Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-28@07:23:23 GMT

اقتصاد انگلیس پس از برگزیت چه وضعی خواهد داشت؟

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۸۲۸۷۴

ساعت24-برآورد جدید بانک مرکزی انگلیس نشان دهنده رشد پایین اقتصاد انگلیس در سال جاری است.

 بانک مرکزی انگلیس در گزارشی اعلام کرد که پیش بینی خود از رشد اقتصادی این کشور را به 0.8 درصد کاهش داده که این نرخ 0.4 درصد کمتر از نرخ رشد پیش‌بینی شده در گزارش قبلی این نهاد است.

این بانک در آخرین جلسه کمیته پولی با هفت رای موافق در برابر دو رای مخالف تصمیم گرفت که نرخ بهره را در سطح 0.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

75 درصد فعلی حفظ کند. برخی از تحلیلگران موضع فعلی بانک مرکزی را ناشی از عدم اطمینان قطعی این بانک به حصول توافق با اتحادیه اروپا در طی دوران گذار مخص شده تفسیر می کنند.

با تحقق رسمی برگزیت در سی و یکم ژانویه، انگلیس نخستین کشوری تبدیل شد که اتحادیه اروپا را ترک می کند. اکنون لندن 11 ماه برای رسیدن به توافق با اتحادیه اروپا وقت دارد اما تاکید مقامات دولت بوریس جانسون، نخست‌وزیر این کشور تاکید کرده اند که خواهان این اتحادیه اروپا است که باید شرایط انگلیس را بپذیرد نه آن‌که انگلیس شرایط اتحادیه اروپا را قبول کند.

 بانک مرکزی انگلیس همچنین پیش بینی کرده است که رشد اقتصادی سال آینده این کشور 1.4 درصد باشد که 0.3 دصرد کمتر از نرخ رشد پیش بینی شده قبلی است. انتظار می‌رود با تداوم روند کنونی، انگلیس به زودی جایگاه خود به عنوان پنجمین اقتصاد بزرگ جهان را به هند واگذار کند.

دبا پارتیم، اقتصاد دان موسسه " دلویت" گفت: انتظار زیادی برای کاهش نرخ بهره با توجه به برگزیت وجود داشت اما اقدام بانک مرکزی خیلی‌ها را شگفت زده کرد.

بانک مرکزی انگلیس همچنین با اشاره به شیوع ویروس کرونا در سطح جهان اعلام کرده است که در حال رصد اوضاع برای تصمیم‌گیری مناسب است و مانند سایر نهادهای ناظر مالی جهان، به دقت تحولات چین را زیر نظر دارد.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۲۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم

نخست‌وزیر یونان گفت آتن نمی‌تواند سیستم‌های دفاع هوایی مانند پاتریوت‌ یا اس-۳۰۰ را به اوکراین ارائه دهد.

به گزارش ایسنا، در پاسخ به فشار اتحادیه اروپا و ناتو برای افزایش کمک‌های نظامی به کی‌یف، کریاکوس میتسوتاکیس، نخست‌وزیر یونان اعلام کرد این کشور نمی‌تواند سیستم‌های دفاعی پاتریوت یا اس-۳۰۰ به اوکراین بدهد.

به نقل از بیزینس اینسایدر، با تشدید حملات هوایی روسیه به اوکراین، دولت‌های اتحادیه اروپا تحت‌فشار هستند تا سیستم‌های حفاظتی بیشتری برای کی‌یف فراهم کنند، به‌ویژه کشورهایی مانند یونان و اسپانیا که چنین سیستم‌هایی را در اختیار دارند.

میتسوتاکیس در مصاحبه‌ای عنوان کرد: یونان اس-۳۰۰ یا پاتریوت را به اوکراین نخواهد فرستاد. این سؤال از ما پرسیده شد و ما توضیح دادیم که چرا نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم.

وزرای اتحادیه اروپا روز دوشنبه اعلام کردند در حال بررسی فوری راه‌هایی برای ارائه دفاع هوایی بیشتر به اوکراین هستند، اما قول مشخصی درباره سامانه‌های پاتریوت ندادند.

باتوجه‌به تنش‌ها با ترکیه، دفاع یک موضوع بسیار حساس برای آتن است. یونان درگذشته هزاران راکت، مواد انفجاری قوی، مهمات و راکت‌های ضدتانک به اوکراین ارسال کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • مجلس آتش‌بیار معرکه است!
  • نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم
  • کاهش غیر منتظره نرخ تورم در حوزه پولی یورو /انتظارات بازار و بانک مرکزی اروپا
  • ادامه کمک های اتحادیه اروپا به افغانستان
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی