Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، با وجود وعده برخی مسئولان مربوطه مبنی بر تولید زمستانه گوجه فرنگی، تزریق آن به بازار و کاهش قیمت این محصول جالیزی؛ به نظر می‌رسد هنوز بازار این محصول متلاطم بوده و قیمت آن روند نزولی نداشته است؛ به طوری که براساس مشاهدات میدانی، قیمت گوجه فرنگی بوته‌ای درجه ۱ در برخی خرده فروشی‌های مرکز شهر ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رابطه اسدالله کارگر - رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی - در پاسخ به این سوال که چرا گوجه فرنگی ارزان نشده است؟ گفت: جنوب کشور تامین‌کننده صیفی‌جات است و سیل اخیر در آن مناطق خساراتی را به این بخش وارد کرده است. این خسارات باعث شد که در قیمت محصولات جالیزی نوساناتی ایجاد شود. گوجه فرنگی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و آن مقدار گوجه فرنگی هایی که قرار بود از جنوب کشور به بازار تزریق شود، به دلیل سیل تزریق نشد و روند نزولی قیمت گوجه متوقف شد.

وی ادامه داد: به دنبال همان سیل شاهد بودیم که در چند هفته پیش، در دیگر محصولات جالیزی همچون پیاز، لوبیا و بادمجان هم با افزایش قیمت مواجه شدیم.

رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی اضافه کرد: اما در حال حاضر قیمت گوجه فرنگی بوته‌ای در عمده فروشی‌ها بین ۴۰۰۰ تا ۷۰۰۰ تومان است و این محصول جالیزی در خرده‌فروشی ها با اعمال سود ۳۵ درصدی با قیمت ۵۴۰۰ تا ۹۵۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

وی در پاسخ به اینکه پس چرا در برخی خرده‌فروشی‌ها گوجه فرنگی به قیمت بین ۱۰ هزار تا ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان به فروش می‌رسد؟ گفت: اینکه بگوییم هیچگونه تخلفی در سطح شهر صورت نمی‌گیرد، درست نیست، اما اگر این گرانفروشی توسط ماموران تعزیرات و بازرسان مربوطه محرز شود، قطعا با آنها برخورد خواهد شد. به عبارت دیگر ماموران و بازرسان فاکتور خرید خرده فروشی‌ها را بررسی می‌کنند و اگر قیمت نهایی محصولات با فاکتور خرید همخوانی نداشته باشد، تخلف بوده و با آن برخورد می‌شود.

کارگر در پایان گفت: مردم می‌توانند گرانفروشی محصولات در خرده فروشی‌ها را به شماره ۵۵۶۶۲۳۸۰ ۰۲۱ که مختص به اتحادیه میوه و سبزی است، اطلاع دهند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: گرانفروشي قیمت گوجه فرنگی گوجه فرنگي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۹۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، حسن خیریان پور عصر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اشاره به اینکه ارائه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های زنجیره ارزش استان در اکسپو ۲۰۲۴ تهران صورت گرفته است، گفت: ۱۰ زنجیره ارزش دیگر در مازندران شناسایی شده و تقویت می‌شوند.

وی با اعلام اینکه با همکاری وزارت کشور نمایشگاه زنجیره‌های ارزش راهبردی برای ۳۱ استان کشور در اکسپو ۲۰۲۴ دایر شده است، افزود: در این راستا مازندران نیز به منظور ارائه توانمندی‌های زنجیره ارزش این استان در اکسپو ۲۰۲۴ حضور یافته است.

وی با بیان اینکه در وضعیت موجود دو زنجیره ارزش برای مازندران تعریف شده است، گفت: زنجیره ارزش راهبردی مرکبات و کیوی و زنجیره ارزش گردشگری و صنایع دستی دو زنجیر ارزش استان مازندران هستند که به جهت ظرفیت‌هایی که استان مازندران دارد ۱۰ زنجیره دیگر نیز تهیه شده و با تاکید استاندار مازندران در برنامه‌های زنجیره ارزش راهبردی قرار خواهد گرفت.

معاون استاندار مازندران با تاکید بر اینکه در حوزه مرکبات و کیوی مازندران بالغ بر دو میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرغوب ترین نوع مرکبات کشور و بالغ بر ۲۲۰ هزار تن کیوی در این استان تولید می‌شود، عنوان کرد: در این استان زنجیره این محصولات به صورت کامل فعالیت دارند و از مرحله تأمین نهال، نهال اصلاح شده و دقیق و نیز در مراحل بعدی در زمینه تولید و شناسنامه دار کردن باغ‌ها، سردخانه‌ها و سورتینگ‌ها مازندران ظرفیت‌های مناسبی در بخش کیوی و مرکبات دارد.

وی با اشاره به اینکه وجود پایانه‌های صادراتی برای تأمین مصرف نیاز داخلی و صادرات محور کردن ظرفیت مهمی در استان به شمار می‌روند، یادآور شد: توجه به صنایع تبدیلی فرآوری و برندسازی از موارد دیگری است که موجب می‌شود تولید و فروش این محصولات از حالت خام فروشی محصول را خارج کند و با ارزش افزوده بیشتری به بازار ارائه شود.

خیریان پور با بیان اینکه در بحث گردشگری و صنایع دستی در استان مازندران نیزظرفیت متعددی وجود دارد، یادآور شد: گردشگری سلامت، طبیعت گردی، پرنده نگری و گردشگری دریایی در کنار ظرفیت‌های تولید انواع صنایع دستی از ظرفیت‌های مهمی در استان مازندران هستند که می‌توانند در حوزه اقتصادی مورد توجه قرار گیرند.

کد خبر 6090236

دیگر خبرها

  • ویدئوی دیدنی از تاثیر حجاب و پوشش روی مشتری های یک فروشنده خانم | از شماره تلفن خواستن برای خریدهای بعدی تا ...
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • جدیدترین شماره مجله «خیمه» منتشر شد
  • «کرایی مرغ» یک غذای مجلسی که باید امتحانش کنی
  • جدیدترین شماره فیلم‌نگار با خلاصه فیلمنامه «آپاراتچی» و «آسمان غرب» منتشر شد
  • گوجه فرنگی‌ها «جهان موازی» خود را دارند!
  • گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی
  • نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!
  • اگر سرماخوردگی دارید این 2 میوه را بخورید
  • محکومیت دبستان غیرانتفاعی دخترانه به علت گران فروشی خدمات آموزشی