Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-26@17:18:44 GMT

مصادیق زیادی از تعارض منافع در کشور وجود دارد

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۷۹۶۶۳

مصادیق زیادی از تعارض منافع در کشور وجود دارد

میدری با بیان اینکه تعارض منافع ریشه بسیاری از فسادها است، گفت: مصادیق از تعارض منافع در کشور وجود دارد.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «احمد میدری» در مراسم امضای تفاهم نامه بررسی ابعاد تعارض منافع و تاثیر آن بر رفاه اجتماعی گفت: تعارض منافع مدتی است که در ایران مطرح شده است و آبان ماه امسال دولت لایحه ای با عنوان مدیریت تعارض منافع تقدیم مجلس کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه تعارض منافع باید به هماهنگی منافع تبدیل شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر در نظام اجرایی، بازار و بخش خصوصی، نهادها و جناح های سیاسی تعارض منافع داریم و این مباحث باعث می شود تا در تحقق اهداف دچار مشکل شویم؛ بنابراین باید تعارض منافع را به هماهنگی منافع تبدیل کنیم.

 

وی با بیان اینکه تعارض منافع در بخش خصوصی باعث شده است که سازمان مردم نهاد واحد و بزرگ نداشته باشیم، افزود: در حال حاضر حتی یک موسسه خیریه بزرگ در کشور نداریم و موسسات خیریه به صورت پراکنده و با تنوع زیاد در سطح کشور فعالیت می کنند چرا که نتوانستیم هماهنگی های لازم در این بخش ها ایجاد کنیم.

 

میدری تصریح کرد: آنچه که در این تفاهم نامه مطرح است، تعارض در نظام اجرایی به ویژه در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

 

وی تعارض منافع را یکی از ریشه های فساد عنوان کرد و گفت: تعارض منافع در نظام اجرایی را می توان به اشتغال همزمان در بخش دولتی و خصوصی تسری داد که این موضوع به صورت گسترده در کشور وجود دارد و باعث ایجاد مشکلات زیادی شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: در بخش تعارض درآمد و وظیفه این گونه است که بخشی از درآمد از محل صدور جرایم کسب می شود که در این حالت وظیفه اصلی حاکمیتی قربانی درآمد خواهد شد.

 

معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به نمونه های مشهود و بارز موجود تعارض منافع در کشور گفت: به عنوان نمونه نظام پزشکی باید به طور همزمان حقوق بیماران را تامین کرده و تخلفات پزشکان را هم بررسی کند که این موضوع تعارض منافع ایجاد می کند.

 

میدری با بیان اینکه تضاد منافع فردی با منافع سازمانی به ارتشاء منجر می شود، افزود: به عنوان مثال وزارت بهداشت رتبه بندی بیمارستان ها را انجام می دهد و این در حالی است که اگر بیمارستانی درجه یک باشد، درآمد بیشتری نصیب وزارت بهداشت خواهد شد.

 

میدری ادامه داد: در بخش تضاد منافع موجود در مجلس نیز می توان این گونه اظهار داشت که نماینده ای منافع منطقه ای و ملی را باید تامین کند در حالی که در مواقعی برای تامین منافع منطقه ای، منافع ملی نادیده گرفته می شود.

 

وی با بیان اینکه مدیریت تعارض منافع به سه مقدمه نیاز دارد تا به رسمیت شناخته شود، تاکید کرد: ابتدا باید دانش لازم به وجود آید چرا که هماهنگ کردن منافع به کار تکنیکی نیاز دارد. پس از علم به حل تعارض منافع، باید قدرت لازم برای اجرای تعارض منافع داشته باشیم.

 

همچنین، حمیدرضا طیبی در مراسم امضای تفاهم نامه بررسی ابعاد تعارض منافع و تاثیر آن بر رفاه اجتماعی که امروز 15 بهمن در ساختمان مرکزی جهاد دانشگاهی انجام شد، گفت: تعارض منافع باعث ایجاد مشکلات زیادی در کشور ما شده است.

 

رییس جهاد دانشگاهی افزود: پرداختن به موضوع تعارض منافع بسیار مهم است و از اینکه مجلس به این موضوع توجه دارد، بسیار خوشحال هستیم و با توجه دولت تفاهم نامه مشترکی امروز امضا خواهد شد.

