Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-26@10:41:54 GMT

نرم‌افزار «آموزگار فقاهت» تولید و عرضه شد

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۸۰۰۶۹

نرم‌افزار «آموزگار فقاهت» تولید و عرضه شد

نرم‌افزار «آموزگار فقاهت» شامل تصویر ۱۰۰ دفتر از تقریرات دروس مرحوم آیت‌الله محقق‌داماد به قلم شاگردان ایشان و دست‌نوشته‌هایی از آن مرحوم، تولید و عرضه شد.

 خبرگزاری شبستان، گروه قرآن و معارف، نرم‌افزار آموزگار فقاهت تولید و عرضه شد. مرحوم آیت‌الله سیدمحمد موسوی، معروف به محقق داماد، متولد ۱۳۸۸ قمری، از محققان برجسته و مدرسان زبده فقه و اصول، بعد از رحلت آیت‌الله حاج شیخ عبدالکریم حائری متولد ۱۳۵۵ قمری، در تحکیم و تثبیت این حوزه نوپا، نقش برجسته‌ای داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به رغم سالیان متمادی تدریس و پرورش و هدایت علمی ده‌ها شاگرد فاضل که شماری از آنها در شمار مراجع عظام تقلیدند، متأسفانه از آیت‌الله محقق داماد(رحمه‌الله) اثری مکتوب و مستقل در دو ساحت تخصصشان(فقه و اصول) به یادگار نمانده است.

 

خوشبختانه، بسیاری از شاگردان آیت‌الله محقق داماد، تقریراتی از دروس ایشان نگاشته‌اند. آنچه از تقریرات دستنویس شاگردان ایشان در فقه واصول به دست آمد، تصویربرداری شد که با تمییز و تفکیک هر مقرِّر و هر تقریر به شکل کنونی عرضه می‌شود. اثر حاضر مشتمل بر تصاویر حدود یکصد دفتر است. مجموعه حاضر گذشته از این گونه تقریرات، حاوی ۱۸ دست‌نوشته از مباحث فقهی به قلم آیت‌الله محقق داماد و مشتمل بر دو حاشیه ایشان بر مناسک حجّ شیخ انصاری(رحمه الله) و عروه است.

 

بر همین اساس نرم‌افزار آموزگار فقاهت به همت شرکت نسیم شاخص اطلاعات نور تولید و عرضه شد. این نرم‌افزار که با همکاری مؤسسه کتاب‌شناسی شیعه، تهیه و تولید شده است؛ تصویر ۱۰۰ دفتر از تقریرات دروس مرحوم آیت الله محقق داماد به قلم شاگردان ایشان و دست‌نوشته‌هایی به قلم ایشان را در خود جای داده است.

 

تقریرات آیت‌الله سید‌محمد علم‌الهدی، تقریرات آیت‌الله شیخ علی حیدری کاشانی، تقریرات آیت‌الله سیدمحسن خرازی، تقریرات آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی، تقریرات آیت‌الله سید موسی شبیری زنجانی و ... از جمله تقریرات ارائه شده در نرم‌افزار آموزگار فقاهت است که به‌صورت تصویری (PDF) در اختیار کاربر قرار گرفته است.

 

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه فجر کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد انقلاب اسلامی ایام دهه فجر ایام الله دهه فجر دهه فجر جشنواره فیلم فجر اردبیل دهه فجر آیت الله محقق داماد نرم افزار طلاب حوزه علمیه آیت الله محقق داماد تقریرات آیت الله تولید و عرضه شد مرحوم آیت الله شاگردان ایشان دست نوشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۰۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به تولید ۱۷ هزار تن انواع ارقام توت فرنگی در مازندران جایگاه دوم این استان سطح زیر کشت این محصول در کشور مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بابک مؤمنی، امروز_سه‌شنبه چهارم اردیبهشت _ در حاشیه بازدید از مزارع توت فرنگی شهرستان سیمرغ، مازندران را یکی از قطب‌های اصلی تولید انواع محصولات کشاورزی بیان و عنوان کرد: این استان با دارای یک هزار و ۷۰۰ هکتار سطح زیرکشت توت فرنگی حدود ۱۷ هزار تن تولید انواع ارقام توت فرنگی امسال برداشت داشته است.

وی افزود: با توجه به این میزان تولید مازندران رتبه دوم کشور را در سطح زیر کشت و تولید توت فرنگی دارد.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه کشاورزان و باغداران در سال‌های اخیر علاوه بر عرضه این محصول در فصل بهار، کشت خارج فصل آن را در دستور کار دارند، گفت: سیاست‌های حمایتی بخش کشاورزی مازندران در رویکرد دولت مردمی سیزدهم، نگاه حمایتی به محصولاتی است که ارزش اقتصادی بالایی دارند و کشاورزی را در سبد اقتصاد دانش‌بنیان حفظ می‌کنند و ارتقا می‌دهند.

مؤمنی با تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی داریم بتوانیم توسعه کشت گلخانه‌ای توت فرنگی را در استان داشته باشیم، اظهار داشت: در این راستا سیاست‌های حمایتی و اعطای تسهیلات سرمایه در گردش از سوی استانداری مازندران و سازمان جهاد کشاورزی استان در دستورکار قرار گرفت.

وی توسعه مکانیزاسیون و سیستم‌های نوین آبیاری و اصلاح سیستم‌های سنتی کشت در ارتقا عملکرد محصول توت فرنگی را مؤثر دانست و گفت: در این امر جهاد کشاورزی استان حمایت جدی می‌کند.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: بازار عرضه محصول توت فرنگی در صدد تدوین راهبردهایی هستیم که بتوانیم صادرات این محصول را دنبال کنیم و به بازار کشورهای منطقه اوراسیا و cis محصولات کشاورزی استان را عرضه کنیم.

کد خبر 747332

دیگر خبرها

  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • شعار سال جاری با انسجام جامعه کارگری محقق خواهد شد
  • شعار امسال با انسجام جامعه کارگری محقق خواهد شد
  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی
  • کتاب «اُمّ علاء» نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • آن‌سوی تاریخ نصف‌جهان به روایت میراث ناملموس
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • ۱۷ هزار تن توت فرنگی در مازندران تولید می‌شود