Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه ایران دارای دیرینگی تاریخی و تنوع اقلیمی است، گفت: خط دیپلماسی فرهنگی و هنری کشور را می توان بر مبنای لباس و پوشاک ایرانی تقویت کرد.

به گزارش ایمنا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی صبح امروز از بخش های مختلف دبیرخانه جشنواره مد و لباس فجر بازدید کرد و با تاکید بر این مطلب افزود: جشنواره مد و لباس برآیندی از فعالیت های کارگروه مد و لباس در طول سال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ساختار کارگروه مد و لباس به سمت ترکیب سازی است به این معنا که از ظرفیت چند مجموعه در این زمینه می خواهد کمک بگیرد که اگر موفق باشد در وظایف خود توفیقات بیشتری به دست می آورد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بخش دیگر اقدامات این کارگروه ارتباط با اتحادیه ها، موسسات مرتبط، نخبگان هنری و علمی و موسسات دولتی و عمومی است. هر چه قدر از ترکیب این ۴ عنصر اصلی بهره بیشتری ببریم در انجام وظایف کارگروه هم نقش موثرتری خواهد داشت.

صالحی با اشاره به نیاز امروز جامعه به مد، تصریح کرد: مد یک نیاز انسانی است که هر چقدر تنوع داشته باشد به جذابیت زندگی کمک می کند. به این معنا که پوشاک هم با اینکه اصولی دارد ولی تنوع هم دارد که به بقای اصول آن کمک می کند.

از طریق لباس و پوشاک می توانیم سبک زندگی ایرانی خود را صیانت کنیم

وی با بیان اینکه چگونه از طریق لباس و پوشاک می توانیم سبک زندگی ایرانی خود را صیانت کنیم و در عین حال تنوع بخشی آن هم رعایت شود؛ ادامه داد: لباس هویت هر ملتی به شمار می آید که باید به آن توجه داشت.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اقتصاد هنر و فرهنگ هم در این حوزه از اهمیت زیادی برخوردار است. این حوزه می تواند بخش های تولید ملی را ارتقاء دهد و به قطع وابستگی های خارجی منجر شود.

صالحی به نقش حوزه مد و لباس بر عفاف و حجاب کشور اشاره کرد و افزود: وقار ایرانی همواره در پوشاک آن نمود داشته است و ما از طریق لباس خود از هویت ایرانی مان صیانت می کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: حوزه مد و لباس همچنین می تواند در ارتباطات بین المللی نقش به سزایی داشته باشد و علاوه بر اینکه پارچه ها باید ایرانی باشد، طرح های ملی هر قوم نیز در آن باید مورد توجه قرار بگیرد. غذا و پوشاک سریع الانتقال است و می توان از این طریق دیپلماسی فرهنگی را رقم زد.

وی افزود: مد و لباس خط ارتباطی ما را با جهان تعریف می کند و در ایران تنوع اقوام داریم که دارای ظرفیت های هنری بسیاری دارند که قابل توجه است و باید هنر اقوام را پاسداری کرده و آن را ارتقاء دهیم. اقدام ایرانی نقطه اتصال و وحدت ایرانی به شمار می آید. در عین اینکه زبان رسمی فارسی است ولی باید نمادهای اقوام هم مورد توجه قرار بگیرد تا اقوام مختلف کشور احساس تعلق یابند و بدانند که مورد توجه هستند.

صالحی در ادامه با اشاره به اهمیت اقتصاد اقوام گفت: حوزه مورد توجه دیگر در این بخش بخش علمی پژوهشی است که باید مورد توجه فعالان مد و لباس قرار بگیرد. دانشگاه ها و مراکز علمی می توانند پژوهش هایی با توجه به دارایی های کهن و ذائقه های جدید داشته باشند.

وی توجه به ارتقای آموزشی و مهارتی را از دیگر مواردی دانست که باید مورد توجه و اهمیت قرار بگیرد و افزود: باید حلقه هایی که بین دانش و مهارت عملی ایجاد شده، پر شود و این اقدام ادامه اقدامات علمی و پژوهشی است.

کد خبر 408827

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مد و لباس لباس پوشیدن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیپلماسی فرهنگی باید مورد توجه لباس و پوشاک طریق لباس قرار بگیرد مد و لباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۷۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، آئین رونمایی از طرح آموزشی و تربیتی «هزار مشعل» عصر چهارشنبه با حضور معاون فرهنگی هنری ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان برگزار شد.

«هزار مشعل» به واسطه فعالیت قریب به ۱۰۰۰ کانون در استان گیلان طراحی شده و در قالب این طرح هر کانون به مانند یک مشعل در فعالیت‌های فرهنگی محسوب شده است.

هزار مشعل طرحی تربیتی در حوزه‌های مختلف فرهنگی، هنری، اجتماعی و آموزشی است که با محوریت جهاد تبیین در فعالیت‌های مسجدی به منظور احیای کارکردهای مساجد در هشت رشته طراحی شده است.

کد خبر 6094649

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های فرهنگی راکد اردبیل بازسازی می‌شود
  • بزرگترین مرکز توزیع پوشاک حجاب در مشهد تأسیس می‌شود
  • مجلس حقوق کارگر را بر مبنای نرخ تورم تعیین کند
  • وقتی «فرهنگ» در میدان «دیپلماسی» قد عَلَم می‌کند
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • ظرفیت شهرهای خواهرخوانده در گسترش دیپلماسی فرهنگی در اصفهان
  • تئاتر شبستان فرصت کشف استعدادهای هنری را ایجاد کرده است
  • دیپلماسی و میدان، پای کار «آبیِ ایرانی»/ نگاهی به مواضع مقامات کشوری و لشکری در روز خلیج فارس