 

وی خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان یک مجموعه علمی، پژوهشی و فناورانه در بررسی پژوهشی این تفاهم نامه نقش موثری دارد.

 

طیبی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی با استفاده از همه توانمندی های خود در حوزه های پژوهشی، فناوری و علمی در سراسر کشور در بخش تعارض منافع فعالیت خواهد کرد.

 

رییس جهاد دانشگاهی تاکید کرد: تعارض منافع یکی از ریشه های فساد و تضعیف شاخص های رفاهی است.

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه فجر کانون های فرهنگی هنری مساجد انقلاب اسلامی ایام دهه فجر کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد دهه فجر ایام الله دهه فجر دهه فجر مسجد طیبی جهاد دانشگاهی تعارض منافع تعارض منافع در کشور کار و رفاه اجتماعی کشور وجود نظام اجرایی جهاد دانشگاهی وزارت تعاون تفاهم نامه خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۹۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: ایران در تعامل با کشورهای آفریقایی تامین منافع متقابل را دنبال می‌کند

در حاشیه دومین همایش بین‌المللی ایران و آفریقا «کیلم دو تامبلا» نخست وزیر بورکینافاسو با سید ابراهیم رئیسی دیدار و گفتگو کرد.

رئیس جمهور در این دیدار، توسعه روابط با قاره آفریقا را از اولویت‌های جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و با بیان اینکه ایران اسلامی در تعامل با کشور‌های آفریقایی منافع متقابل ملت ایران و ملت‌های آفریقایی را دنبال می‌کند، بر ضرورت تسریع در ایجاد سازوکار‌های تقویت روابط ایران و بورکینافاسو از جمله فعال‌سازی کمیسیون مشترک دو کشور تاکید کرد.

 رئیسی در ادامه به ظرفیت‌های بسیار خوب و پیشرفت‌های چشمگیر جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف صنعت و معدن، کشاورزی، نفت و انرژی و علم و فناوری اشاره و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران با توجه به ظرفیت‌های عظیم موجود در قاره آفریقا برای توسعه و پیشرفت، آماده همکاری، تعامل و تبادل این ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها با کشور‌های آفریقایی از جمله بورکینافاسو است و اطمینان داریم توسعه این روابط به نفع ملت‌های دو کشور خواهد بود.

نخست وزیر بورکینافاسو نیز در این دیدار ضمن تبریک برگزاری موفق اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا به دکتر رئیسی و همچنین محکومیت اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق، ایران و مردمانش را صاحب تمدنی بزرگ توصیف و بر علاقمندی کشورش برای توسعه هر چه بیشتر روابط با ملت ایران به عنوان پدیدآورندگان این تمدن بزرگ تاکید کرد.

کیلم دو تامبلا با اشاره به تلاش رسانه‌های غربی برای ارائه تصویری نادرست و مخدوش از جمهوری اسلامی ایران افزود: بر خلاف تبلیغات غربی‌ها ایران کشوری مستقل، در حال توسعه و پیشرفته است که بر جذابیت‌های این کشور برای توسعه و تقویت روابط در همه زمینه‌ها با آن افزوده است.

نخست وزیر بورکینافاسو همچنین بر علاقمندی کشورش برای گسترش همکاری‌ها و تعامل با جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های زیرساختی، ارتباطاتی، معادن، کشاورزی، دامپروری، حمل و نقل، علمی و فرهنگی، دانش‌بنیان و انرژی تاکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • نگاه ایران به آفریقا، راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • تامین منافع متقابل در تعامل ایران و کشور‌های آفریقایی
  • رئیسی: ایران در تعامل با کشورهای آفریقایی تامین منافع متقابل را دنبال می‌کند
  • پیش‌بینی امام خمینی (ره) از سرکوب‌ها در آمریکا: آنها تحمل آشفتگی خوابشان را ندارند
  • عباس عبدی: ضربه ایران به اسرائیل پیروزی راهبردی بود /جذب حمایت مردم از این حمله در تعارض با برخورد با زنان در خیابان ها است
  • دادستان کل کشور: مصادیق آزادی‌های مشروع باید روشن شود