Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-02@02:04:55 GMT

انباشت تقاضا تهدیدی برای بخش مسکن است

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۷۷۰۸۰

انباشت تقاضا تهدیدی برای بخش مسکن است

تین نیوز

 دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان کشور معتقد است که وضعیت ساخت‌وساز در شرایط فعلی باعث شده ریسک معاملات مسکن افزایش یابد و انباشت تقاضا در کشور تهدیدی برای بخش مسکن محسوب می‌شود.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از فارس، فرشید پورحاجت در پاسخ به این سؤال که افزایش قیمت مصالح ساختمانی در پاییز آیا تهدیدی برای قیمت تمام شده در سال آینده خواهد بود یا خیر، اظهار داشت: بدون شک افزایش قیمت مصالح ساختمانی تهدیدی برای بخش مسکن خواهد بود، چرا که این افزایش باعث خواهد شد قیمت تمام شده مسکن بالا برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید براینکه وضعیت ساخت‌وساز در شرایط فعلی باعث شده ریسک معاملات مسکن افزایش یابد، گفت: وقتی هزینه تولید مسکن بالا می‌رود، امیدی برای فروش واحدهای مسکونی تولید شده وجود ندارد، چرا که قدرت خرید مسکن نیز از سوی دیگر کاهش یافته است.

پورحاجت با اشاره به اینکه وزیر راه و شهرسازی سال گذشته اعلام کرده بود، کارت مصالح ساختمانی توزیع خواهد شد، گفت: ماه‌ها است که از این وعده می‌گذرد، اما هنوز محقق نشده است.

وی افزود: وزیر راه و شهرسازی مجوز افزایش تعرفه خدمات مهندسی را هم بدون کار کارشناسی به سازمان‌های نظام مهندسی استان‌ها محول می‌کند و در یک وضعیت مشکوک تعارض منافع اعلام می‌کند که سازمان‌های نظام مهندسی تعرفه‌ها را مشخص و اعلام کنند.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان کشور خاطرنشان کرد: اعضای شورای فنی استان‌ها تماماً عضو سازمان نظام مهندسی هستند، پس هر تصمیمی از سوی این شورا بدون اینکه مردم را در نظر بگیرند و بخش خصوصی را به جلسات تصمیم‌گیری خود دعوت کنند، می‌بینیم که این تصمیمات به ضرر بخش مسکن تمام می‌شود.

پورحاجت با تأکید براینکه از خردادماه سال گذشته قیمت فولاد از کیلویی 3700 تومان به 5500 تومان افزایش یافته است، گفت: این روند افزایش قیمت هنوز هم ادامه دارد. در حالی که نه وزارت صنعت و معدن و نه وزارت راه و شهرسازی هیچ مداخله و نظارتی در این زمینه انجام نمی‌دهند.

وی تصریح کرد: بخش تولید مسکن و انبوه‌سازان در یک کلاف سردرگم به سر می‌برند و باید اذعان کرد، هر سازنده‌ای که اقدام به تولید مسکن می‌کند، هیچ امیدی به فروش آن ندارد چرا که قدرت خرید مسکن نیز پایین است.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان کشور در پاسخ به خبرنگار سؤال فارس که پرسید آیا تقاضای پنهان در بخش مسکن در سال‌های آینده تهدیدی برای بخش مسکن محسوب شود، عنوان کرد:‌ باید گفت که نابرابری عرضه و تقاضای مسکن به خوبی قابل مشاهده است، چرا که وقتی ثبت‌نام طرح ملی مسکن در نیم‌ ساعت به اتمام می‌رسد نشان می‌دهد که بخش مسکن با یک تقاضای انباشته مواجه است که این تقاضای انباشته تهدیدی برای بخش مسکن و افزایش قیمت آن دارد. پس باید بگوییم که بخش مسکن با یک تقاضای بالقوه مواجه است، اما چون قدرت خرید پایین است این تقاضا خود را پنهان شده نگه داشته است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: معاملات مسکن دبیر کانون سراسری انبوه سازان کشور دبیر کانون سراسری انبوه سازان کشور مصالح ساختمانی راه و شهرسازی نظام مهندسی تولید مسکن قدرت خرید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۷۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید مسکن با اخذ مالیات از اراضی بایر و رها شده رونق می گیرد/ممانعت قیمت گذاری های کاذب مسکن در سکوهای آنلاین بازار مسکن

به گزارش «نماینده»، محمدرضا رضایی کوچی در خصوص طرح ساماندهی املاک مسکونی و تاثیر اجرای ان بر مدیریت بازار اجاره گفـت: ایرادات شورای نگهبان در خصوص طرح ساماندهی اجاره بها املاک مسکونی در مجلس بررسی و رفع شد امیدواریم با تایید نهایی آن توسط شورای نگهبان و اجرایی شدن آن نظم و انضباطی به بازار اجاره بها مسکن ببخشد.

این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: در طرح ساماندهی اجاره بها املاک مسکونی تلاش کردیم پایه و مبنایی برای قیمت‌گذاری واحد های مسکونی تعیین کنیم و نظارت وزارت خانه‌های راه و شهرسازی و صمت را بر بازار پر تلاطم مسکن افزایش دهیم. همچنین به شورای عالی مسکن اجازه دادیم در حوزه قیمت‌گذاری و تعیین سقف مجاز اجاره بها در مناطقی که تورم مسکن به صورت غیر واقعی افزایش پیدا کرده و بیش از 20 درصد باشد، ورود کنند. این طرح ضمن توجه به روش‌های مختلف از جمله پرداخت تسهیلات از مستاجران حمایت کرده و با اخذ مالیات از اراضی بایر و رها شده، انگیزه تولیدکنندگان مسکن را نیز افزایش می‌دهد. همچنین موجب افزایش تولید و عرضه واحدهای مسکونی به بازار می‌شود که این خود به کاهش و تعدیل قیمت‌های کمک می‌کند.

رضایی کوچی عنوان کرد: همچنین در طرح مذکور، با ساماندهی سکوهای خرید و فروش مسکن و نیز رتبه بندی دفاتر مشاوران املاک و افزایش نظارت بر آنها و شیوه های مختلف تلاش کردیم مانع درج آگهی های جعلی و قیمت‌گذاری های کاذب شویم. امیدواریم با اجرای دقیق آن بازار پر آشوب اجاره بها مسکن مدیریت شده و به آرامش برسد.

دیگر خبرها

  • حال مستأجران بهتر می شود؟!
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • تولید مسکن با اخذ مالیات از اراضی بایر و رها شده رونق می گیرد/ممانعت قیمت گذاری های کاذب مسکن در سکوهای آنلاین بازار مسکن
  • نرخ رهن در بازار مسکن؛ رهن کامل در عبدل آباد با ۶۰۰ میلیون تومان
  • رد پای رشد قیمت اجاره خانه در پرند/ انتظارات تورمی قیمت مسکن در شهرهای حاشیه تهران را افزایش داد
  • چرا هیچ دستگاه نظارتی به داد مستاجران نمی‌رسد | اختیار آینده زندگی ما دست صاحبخانه هاست! | مستاجران به ناچار اجازه می‌دهند بر سرشان کلاه برود
  • شب عید املاکی‌ها، روز سیاه مستاجرها
  • اراضی نهضت ملی مسکن برای ۴۰ هزار متقاضی در شهر پرند هنوز تامین نشده است
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