرا در فضای رسانه‌ای کشور شنیده شده که تلفن همراه تقلبی با عنوان نوکیا در بازار فروخته می‌شود که از اصالت کافی برخوردار نیست. خرید این موبایل صرفاً باعث هدررفت پول مردم می‌شود؛ لذا، فروش این نوع تلفن‌های همراه را دور از انصاف و حرام می‌دانم.

وی تاکید کرد: نهاد‌های نظارتی کشور مانند سازمان بازرسی کل کشور و تعزیرات حکومتی باید به این موضوع ورود کنند. وزارت صمت هم به عنوان متولی بازار باید توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشد. مگر مردم ایران افراد متقلبی هستند که اکنون بخواهند از گوشی تقلبی استفاده کنند.

موسوی در پایان تصریح کرد: مردم در بازار پول یک کالای اصل را پرداخت می‌کنند، اما در نهایت یک محصول تقلبی را دریافت می‌کنند. بروز مسائل مشابه با این موضوع صرفا باعث بی اعتمادی مردم به بازار و مخدوش شدن ذهنیت آنها نسبت به فضای اقتصادی کشور می‌شود.

منبع: بازارنیوز

tags # موبایل سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ سلاطین بازار موبایل چقدر فروخته می‌شوند؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • قیمت انواع گوشی موبایل در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • ۱۰۰ واردکننده برتر سال ۱۴۰۲ معرفی شدند + فهرست
  • فروش نوکیای تقلبی حرام است!
  • نسخه آبی گوشی ردمی 13C 5G به زودی عرضه می‌شود
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا