Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه فرامنطقه‌ای «الاشرق الاوسط» روز دوشنبه گزارش داد در حالی که فرمانده ارتش شرق لیبی عازم ژنو است، یک هیات بلندپایه نظامی آمریکایی بطور غیرمنتظره وارد طرابلس شد تا با مقامات دولت وفاق ملی مذاکره کند. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو بر اساس این گزارش اگرچه ژنرال خلیفه حفتر فرمانده ارتش شرق لیبی برای شرکت در گفت: وگو‌های ژنو به سوئیس می‌رود، اما یک هیات بلند پایه نظامی آمریکا وارد طرابلس شد تا با سران ارتش دولت وفاق ملی دیدار و گفت وگو کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این هیات همچنین قرار است بعد از دیدار با نظامیان لیبیایی با فائز السراج رئیس دولت وفاق ملی نیز دیدار و گفت: وگو کند.

این در حالی است که ژنرال خلیفه حفتر، فرمانده ارتش شرق لیبی عازم ژنو است تا در گفت: وگو‌های کمیسیون مشترک نظامی (۵+۵) که به زودی در آن شهر با ابتکار غسان سلامه نماینده ویژه سازمان ملل در لیبی برگزار می‌شود شرکت کند.

به گفته سلامه، براساس تصمیمی که در نشست اول صلح لیبی در برلین اتخاذ شد، قرار است در نشست ژنو نمایندگان گروه‌های رقیب در لیبی در باره آینده سیاسی و اقتصادی این کشور آفریقایی تصمیم گیری کنند.

دو هفته قبل بود که سفارت آمریکا در طرابلس در توئیتی خواستار از سرگیری صادارت نفت لیبی شد که توسط نیرو‌های حفتر متوقف شده بود.

بخشی از تأسیسات نفتی لیبی از ماه گذشته از سوی نیرو‌های خلیفه حفتر مسدود شد. این اقدام خسارت ۷۰۰ هزار بشکه‌ای برای این کشور را به همراه آورد.
مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا نیز چندی پیش ابراز امیدواری کردکه در نتیجه کنفرانس برلین، تاسیسات نفتی لیبی دوباره بازگشایی شود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، در بیانیه‌ای که سفارت آمریکا در لیبی منتشر کرد به لزوم از سرگیری صادرات نفتی لیبی توصیه شده است.
بحران لیبی و درگیری میان دولت وفاق ملی لیبی به ریاست فایز السراج با شبه نظامیان وابسته به خلیفه حفتر، به عرصه درگیری‌های نیابتی برخی کشور‌های منطقه مبدل شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ژنرال خلیفه حفتر فرمانده ارتش شرق لیبی دولت وفاق ملی نظامی آمریکا خلیفه حفتر نفتی لیبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۷۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد

یک سناتور دموکرات آمریکایی ارزیابی دولت بایدن درباره منطبق بودن اقدامات اسرائیل با قوانین بین‌المللی در جنگ غزه را زیر سوال برد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در پی انتشار گزارشی مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی قوانین بین‌المللی را در غزه نقض می کند، سناتور دموکرات کریس ون هولن در بیانیه‌ای، ارزیابی دولت بایدن درباره منطبق بودن اقدامات اسرائیل با قوانین بین‌المللی در جنگ غزه را مورد تردید قرار داد.

براساس یک گزارش کوتاه داخلی وزارت امور خارجه آمریکا، برخی مقامات ارشد آمریکا به آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه توصیه کردند که تضمین‌های معتبر و قابل اطمینانی از اسرائیل نیافتند که نشان دهد این رژیم از سلاح‌های آمریکایی طبق قوانین بین‌المللی حقوق بشر استفاده کرده و ممکن است قوانین بین‌المللی در غزه را نقض کرده باشد.

در این گزارش که به دست رویترز رسیده است، مقامات افزودند: برخی بخش‌های مطلوب در این وزارت‌خانه، تضمین‌های اسرائیل را پذیرفتند و برخی بخش‌های دیگر آنها را رد کردند و برخی دیگر هیچ موضعی اتخاذ نکردند.

براساس تفاهم‌نامه امنیت ملی که در ماه فوریه به امضای جو بایدن رسیده است، بلینکن باید تا تاریخ 8 مه گزارشی را به کنگره ارائه دهد مبنی بر اینکه آیا او تضمین‌های معتبری را از سوی اسرائیل یافته است که نشان دهد استفاده این رژیم از تسلیحات آمریکایی در جنگ غزه، قوانین آمریکا یا قوانین بین‌المللی را نقض کرده است.

در ارزیابی مشترک 4 اداره تحت نظر وزارت امور خارجه گفته شده که تضمین‌های اسرائیل قابل اطمینان و معتبر نیست. در این ارزیابی همچنین به 8 نمونه از اقدامات نظامی اسرائیل اشاره شده است که مقامات معتقدند سؤالات جدی را درباره نقض احتمالی قوانین بین‌المللی حقوق بشر، ایجاد کرده است.

این سناتور آمریکایی اظهار کرد این گزارش تردیدهای جدی درباره وحدت رویه در دولت بایدن برای ارزیابی عملکرد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در غزه برطبق قوانین بین‌المللی ایجاد کرده است.

در بخش دیگر این گزارش داخلی هشدار داده شده است که بلینکن با معلق کردن ارسال کمک‌های آمریکا، توانایی اسرائیل برای رویارویی با تهدیدات احتمالی بیرون از حریم هوایی خودش را محدود کرده است و مستلزم آن است که واشنگتن فروش سلاح به کشورهای دیگر منطقه در زمان حاضر و در آینده را بار دیگر مورد ارزیابی قرار دهد.

ون هولن تصریح کرد در گزارش رویترز مشخص شده که پیشنهادات اداره های ارائه دهنده این گزارش، به دلیل امتیازات سیاسی نادیده گرفته شده است.

وی تصریح کرد تصمیم برای درنظر گرفتن تطابق اقدامات اسرائیل با قوانین بین المللی، یک حقیقت و یک قانون است. این حقایق و قوانین نباید برای دستیابی به یک نتیجه سیاسی از پیش تعیین شده، نادیده گرفته شود. اطمینان ما در معرض خطری بزرگ است.

در همین حال ون هولن و برخی دیگر قانون گذاران دموکرات، جو بایدن را برای تحمیل شروط بر کمک های نظامی به رژیم صهیونیستی تحت فشار قرار داده‌اند تا این رژیم برای کاهش کشتار غیرنظامیان در غزه تحت فشار قرار گیرد. تاکنون دولت بایدن کاری در این باره انجام نداده است.

تاکنون بر اثر تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه بیش از 34 هزار نفر که بیشتر آنان زنان و کودکان هستند، جان خود را از دست داده‌اند.

مقامات آمریکا: اسرائیل قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حکومت‌های منطقه با جبهه مقاومت همراهی کنند
  • حضور ویرانگرِ آمریکا | افغانستان
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • آمریکا: ۵ واحد نظامی اسرائیل مرتکب نقض قوانین شده‌اند
  • عملیات «فتح موعود» و تحقیر نیروی دریایی آمریکا
  • چرا سوخو-۳۵ روسیه از اف-۱۶ آمریکا پیشرفته تر است؟
  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است