Web Analytics Made Easy - Statcounter

خانه سینما پس از سه روز و نمایش تمام فیلم های جشنواره فجر، 10 فیلم قرار گرفته در آرای مردمی این دوره را تا 14 بهمن ماه بدون اولویت اعلام کرد.

 فیلم های اعلام شده در این فهرست بدون اولویت عبارتند از: آبادان یازده 60 به کارگردانی مهرداد خوشبخت، مغز استخوان به کارگردانی حمید قربانی، خروج ابراهیم حاتمی کیا، روز بلوا بهروز شعیبی، دو زیست برزو نیک نژاد، سه کام حبس سامان سالور، درخت گردو محمد حسین مهدویان، خوب،بد جلف 2 پیمان قاسم خانی، روز صفر سعید ملکان، شنای پروانه محمد کارت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه شمارش آرای فیلم های نمایش داده شده در روز سوم جشنواره فیلم فجر 14 بهمن ماه توسط ستاد انتخاب فیلم برگزیده از نگاه تماشاگران جشنواره فیلم فجر که در خانه سینما مستقر است، اعلام شد.

گله برخی سینماگران از نامشخص بودن نحوه رای‌گیری در جشنواره فجر

سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر روند رای‌گیری بهترین فیلم مردمی نسبت به سال گذشته تفاوت چندانی نداشته، اما قرار است طبق اعلام خانه سینما که مسئولیت اجرای این طرح را برعهده دارد، اجرای آن با ضریب دقت بیشتری انجام شود.

 طی پیگیری‌ها و گفت‌وگوهایی که با برخی از تهیه‌کنندگان آثار حاضر در جشنواره انجام شد ، بیشتر عوامل فیلم‌ها از نحوه اجرای این طرح اظهار بی‌اطلاعی کردند.

علاوه بر آن مخاطبان جشنواره فیلم فجر نیز به شیوه اطلاع رسانی ها برای نحوه رای دادن انتقاداتی داشتند زیرا ابهاماتی برایشان وجود داشته و به همین دلیل برخی نتوانسته اند آرا خود را ثبت کنند.

سعید خانی تهیه کننده "دوزیست" با تاکید بر اینکه توضیحاتی درباره نحوه اجرای طرح جمع آوری آرا مردمی به عوامل اجرایی این اثر داده نشده است، گفت: بازخوردهایی از طرف مخاطبین داشتیم که نشان می‌داد اطلاعات دقیق و درستی از نحوه رای دهی ها وجود ندارد و به آسانی نمی توانند رای دهند. حتی برخی نمی دانند باید با اپلیکیشن این کار انجام شود یا ارسال کد!

وی افزود: با توجه به اطلاعاتی که به من داده شده می دانم مخاطبان از زمان شروع اکران فیلم به مدت ۴ ساعت فرصت دارند تا به آن اثر رای دهند.

اطلاع رسانی بسیار ضعیفی در این بخش انجام شده و شاید بتوان گفت ۸۰ درصد از افراد نسبت به آن اطلاعاتی ندارند و تنها راهی که آگاهی سازی به مخاطبان انجام میشود همان آنونس‌هایی است که پیش از اکران فیلم پخش میشود و تاثیر گذاری لازم را ندارد.

غلامرضا موسوی تهیه‌کننده "قصیده گاو سفید"گفت: متاسفانه در جریان نحوه اجرای این فرآیند نیستم. حتما دوستان برنامه های دقیق دارند اما این که نحوه رای گیری ها مانند سال گذشته است یا تغییراتی داشته، نمی‌دانم.

او افزود: باید این اطلاع رسانی‌ها انجام می‌شد اما این اتفاق نیفتاده است. اطلاعاتی داده نشده، مصاحبه‌ای منتشر نشده و به طور دقیق نمی دانم چگونه برنامه ریزی شده است.
از کم و کیف این شرایط اطلاعاتی ندارم فقط می‌دانم که خانه سینما قرار است مسئولیت اجرای آن را بر عهده داشته باشد. تاکنون بازخوردی هم از مخاطبان نداشتم.


جواد نوروزبیگی تهیه کننده "خون شد" نیز گفت که از شیوه اجرای آرا مردمی اطلاعاتی ندارد و فقط می‌داند از طریق اپلیکیشن این کار انجام می‌شود.

وی در پاسخ به اینکه آیا بازخوردی‌ از طرف مخاطبان داشته یا نه گفت: خیر و شیوه اطلاع رسانی ها هم خیلی ضعیف بوده است.

جمشید محمودی تهیه کننده "مردن در آب مطهر" درباره اینکه آیا اطلاعاتی درباره شیوه جمع آوری آرا مردمی به او ارائه شده است، گفت: اتفاقاً این موردی است که ما هم نسبت به آن بی‌اطلاع بودیم. روز گذشته که با مخاطبین در سینمای فرهنگ فیلم را دیدیم بعد از اتمام اکران، این سوال وجود داشت که چگونه می توان به آن رای داد این نشان می دهد که اطلاع رسانی ها به درستی صورت نگرفته و اطلاعات کافی وجود ندارد. نکته این بود که من خودم هم به عنوان تهیه کننده فیلم نمی‌دانستم و برای خودم هم سوال بود و فکر می کردم هنوز هم صندوق وجود دارد اما متوجه شدم که دیگر به این شکل نیست./ایسنا

بیشتر بخوانید

روایت های متفاوت از راه می رسند

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر اطلاع رسانی ها نحوه رای گیری تهیه کننده نحوه اجرای خانه سینما آرا مردمی فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۸۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت تصویری از خودروی عجیب یک روحانی در شهر قم

احمد ظهرابی عکاس قمی که این عکس را ثبت کرده می‌گوید: بعد از اینکه عملیات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با عنوان وعده صادق انجام شد؛ منتظر برگزاری راهپیمایی یا اعلام حمایت مردم قم بودم که مثل همیشه در اینگونه مواقع انجام می‌شد. مراسم راهپیمایی خودرویی اولین گردهمایی مردمی قم بعد از تجمع روحانیون در مدرسه فیضیه بود. در مسیر حرکت خودرو‌ها در بلوار پیامبر اعظم (ص) قم به دنبال سوژه‌هایی بودم که خوشحالی مردمی را به بهترین وجه نشان دهد. در حین عکاسی از خودرو‌های عبوری یک خودروی مخصوص معلولان توجه من را به خود جلب کرد که پرچم کوچکی از ایران را نصب کرده بود و روحانی میانسالی در حال رانندگی بود. خودروی فرسوده این روحانی که مسلما سرعتی هم نداشت برایم جالب بود؛ صبر کردم که نزدیک شود و عکس مورد نظرم را ثبت کردم.

دیگر خبرها

  • اجتماع خانوادگی و مردمی در مرکز گلستان در حمایت از اجرای طرح ملی «نور» + فیلم
  • عملکرد برتر بانک مسکن در میان بانک‌های کردستان
  • معرفی هیأت داوران جشنواره تئاتر «بچه‌های مسجد»
  • ثبت تصویری از خودروی عجیب یک روحانی در شهر قم
  • CPU چیست؟ به زبان ساده و نحوه کار
  • اعظم بروجردی، الهام چرخنده داور یک رویداد تئاتری
  • معرفی هیئت داوران جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • معرفی هیأت داوران جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • گلایه متقاضیان آزمون آموزگاری از نحوه محاسبه نمرات بومی
  • آیا اوضاع حجاب با اجرای طرح نور بهتر شده است؟