Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان مدیر امور شعب بانک توسعه تعاون خوزستان گفت: یکی از مسئولیت‌های مهمی که بانک توسعه تعاون در دو سال اخیر بر عهده داشته، اعطای تسهیلات در قالب طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری بوده است که ۷۸ درصد سهمیه‌ ابلاغی از تهران به این بانک محقق شده است.

جلیل کرمی در نشست خبری که امروز (۱۵ دی‌ماه) در اهواز برگزار شد، با تبریک ایام دهه فجر و چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: بانک توسعه تعاون ۱۰۰ درصد دولتی و توسعه‌ای است و با توجه به اعتماد دولت به این بانک، منابعی از طریق صندوق توسعه ملی در اختیار ما قرار گرفته و تفاهم‌نامه‌هایی در بخش‌های مختلف منعقد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رسالت بانک توسعه تعاون اعطای تسهیلات جهت رونق بنگاه‌های اقتصادی، بخش کشاورزی و صنعت است به گونه‌ای که در یک سال گذشته عموما در بخش‌های صنعتی و تولیدی تسهیلات ارایه داده است.

کرمی تصریح کرد: رسالت بانک توسعه تعاون این است که ۷۰ درصد تسهیلات را در بخش تعاون پرداخت کند که بیش از ۷۳ درصد تسهیلات را در این بخش پرداخت کرده‌ایم.

به گزارش ایسنا، مدیر امور شعب بانک توسعه تعاون خوزستان بیان کرد: یکی از مسئولیت‌های مهمی که بانک توسعه تعاون در دو سال اخیر بر عهده داشته، اعطای تسهیلات در قالب اشتغال پایدار روستایی و عشایری بوده است که ۷۸ درصد سهمیه‌ ابلاغی از تهران به بانک توسعه تعاون خوزستان، محقق شده است.

کرمی ادامه داد: این امر موجب اشتغالزایی یک هزار و ۱۵۶ نفر در قالب ۵۴۹ طرح به ارزش ۷۰ میلیارد تومان شده است.

وی بیان کرد: در قالب اشتغال فراگیر نیز ۲۶ طرح به ارزش ۲۸ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده‌ایم که موجب اشتغالزایی مستقیم برای ۳۲۵ نفر شده است.

کرمی ادامه داد: در قالب مشاغل خانگی نیز ۸ میلیارد تومان سهمیه بانک توسعه تعاون استان بوده که ۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان آن پرداخت شده و مابقی در شرف پرداخت است.

مدیر امور شعب بانک توسعه تعاون خوزستان عنوان کرد: ۸۵ درصد بودجه ما در زمینه پرداخت تسهیلات به افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد جهت خودکفایی این افراد پرداخت شده است.

وی افزود: همچنین سال گذشته ۶۰۱ فقره تسهیلات ازدواج به مبلغ ۱۰ میلیارد تومان و در سال جاری نیز ۴۱۴ فقره تسهیلات ازدواج به مبلغ ۱۳ میلیارد تومان پرداخت کرده‌ایم.

کرمی بیان کرد: بانک توسعه تعاون رسالت‌های اجتماعی نیز دارد که در پی سیل اخیر از طریق کمک‌های بلاعوض، توزیع غذای گرم و توزیع وسایل بین سیل‌زدگان این کار را انجام دادیم و هدایایی به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون تومان در این زمینه به سیل‌زدگان اهدا شد.

وی بیان کرد: رسالت اصلی این بانک در زمینه سیل، اعطای تسهیلات ۴ درصدی با مبالغ ۵ میلیونی و ۱۵ میلیون تومانی جهت تعمیر منازل بوده است که در بخش مسکن ۹۳ درصد سهمیه پرداخت و در بخش کشاورزی بیش از ۷۰ درصد برنامه ابلاغی محقق و حدود ۲۲ میلیارد تومان در این زمینه پرداخت کرده‌ایم.

مدیر امور شعب بانک توسعه تعاون خوزستان تصریح کرذ: همچنین بدهکارانی که به هر دلیل اقساط خود را پرداخت نکنند، طبق بند ل ماده ۳۳، در صورتی که مشتری اصل بدهی را پرداخت کند، سود آن را دولت متحمل و بانک جرایم را می‌بخشد و از این محل، حدود ۱۰۰ فقره تسهیلات به میزان ۳۴ میلیارد ریال تسویه شده است. 

