Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@00:54:13 GMT

جزیره هرمز مقصد بعدی زمین‌خواران پرورش ماهی!

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۷۹۱۵۷

جزیره هرمز مقصد بعدی زمین‌خواران پرورش ماهی!

سرمایه گذاران پرورش ماهی(بخوانید زمین خواران) در اقدامی دور از انتظار این بار به سراغ جزیره توریستی و بسیار بکر هرمز رفته‌اند تا بهانه پرورش ماهی زمین‌های این جزیره را تملک کنند. ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ استانها هرمزگان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از جزیره هرمز، در اقدامی بسیار عجیب و دور از ذهن این بار سرمایه گذاران پرورش ماهی به سراغ زمین‌های ارزشمند جزیره بکر و توریستی هرمز رفته‌اند تا به بهانه پرورش آبزیان زمین‌های این جزیره خاص خلیج فارس را تملک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جزئیات طرح جدید مجلس برای جلوگیری از زمین خواریپرونده زمین خواری در ناهارخوران گرگان بسته شد/ صدور سند برای 90 هکتار اراضی ملیتعیین تکلیف پرونده‌های زمین خواری در کمیسیون اصل نود مجلس

این افراد به ظاهر سرمایه گذار بیشتر بدنبال تصرف زمین‌ها هستند تا کارآفرینی و معمولا بعد از مدت کوتاهی اعلام ورشکستگی میکنند اما مالکیت آن زمین همچنان با آنها خواهد بود.

مجوز مراکز تکثیر و پرورش آبزیان راز سوی سازمان نظام مهندسی کشاورزی صادر می‌شود و منابع طبیعی و محیط زیست و شیلات فقط با استعلام هایی که می‌شود پاسخ می‌دهند، حال این که چرا محیط زیست دست به تأیید اینگونه مجوزها می‌زند جای بسی سوال و تامل است.

محیط زیست استان هرمزگان رسما با موافقت با چنین طرح‌هایی اجازه تخریب سواحل بکر و توریستی هرمز را داده و موجبات ایجاد خطر و نابودی این سواحل را فراهم کرده و باید پاسخگوی افکار عمومی باشد.

بخشدار هرمز در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم ضمن تایید این خبر اظهار داشت: 20 روز قبل به ما اطلاع داده شد که پیمانکاری با مجوز پرورش ماهی در حال انجام عملیات عمرانی در نزدیکی سواحل شرقی جزیره هرمز معروف به ساحل چند درخت است.

وی افزود: بلافاصله با هماهنگی‌های انجام شده نیروی انتظامی به محل اعزام و از ادامه فعالیت جلوگیری شد اما گویا از دو روز قبل این پیمانکار مجددا در حال فعالیت و عملیات عمرانی است.

سید مجدالدین حسینی گفت: در حال حاضر نیز هماهنگی صورت گرفته و دادستانی نیز به این موضوع ورود کرده است.

جزیره هرمز یکی از جزایر بسیار مستعد در زمینه جذب گردشگر است که می‌تواند اقتصاد وابسته به این موضوع را داشته باشد، ضمن آنکه تاکید مقام معظم رهبری نیز بر توسعه این جزیره وجود دارد اما گویا رانت‌خواران این بار چشم طمع به سواحل این جزیره دوخته‌اند. 

حال با توجه به این شرایط و اینکه این پیمانکار از ابلاغ مجوز خود به بخشداری نیز خودداری کرده است از مسئولان قضایی درخواست می‌شود با جدیت و قاطعیت به این مسئله ورود کرده و ضمن برخورد با این زمین‌خواران و قطع دستان این رانت‌خواران، عوامل صادر کننده مجوزهای نابودی سواحل استان هرمزگان خصوصا جزیره هرمز را نیز مورد بازخواست قرار دهند و مانع از انجام چنین اعمال خلاف عقلی در استان هرمزگان شوند.

انتهای پیام/864/ ت

R7555/P/S6,58/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان هرمزگان زمین خواران پرورش ماهی جزیره هرمز محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۹۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درختان ماه روی زمین کاشته می‌شوند

ناسا پس از دریافت درخواست‌های متعدد، سازمان‌هایی را در سراسر کشور برای دریافت نهال‌هایی که از پرورش دانه‌های سفر کرده به ماه در ماموریت آرتمیس پرورش یافته‌اند، انتخاب کرده است. این نهال‌ها در طول ماموریت آرتمیس ۱ ناسا در سال ۲۰۲۲ به مدار ماه پرواز کردند.

