Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی قهر با صندوق رأی را موجب بروز پشیمانی عنوان کرد.

به گزارش خرداد، بهروز نعمتی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه «حضور در انتخابات امری مهم و ضروری است و همه مردم باید در انتخابات مشارکت کنند چرا که این سرنوشت کشور است» اظهار کرد: در بین کسانی که کاندیدای نمایندگی مجلس شده‌اند حتما کسانی هستند که با تفکرات مختلف همخوانی داشته باشند ولو این که این کاندیداها خیلی ایده آل نباشند، ولی حداقل هایی از تفکرات مختلف در انتخابات حضور دارند و بر همین اساس باید سرنوشت کشور را با حضور در انتخابات تعیین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده تهران یادآور شد: اگر کسانی تصور می‌کنند نماینده‌ای در بین کاندیداها ندارند معنایش این نیست که اجازه دهیم یک مجموعه تندرو سرنوشت کشور را رقم بزند. ما در این رابطه تجربیات مختلفی در مجالس و شوراها داشته‌ایم، کسانی بوده‌اند که با صندوق‌های رای قهر کرده ولی بعدا پشیمان شده‌اند.

این عضو هیات رئیسه مجلس تصریح کرد:‌ نباید بگذاریم قهر با صندوق رای موجب ایجاد پشیمانی شود، بلکه باید در انتخابات شرکت کنیم ولو این که حداقل‌ها فراهم باشد.

نعمتی که در آخرین مراحل اعلام از سوی شورای نگهبان صلاحیتش برای کاندیداتوری در انتخابات مجلس یازدهم احراز نشده، تاکید کرد: من چه صلاحیتم تایید شود یا نشود در هر صورت حتما در این انتخابات مشارکت کرده و رای خواهم داد.

برچسب ها: نعمتی ، انتخابات ، ردصلاحیت ، قهر

منبع: خرداد

کلیدواژه: نعمتی انتخابات ردصلاحیت قهر تفکرات مختلف قهر با صندوق سرنوشت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۵۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد وحیدی در حاشیه جلسه پاسخگویی به مردم در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره مرحله دوم انتخابات گفت:در مرحله اول انتخابات، ۲۴۵ نماینده انتخاب شدند و ۴۵ نماینده برای انتخاب باقی مانده‌اند. انتخاب این ۴۵ نماینده در ۲۲ حوزه انتخابیه و بالغ بر ۱۱۰۰۰ شعبه صورت می‌گیرد. انتخابات در ۸ حوزه به صورت کاملاً الکترونیکی انجام می‌گیرد.

بنابر روایت ایسنا، وی افزود: در این حوزه‌ها علاوه بر این‌که احراز هویت الکترونیکی است، شمارش آرا نیز به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد. آموزش‌های لازم در این زمینه انجام شده است و امیدواریم مردم در دور دوم نیز حضور پرشور و ارزشمندی را رقم بزنند.

وزیر کشور همچنین با ارائه توضیحاتی درباره بودجه اختصاص یافته به دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان، گفت: این طرح در گذشته تصویب شده بود که رئیس جمهور دستور آن را صادر کردند البته این منابع مربوط به یک سال نیست بلکه مربوط به کل طرح می‌باشد. یکی از موضوعات مهم ما انسداد مرزهاست و با توجه به حساسیتی که رئیس جمهور بر این موضوع دارند، دستور آن را صادر کرده و کارهای آن در حال انجام است.

وحیدی تاکید کرد: این اتفاق قرار است در تمام مرزهای کشور بیفتد اما با توجه به حساسیت، مرزهای شرق و غرب به ویژه مرزهای شرقی اولویت دارد.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900673

دیگر خبرها

  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان
  • ۱۱۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است / استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • ۱۱۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است | استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است/ استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • ضرورت استحکام بخشیدن به اعتقادات و تفکرات اسلامی
  • چه کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس رأی دهند؟
  • تحویل صندوق‌های اخذ رأی الکترونیکی به حوزه انتخابیه قائم شهر
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب در ایران قانون است؛ حتی کسانی که مسلمان نیستند یا پایبندی جدی به احکام اسلام ندارند، تابع قانون باشند/ قضات در این زمینه اصل بازدارندگی از جرم را در نظر داشته باشند و احکامی صادر کنند که موجب تنبه شود
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