Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس آمار منتشر شده توسط موسسه "کلاریویت آنالتیکس" ۱۲ پژوهشگر وابسته به موسسات علمی کشورمان در جمع تاثیرگذارترین پژوهشگران در پیشرفت علم و فناوری شناخته شده‌اند.

به گزارش ایسنا، موسسه "کلاریویت آنالتیکس" در سال ۲۰۱۹ نام بیش از ۶ هزار پژوهشگر را در ۲۱ زمینه علمی در لیست پژوهشگران پر استناد جای داده است که این پژوهشگران نماینده بیش از ۱۲۰۰ موسسه از بیش از ۶۰ کشور جهان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای شناسایی پژوهشگران پر استناد، مقالات پر استناد در نشریات نمایه شده در پایگاه "وب آو ساینس" در زیرشاخه علوم و علوم اجتماعی در ۱۰ سال گذشته پیمایش شده اند؛ از نگاه این گزارش مقالات پر استناد مقالاتی هستند که بیشترین استناد را در زمینه‌های علمی خود می‌گیرند و در یک درصد نخست جای دارند و نام آنها در پایگاه "شاخص‌های پایگاه جهانی علم" «آی.اس.آی» جای می‌گیرد.

همچنین پژوهشگرانی که مقالات پر استناد دارند، پژوهشگران تاثیرگذار به شمار می‌روند و آن‌هایی که نامشان با فراوانی بیشتری می‌آید، تاثیرگذاری بیشتری دارند؛ از این رو پژوهشگران بر پایه شمار مقاله‌های پر استنادشان رتبه بندی و آن‌هایی که در یک درصد نخست جای گرفته‌اند؛ به عنوان پژوهشگر پر استناد معرفی می‌شوند.

طبق اعلام مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به نقل از پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران «ایرانداک» نام، زمینه علمی و وابستگی سازمانی و دانشگاهی نخست ۱۲ دانشمند برتر ایرانی در سال ۲۰۱۹ به شرح ذیل است:

لیست پژوهشگران پراستناد سال ۲۰۱۹ نام بیش از ۶ هزار پژوهشگر را در بر دارد که در میان این پژوهشگران ۲۳ برنده جایزه نوبل هم به چشم می خورند که ۳ تن از این ۲۳ نفر در سال ۲۰۱۹ موفق به کسب جایزه نوبل شده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مقالات پر استناد پژوهشگران پر سال ۲۰۱۹ شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۵۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان،میزبان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ رئیس انجمن هسته‌ای ایران گفت: اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای از فردا به مدت سه روز در شهر اصفهان برگزار می شود که نشانی از بلوغ فناوری هسته‌ای در کشور ماست.


جواد کریمی ثابت با اشاره به استقبال از این کنفرانس افزود: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ مقاله برای کنفرانس ارسال شده و ۵۰ دانشگاه در فرآیند داوری مشارکت داشتند، همچنین ۱۶ میزگرد فنی و بنرهای تخصصی برای پوشش تمام ابعاد فناوری‌های هسته‌ای تدارک دیده شد.


وی گفت: ۱۰۰ سخنران از مقالات برای سخنرانی‌های علمی انتخاب شد و در میزگردهای تخصصی ۸۰ سخنران علمی داریم و دانشمندان از کشورهای ۵ قاره و بیش از ۵۰ نفر فعال در مجموعه هسته‌ای میهمان داریم.


کریمی ثابت افزود: هدف از برگزاری این کنفرانس آشنایی صنعت با آخرین پژوهش‌ها است و دانشجویان موضوعات اولویت کشور را در دستورکار قرار دهند، از صنعت هسته‌ای و دانشگاه‌های کشور و دانشجویان حوزه هسته‌ای برای همه حوزه‌ها حضور دارند.


وی گفت:در این کنفرانس تحقیقات پژوهشگران در ۴ بخش محتوایی ۱۳گانه ارائه می‌شود که سخنرانان خارجی نیز حضور موثر دارند، همچنین میزگردهای تخصصی با بیش از ۸۰ سخنران از دانشگاه و صنعت و با حضور پژوهشگران خارجی صورت می‌گیرد و یکی از پنل‌های تخصصی به همین موضوع اختصاص دارد.

کریمی ثابت خاطر نشان کرد: برگزاری اولین کنفرانس با هدایت‌های ریاست سازمان و همکاری مدیر کل و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام شد.


وی گفت: نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای برای دانشجویان و پژوهشگران انجام شد و یکی دیگر از محورهای ارائه محتوا، پوسترها هستند که به مدت ۳ روز، در ۴ سالن در بازه زمانی صبح و عصر تدارک دیده شده و نشان از استقبال بالا و بلوغ صنعت هسته‌ای کشور است، موضوعاتی که در این همایش مطرح می‌شود از معضلات تمامی کشورهای دنیاست.


این کنفرانس با محوریت کاربرد پرتوها، راکتورهای هسته‌ای، فیزیک هسته‌ای و شتاب‌دهنده‌های ذرات، اندازه‌گیری تشعشعات، انرژی همجوشی و پلاسما، چرخه سوخت هسته‌ای ایزوتوپ‌های پایدار و رادیو اکتیو، ایمنی و امنیت هسته‌ای، کشاورزی هسته‌ای، فناوری کوانتمی، آموزش هسته‌ای، حکمرانی هسته‌ای و تغییر اقلیم و نقش انرژی هسته‌ای برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • اعضای بدن شما چند سال دارند؟
  • پیروزی منچسترسیتی مقابل لسترسیتی با گل دیدنی وینسنت کمپانی (لیگ برتر انگلیس - 6 می، 2019) / فیلم
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • حذف ترامپ و ستاره ایرانی از قهرمانی جهان
  • آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟
  • شما یا نمیدانید یا میخواهید که ندانید!
  • اصفهان،میزبان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای
  • رزمی ایرانی جایگاه قهرمان پرآوازه جهان را تصاحب کرد
  • دانشجویان ایرانی حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا چه کسانی بودند؟ + عکس و سند
  • نابغه والیبال جهان دیگر به ستاره ایرانی پاس نمی‌دهد!