به گزارش ایسنا، برخی از آن درخت‌ها عبارتند از کاج کندر (Loblolly pine) که یک درخت مخروطی است و به سرعت رشد می‌کند، بومی چنار آمریکای جنوب شرقی ایالات متحده که تا ۶۰۰ سال عمر می‌کند، سکویا‌های غول پیکر که سن آن‌ها به ۳۴۰۰ سال می‌رسد و از بلندترین درختان جهان به شمار می‌روند.

پس از بازگشت به زمین، بذر درختان توسط خدمات جنگلداری وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (USDA) پرورش داده شد. از طرف دیگر، بخش مدیریت لجستیک ناسا و دفتر زیرساخت‌های استراتژیک این آژانس به دنبال خانه‌های جدید برای این درختان بودند.

بیل نلسون، مدیر ناسا می‌گوید: گروه جدیدی از درختان ماه، روزی در جوامع سراسر آمریکا قد خواهند کشید. ناسا در حال بازگرداندن روح اکتشاف به زمین است، زیرا فضا متعلق به همه است. نسل آرتمیس این نهال‌ها را به ارمغان خواهد آورد که بستری حاصل‌خیز برای الهام و کشف برای آینده خواهد بود.

اولین زنی که با آرتمیس دوم به ماه رفت یکی از اولین درختان را به اشتراک گذاشت

کریستینا کخ (Christina Koch) در سال ۲۰۲۵ تبدیل به اولین زنی خواهد شد که با ماموریت آرتمیس ۲ به ماه می‌رود. همانطور که او برای این ماجراجویی تاریخی آماده می‌شود، یکی از اولین درختانی که از دانه‌ها رشد کرده است را به اشتراک گذاشت. او یک نهال کاج را به ایالت خود در کارولینای شمالی هدیه داد. درختان ماه آرتمیس در عمارت فرماندار کاشته شدند. کخ می‌گوید: کارولینای شمالی به طور محکم ریشه‌های اکتشاف را برای نسل‌های آینده می‌کارد. دبیرستان او در جکسونویل، کارولینای شمالی، یکی دیگر از دریافت‌کنندگان منتخب است.

سال گذشته، ناسا گروه‌های آموزشی و اجتماعی را فراخواند تا برای پرورش درخت ماه درخواست دهند.

ناسا موسسات را بر اساس توانایی آن‌ها برای پرورش گونه‌های درختی متنوع ارزیابی کرد. همچنین بر اساس پتانسیل بهینه‌سازی تجارب آموزشی مرتبط با درختان بررسی شد. اکنون، ناسا گروه‌های منتخب را در پاییز، بهار ۲۰۲۵ و پاییز ۲۰۲۵ اعلام می‌کند. آن‌ها فهرستی را در وبسایت خود قرار می‌دهند که نشان می‌دهد هر گروه کدام درخت‌ها را دریافت کرده و چه زمانی آن‌ها را کاشته است.

رندی مور (Randy Moore) جنگلدار می‌گوید: این درختان ماه چه سفر باورنکردنی داشته‌اند. ما برای آن‌ها هیجان‌زده هستیم که سفر نهایی خود را به سمت خانه‌های دائمی خود در سراسر کشور آغاز کنند. امیدواریم که این درختان برای قرن‌ها برای لذت عموم پابرجا باشند و الهام‌بخش نسل‌های آینده دانشمندان شوند.

همه‌ی این ماجرا‌ها توسط فضانورد ناسا استوارت روزا (Stuart Roosa) در بیش از نیم قرن قبل آغاز شد، زمانی که او دانه‌های درخت را به مدار ماه برد. این دانه‌ها که به درختان ماه آپولو ۱۴ معروف هستند، توسط خدمات جنگلی وزارت کشاورزی ایالات متحده به صورت نهال پرورش داده شدند. آن‌ها با بنا‌های تاریخی و شخصیت‌های ملی در سراسر جهان به اشتراک گذاشته شدند.

دیگر خبرها

  • پول هست زمین نیست!
  • درختان ماه روی زمین کاشته می‌شوند
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مهیای پرورش ماهی
  • آغاز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی چهارمحال و بختیاری
  • گذری کوتاه بر تاریخ و زندگی اسطوره استعمارستیزی جزیره هرمز ایران
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • تمایل عجیب و تمام نشدنی زمین خواران به محدوده جنوبی تهران | مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز ادامه دارد
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • زمین‌های چمن ورزشگاه‌های جزیره خارگ نوسازی می‌شود