Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین کلانتری هدف از برگزاری جلسه هیئت اندیشه‌ورز تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی را ارتقای مسائل و مبانی علوم انسانی و اسلامی دانست و تصريح کرد: در کشور ما به موضوع علوم انسانی و اسلامی توجه زیادی نشده و نیازمند توجه و دقت بیشتری در این راستا هستیم .

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا دوازدهمین جلسه هیئت اندیشه‌ورز تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور علی آسمند  مدیر مرکز مطالعات و برنامه ریزی و تعالی گروه زبان‌های سازمان ومعین گروه‌های اندیشه ورز علوم انسانی استان‌ها، حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، حجت الاسلام مهدی ایمانی مقدم مسئول دفاتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان مرکزی و رئیس هیئت اندیشه ورز علوم انسانی و هنر استان مرکزی، حجت الاسلام مهدی همتی مسئول دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی واعضای هیئت اندیشه ورز دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای جلسه حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی ایمانی مقدم رئیس هیئت اندیشه‌ورز استان، ضمن عرض خیر مقدم و تبریک ایام دهه فجر، به بحث خود باوری اشاره کردند و کلید موفقیت را در زمینه تحول و ارتقا، تقویت خودباوری دانستند.

وی در خصوص برنامه‌های اجراشده و اندیشیده ‌شده توضیحاتی را ارائه و در مورد بحث توانمندسازی اعضا برای ایجاد گفتمان‌سازی برای بحث تحول و ارتقا مطالبی را بیان کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک ضمن تبریک ایام ا... دهه مبارک فجر افزود: علوم انسانی در همه حال دارای اهمیت بوده چرا که علوم انسانی با خلقت انسان به‌عنوان مهم‌ترین موجود خلقت در ارتباط است و کلیه محاسبات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بر مبنای علوم انسانی و اسلامی  تعریف می‌‌شود.

وی خاطر نشان کرد: بهره ما از زمین و آسمان، زندگی و عمر برگرفته از مبانی اسلامی و انسانی است که بایستی به این مقوله نیز توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

حسین کلانتری هدف از برگزاری این جلسه را ارتقای مسائل و مبانی علوم انسانی و اسلامی دانست و تصريح کرد: در کشور ما به موضوع علوم انسانی و اسلامی توجه زیادی نشده و نیازمند توجه و دقت بیشتری در این راستا هستیم .

وی بومی سازی علوم انسانی، بازنگری در رشته ها و تطبیق آن با مبانی اسلامی و انسانی و تقویت روحیه انتقادی در بحث‌های بومی سازی را یکی از دغدغه‌های اساسی در علوم انسانی برشمرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک تأکید کرد: بومی‌سازی به این معنا نیست که چهره کار را تغییر دهیم بلکه هم به لحاظ هنری وهم به لحاظ بنیادی و کاربردی باید تغییراتی اعمال گردد .

وی تقویت میان رشته‌ای‌ها که در دولت گذشته و بعد از انقلاب نیز به آن توجه شده را یکی دیگر از دغدغه‌های علوم انسانی دانست و اظهار کرد: این امر دیدگاه‌ها و نگرش‌های نو را ایجاد می‌کند.

کلانتری یادآور شد:کاربردی سازی علوم انسانی یکی از مواردی است که باید به آن توجه شود چرا که اگر علوم انسانی را از جنبه‌های کاربردی بنیادی و توسعه‌ای تقسیم کنیم می‌توان گفت در بحث کاربردی سازی علوم انسانی کمتر فعال بوده و بیشتر در حوزه فنی و علوم پایه و کشاورزی دقت داشته‌ایم.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی بحث سرمایه گذاری در حوزه علوم انسانی و حمایت از آن را به‌عنوان چهارمین اصل علوم انسانی عنوان کرد و گفت :دانشگاه آزاد اسلامی باید به این موضوع توجه بیشتری داشته باشد همچنین ترسیم نقشه راه علوم انسانی در استان مرکزی یکی دیگر از این موضوعات است که یکی از وظایف محوله بر عهده ما مسئولان در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان است.

انتهای پیام/4127/

منبع: آنا

کلیدواژه: بومی سازی علوم انسانی حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی هیئت اندیشه ورز تعالی علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی اسلامی استان مرکزی علوم انسانی و هنر سازی علوم انسانی حسین کلانتری حجت الاسلام اندیشه ورز بومی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۱۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۱۵هزار داوطلب کنکور سراسری در خراسان جنوبی

۱۴ هزار و ۹۰۰ داوطلب کنکور سراسری (نوبت اول) در استان خراسان جنوبی باهم رقابت کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند؛ همزمان با آغاز نوبت اول آزمون سراسری سال  1403، تعداد 2959 داوطلب در گروه‌های علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی در دانشگاه بیرجند همزمان با سراسر کشور به رقابت با یکدیگر پرداختند.

نوبت اول کنکور سراسری سال 1403 در گروه‌های علوم ریاضی و علوم انسانی همزمان با سراسر کشور در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

در این رقابت 3307 داوطلب شامل 1903 نفر زن و 1404 مرد در پردیس علوم، پردیس مهندسی، پردیس علوم رفتاری، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، سالن امید و سالن ورزشی فجر دانشگاه بیرجند به رقابت پرداختند.

همزمان با آغاز کنکور سراسری، این آزمون در 10 شهرستان خراسان جنوبی نیز برگزار شد.

 14900 داوطلب در  تمام گروه‌های آزمونی نوبت اول کنکور سراسری، در خراسان جنوبی به رقابت با یکدیگر پرداختند که از این تعداد 6354 داوطلب در دانشگاه بیرجند در آزمون شرکت کردند.

همزمان با برگزاری آزمون داوطلبان گروه‌های آموزشی علوم ریاضی و علوم انسانی، دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند و رئیس ستاد استانی آزمون سراسری در خراسان جنوبی و جمعی از مسئولان از روند برگزاری آزمون بازدید کرد.

به گزارش تسنیم، در کل کشور تعداد 128 هزار و 362 داوطلب در آزمون گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی شرکت کردند که از این تعداد 47 هزار و 112 نفر معادل 37 درصد داوطلبان زن و تعداد 81 هزار و 250 نفر معادل 63 درصد داوطلبان مرد بودند.

در آزمون گروه آزمایشی علوم انسانی در کل کشور تعداد 384 هزار و 960 داوطلب شامل تعداد 250 هزار و 345 نفر معادل 65 درصد داوطلبان زن و تعداد 134 هزار و 615 نفر معادل 35 درصد داوطلبان مرد بودند.

انتهای پیام/250

دیگر خبرها

  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود
  • رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مهمان «بی واسطه» شد +فیلم
  • قهرمانی تیم والیبال کارکنان دانشگاه آزاد میانه در مسابقات منطقه دو شمال‌غرب کشور
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • رقابت داوطلبان کنکور سراسری ۱۴۰۳ در دانشگاه آزاد اسلامی یزد
  • رقابت ۱۵هزار داوطلب کنکور سراسری در خراسان جنوبی
  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس میزبان آزمون کنکور سراسری
  • ما از تحقیقات غرب در حوزه فلسفه اسلامی بی‌اطلاع هستیم
  • رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در قزوین