وی افزود: همچنین از محل بند خ ماده ۳۳، ۳۱ فقره به مبلغ ۸ میلیارد تومان نیز تسویه بدهکاران انجام شده است؛ این فرصت همچنان ادامه دارد و بدهکاران می‌توانند به شعب مراجعه کنند.

کرمی گفت: اخیرا مجلس شورای اسلامی مصوبه‌ای در خصوص تسهیل پرداخت بدهی بدهکاران داشته است و در این زمینه بدهکاران اشخاص حقیقی تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان و اشخاص حقوقی تا سقف ۲ میلیارد تومان به شعب مراجعه کنند تا جرایم آن‌ها بخشیده شود و اصل تسهیلات را بازپرداخت کنند.

مدیر امور شعب بانک توسعه تعاون خوزستان بیان کرد: سهمیه بانک توسعه تعاون در بحث تهاتر ۱۳۰ میلیارد تومان بوده که ۱۰۰ درصد آن استفاده شده است.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بانک توسعه تعاون استانی اقتصادی بانک توسعه تعاون پرداخت کرده ایم میلیارد تومان اشتغال پایدار اعطای تسهیلات فقره تسهیلات میلیون تومان درصد سهمیه ۷۸ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۲۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از تهاتر و تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر به دولت از محل ظرفیت‌های قانون بودجه خبر داد. - اخبار استانها -

ابوالحسن عالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر از تسریع طرح‌های آبرسانی و جمع‌آوری فاضلاب در شهرهای بوشهر، گناوه و دیلم خبر داد و اظهار داشت: اجرا طرح شبکه‌های فاضلاب در مناطق جنوبی شهر بوشهر تسریع یافته و بر اساس برنامه زمان‌بندی وارد مدار بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

وی در ادامه از تهاتر و تسویه 190 میلیارد تومان از بدهی‌های شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر به دولت خبر داد و بیان کرد: از محل ظرفیت‌های قانونی در بودجه سال قبل در مجموع بیش از 190 میلیارد تومان از بدهی‌های شرکت آبفا استان بوشهر تهاتر و تسویه شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت بدهی به پیمانکاران طرح تملک دارایی و سرمایه‌ای را یکی از این موارد دانست و اضافه کرد: از مجموع بدهی‌های تهاتر شده شامل بدهی به دولت موضوع منابع حاصل از وام‌های داخلی دولت به میزان 164.8 میلیارد تومان، امور مالیاتی 20.6 میلیارد تومان و پرداخت بدهی به پیمانکاران طرح تملک دارایی و سرمایه‌ای به مبلغ 51.6 میلیارد تومان بوده است.

عالی ادامه داد: امید است با توجه به تهاتر و تسویه بخش قابل توجهی از بدهی‌های شرکت آبفا استان بوشهر نتیجه آن در سرعت بخشی و اتمام پروژه به طرز ملموس نمایان شود.

وی از به‌کارگیری افزایش ظرفیت بخش خصوصی در طرح‌های آبرسانی استان بوشهر خبر داد و عنوان کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم این مهم در صنعت آب استان بوشهر با تمرکز به استفاده از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

عالی افزود: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی یکی از رویکردهای مهم برای پیشبرد پروژه‌های آب و فاضلاب است که در استان بوشهر برای تحقق این مهم از سرمایه‌گذاران به‌صورت ویژه حمایت می‌شود.

مدیرکل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از تکمیل طرح‌های آبرسانی روستایی خبر داد و بیان کرد: پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال دشتی به طول حدود 10 کیلومتر و با 12 میلیارد تومان اعتبار به بهره‌برداری رسید.

عالی با بیان اینکه این طرح در قالب طرح جهاد آبرسانی و با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا شده است ادامه داد: با اجرا پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال 41 خانوار با 123 نفر از مزیت این پروژه برخوردار شدند.

وی اضافه کرد: پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستاهای کردوان سفلی، شیخیان ماری و شیخیان سلنجی نیز همزمان با روستای چاه حسین جمال عملیاتی شده است که روند اجرا آن با سرعت قابل قبولی پیش می‌رود.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • همایش‌های هسته‌ای تسهیل کننده نیمی از اهداف توسعه پایدار
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • دولت به فروشندگان کالابرگ چقدر بدهی دارد؟ | اعلام زمان تسویه نهایی با فروشندگان
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • تسویه بدهی شهرداری با بانک‌ها/ قرارداد چین ابهامی ندارد
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!