Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-26@02:35:49 GMT

ژلاتین 100 درصد حلال تولید شد

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۸۲۴۲۷

ژلاتین 100 درصد حلال تولید شد

ژلاتین نوعی پروتئین طبیعی و خالص است که از هیدرولیز کلاژن موجود در استخوان و پوست حیوانات به دست می‌آید که دارای ۹۰- ۸۵ درصد پروتئین ،۲-۱ درصد نمک‌های معدنی و 15-۸ درصد آب و فاقد هرگونه قند و چربی است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری، بخش عمده و اصلی ژلاتین تولیدی در دنیا از پوست خوک و بخش کوچکی از  آن نیز از پوست و استخوان گاو (با ذبح غیر شرعی) به دست می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک شرکت دانش‌بنیان چندین سال است که در زمینه تولید ژلاتین برای مصارف کارخانجات داروسازی و غذایی و همچنین با ارائه ژلاتین در بسته‌بندی‌های خانگی محصولی 100 درصد حلال واقعی و ایرانی با منشأ گاوی و ذبح شرعی و بدون شک و شبهه را تولید و عرضه می‌کند.

فرهاد فرهنگ مهر مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره این محصول ارزشمند توضیح داد: ژلاتین به عنوان یک ماده پروتئینی، دارای ۱۸ نوع اسید آمینه بوده که مقدار اسیدهای آمینه گلایسین، پرولین و هیدروکسی پرولین در آن  بسیار قابل‌توجه است که وجود هر یک از این اسیدهای آمینه دارای اهمیت بسزایی در بدن بوده و در بسیاری از فعالیت‌های زیستی در انسان مشارکت دارند.

این فعال فناور به کاربرد ژلاتین در صنایع مختلف اشاره و بیان کرد: ژلاتین در دو صنعت غذایی و دارویی کاربرد فراوانی دارد، در صنایع غذایی ژلاتین‌ در صنایع شیرینی‌پزی، شکلات‌سازی و لبنیات به کار می‌رود. در بخش دارویی نیز در تهیه روکش‌های قرص، کپسول و … از این محصول استفاده می‌کنند.

وی درباره کیفیت محصولات تولیدی این شرکت گفت: محصولات تولید شده با بالاترین کیفیت تهیه می‌شوند و به دلیل این که برخی از محصولات در صنایع دارویی مورد استفاده قرار می‌گیرد لازم است با استانداردهای بالای اروپایی تولید شوند.

نیاز سالانه 3500 تن ژلاتین در کشور

مدیرعامل تنها تولیدکننده ژلاتین حلال در کشور گفت: در حال حاضر نیاز سالانه کشور به این محصول 3500 تن است که 3 هزار تن آن از طریق واردات تأمین می‌شود که از قیمت پایین‌تری نیز برخوردار است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره میزان اشتغال‌زایی این شرکت گفت: در این مجموعه برای ۱5۰ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد شده است این در حالی است که در حال حاضر  به دلیل واردات بی‌رویه این محصول با یک دوم تا یک سوم ظرفیت کارخانه مشغول به فعالیت هستیم.

فرهنگ مهر ادامه داد: عمده ژلاتین خارجی از کشورهای چین، کره، تایلند، کلمبیا و ترکیه وارد کشور می‌شود.

انتهای پیام/4021/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانش بنیان ژلاتین معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری حلال ژله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۲۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به تولید ۱۷ هزار تن انواع ارقام توت فرنگی در مازندران جایگاه دوم این استان سطح زیر کشت این محصول در کشور مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بابک مؤمنی، امروز_سه‌شنبه چهارم اردیبهشت _ در حاشیه بازدید از مزارع توت فرنگی شهرستان سیمرغ، مازندران را یکی از قطب‌های اصلی تولید انواع محصولات کشاورزی بیان و عنوان کرد: این استان با دارای یک هزار و ۷۰۰ هکتار سطح زیرکشت توت فرنگی حدود ۱۷ هزار تن تولید انواع ارقام توت فرنگی امسال برداشت داشته است.

وی افزود: با توجه به این میزان تولید مازندران رتبه دوم کشور را در سطح زیر کشت و تولید توت فرنگی دارد.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه کشاورزان و باغداران در سال‌های اخیر علاوه بر عرضه این محصول در فصل بهار، کشت خارج فصل آن را در دستور کار دارند، گفت: سیاست‌های حمایتی بخش کشاورزی مازندران در رویکرد دولت مردمی سیزدهم، نگاه حمایتی به محصولاتی است که ارزش اقتصادی بالایی دارند و کشاورزی را در سبد اقتصاد دانش‌بنیان حفظ می‌کنند و ارتقا می‌دهند.

مؤمنی با تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی داریم بتوانیم توسعه کشت گلخانه‌ای توت فرنگی را در استان داشته باشیم، اظهار داشت: در این راستا سیاست‌های حمایتی و اعطای تسهیلات سرمایه در گردش از سوی استانداری مازندران و سازمان جهاد کشاورزی استان در دستورکار قرار گرفت.

وی توسعه مکانیزاسیون و سیستم‌های نوین آبیاری و اصلاح سیستم‌های سنتی کشت در ارتقا عملکرد محصول توت فرنگی را مؤثر دانست و گفت: در این امر جهاد کشاورزی استان حمایت جدی می‌کند.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: بازار عرضه محصول توت فرنگی در صدد تدوین راهبردهایی هستیم که بتوانیم صادرات این محصول را دنبال کنیم و به بازار کشورهای منطقه اوراسیا و cis محصولات کشاورزی استان را عرضه کنیم.

کد خبر 747332

دیگر خبرها

  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • افزایش ۱۱.۷ درصد فروش پاکشوما در فروردین ۱۴۰۳
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • تولید ۱۷ درصد کلزای خراسان رضوی در مشهد
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل