Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، امیر کلهری‌پور کارگردان نمایش «خوابگرد» است که از شهر «آبیک» قزوین در بخش صحنه‌ای سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر حاضر شده است. نمایشی که متن آن را نوید ایزدیار نوشته و در بخش غیررقابتی جشنواره روی صحنه رفته است.

امیر کلهری‌پور «خوابگرد» را متنی خواند که در فضای ذهنی و کابوس‌واری رقم می‌خورد و گفت: داستان از این قرار است که اتفاقی برای کاراکتر اصلی داستان در نوجوانی رخ داده که امروز باعث روان‌پریشی او شده است؛ دلیل این اتفاق هم اعتیاد پدر خانواده است که باعث می‌شود کارشان به راه‌های باریک کشانده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارگردان تئاتر با اشاره به اینکه در این نمایش معضل اجتماعی اعتیاد را در بستر روایتی سورئال و در قالب خواب و رویا نمایش می‌دهد، گفت: من و نوید ایزدیار (نویسنده نمایشنامه) سال‌هاست همکاری داریم. مساله «خوابگرد» همموضوعی بود که نوید در روزنامه خوانده و آن را برای ما تعریف کرده بود. در واقع متن این نمایش بر اساس یک خبر واقعی شکل گرفت. خبری که می‌گفت سه رفیق برای کاری خلاف به یک خانه می‌روند و کاراکتر اصلی داستان با مادر خودش مواجه و بعد از آن دچار روان‌پریشی می‌شود. این تیتر و خبر روزنامه را خواندیم و گفتیم چه جالب است از آن یک نمایشنامه بنویسیم.

کلهری‌پور همچنین درباره چالش‌هایی که اجرای تئاتر در شهرستان آبیک استان قزوین با آن روبه‌روست، گفت: نخستین و مهم‌ترین مشکل ما، نداشتن سالنی برای تئاتر است. در شهرمان تنها یک سالن همایش چندمنظوره داریم که متعلق به اداره‌کل فرهنگ و ارشاد است و فرمانداری و نهاهای دیگر هم برای برپایی برنامه‌هایشان از آن استفاده می‌کنند.

او با بیان اینکه آبیک حتی از وجود یک بلک‌باکس برای اجرا و تمرین تئاتر هم بی‌بهره است، تصریح کرد: مجبوریم در سرسرای فرهنگسرا و نمازخانه آن و جاهای بی‌ربط، به تمرین تئاتر بپردازیم.

کارگردان نمایش «خوابگرد» با اشاره به اینکه با وجود این مشکلات زیرساختی و اساسی در دوازده سال گذشته به کار تئاتر پرداخته است، گفت: همین سالن همایش که روزگاری تنها با تماشاگران مهمان پر می‌شد، امروز تماشاگر دائمی تئاتر دارد و این اتفاقی خوب است. اما نداشتن سالن و محل تمرین همچنان یک معضل بزرگ است.

کلهری‌پور همچنین درباره جشنواره تئاتر فجر، گفت: تا چند سال پیش، هر سال یک جشنواره منطقه‌ای مجزا برگزار می‌کردند اما مدتی است که جشنواره منطقه‌ای حذف شده و بازبینی آثار از طریق فیلم انجام می‌شود که این اتفاق خوبی نیست چون بزرگان تئاتر ما تاکید می‌کنند برای ارزیابی کیفیت یک تئاتر باید آن را به صورت زنده تماشا کنی.

کارگردان نمایش «خوابگرد» تصریح کرد: نمی‌توان از روی فیلم، یک تئاتر را قضاوت کرد و آنچه باید اتفاق بیفتد، نمی‌افتد و این مشکلی است که در این چند سال گریبانگیر تئاترهای شهرستان‌ها شده است.

او با بیان اینکه «جشنواره منطقه‌ای تئاتر فجر به غیر از داوری، اتفاقی بود که کارگردان‌ها را از همه‌جای ایران و چند شهر دور هم جمع می‌کرد و امکانی برای آشنایی با هنرمندان سایر شهرها و اشتراک تجربیات بود» گفت: اما این اتفاق خوب چند سالی است حذف شده و امیدوارم دوباره شاهد برگزاری جشنواره تئاتر مناطق باشیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اعتیاد سی و هشتمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر خوابگرد شهرستان آبیک استان قزوین نوید ایزدیار جشنواره منطقه ای کارگردان نمایش تمرین تئاتر تئاتر فجر چند سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۳۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«انعکاس شیطان» آماده نمایش شد/ حضور «پیام خصوصی» در کانادا

به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با پایان فیلمبرداری فیلم کوتاه «انعکاس شیطان» و پشت سر گذاشتن مراحل فنی، این فیلم ترسناک آماده رقابت در جشنواره‌های بین المللی می‌شود.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «مردی میانسال که سرایدار مدرسه است در یک شب بارانی مورد حمله ارواح شیطانی قرار می‌گیرد.»

از جمله عوامل این فیلم می‌توان به تهیه‌کننده، نویسنده و کارگردان: سحر میرزاییان‌فر و کامران محمدی، مدیر فیلمبرداری: داوود امیری، بازیگران: حسام حسینی، مریم رختیانی و حمیدرضا نبی، مدیر صدابرداری: بهنام حقانی، تدوین و جلوه های ویژه: علی عباسی، موسیقی: مهدی حسینی، طراح صحنه: مونا عزیز، دستیار صحنه: کوثر صداقت، دستیار صدا: کوشا برجیان، دستیار فیلمبردار: رضا کاظمی، امیر اردلان دین صفت و کوروش معماری، طراح گریم: آرزو محمد حسین، پوستر: فرشته علیجانی، مدیر تولید: پوریا حامد شکاری، پخش بین‌الملل: کمپانی سون اسکای.

«پیام خصوصی» به کانادا رفت

فیلم «پیام خصوصی» اثر آمین صحرایی به پنجاه‌ و یکیمین جشنواره کونکوردیا کانادا راه پیدا کرد.

جشنواره بین‌المللی کونکوردیا به‌عنوان بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین جشنواره فیلم دانشجویی در آمریکای شمالی، یک جشنواره غیرانتفاعی و دانشجویی است که با همکاری مدرسه سینمای مل هوپنهایم (MHSoC) و دانشگاه Concordia هر ساله در ماه می در مونترال کانادا برگزار می‌شود و امسال فیلم «پیام خصوصی» نماینده ایران در این فستیوال است.

هدف این جشنواره نمایش آثار تولیدشده توسط طیف متنوعی از فیلم‌سازان سراسر جهان، به‌عنوان بزرگ‌ترین مرکز دانشگاهی برای مطالعه فیلم در کانادا و با مجموعه‌ای از آثار که در جشنواره‌های سراسر جهان نیز مورد تحسین قرار می‌گیرند، است.

جشنواره فیلم کنکوردیا (CFF)، پنج رویداد نمایشی را ارایه می‌کند؛ «اسپات لایت» شامل پنج بخش در طول جشنواره است که برای همه دانشجویان سینما و ارتباطات و رسانه برگزار می‌شود.

فیلم‌های کوتاه «مرگ تدریجی» و «سنگبال» ۲ اثر دیگر آمین صحرایی، همزمان در سی‌ و نهمین جشنواره فجر پذیرفته شدند و همچنین به طور همزمان در جوایز ایسفا حضور داشتند و جوایز بین‌المللی و ملی متعددی را برای کارگردان به ارمغان آوردند.

کد خبر 6087296

دیگر خبرها

  • دلش برای «آسید کاظم» پر می‌کشید
  • نمایش فیلم تئاتری از عباس جوانمرد در خانه هنرمندان ایران
  • «تشریفات ساده»، تلفیقی از تئاتر و سینما
  • ایلیا سلیمان کارگردان فلسطینی قلب جشنواره فیلم سارایوو را می‌گیرد
  • این خبرها را از دست ندهید
  • صحرا فتحی «هواخوری» را به صحنه می‌آورد
  • «هواخوری» صحرا فتحی به صحنه می‌آید
  • «دروغ پارلمانی» به شهرزاد آمد/ با دروغ همه چیز به دست میاد!
  • «انعکاس شیطان» آماده نمایش شد/ حضور «پیام خصوصی» در کانادا
  • ۶ سال زندگی با «در انتظار گودو»!/ بازی با زمان بر صحنه تئاتر