Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌بر اساس آمار منتشر شده توسط مؤسسه "کلاریویت آنالتیکس" ۱۲ پژوهشگر وابسته به مؤسسات علمی کشورمان در جمع تاثیرگذارترین پژوهشگران در پیشرفت علم و فناوری شناخته شده‌اند.

‌‌‌‌‌‌‌به گزارش ایمنا مؤسسه "کلاریویت آنالتیکس" در سال ۲۰۱۹ نام بیش از ۶ هزار پژوهشگر را در ۲۱ زمینه علمی در لیست پژوهشگران پر استناد جای داده است که این پژوهشگران نماینده بیش از ۱۲۰۰ مؤسسه از بیش از ۶۰ کشور جهان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای شناسایی پژوهشگران پر استناد، مقالات پر استناد در نشریات نمایه شده در پایگاه "وب آو ساینس" در زیرشاخه علوم و علوم اجتماعی در ۱۰ سال گذشته پیمایش شده اند؛ از نگاه این گزارش مقالات پر استناد مقالاتی هستند که بیشترین استناد را در زمینه‌های علمی خود می‌گیرند و در یک درصد نخست جای دارند و نام آنها در پایگاه "شاخص‌های پایگاه جهانی علم" «آی.اس. آی» جای می‌گیرد.

همچنین پژوهشگرانی که مقالات پر استناد دارند، پژوهشگران تأثیرگذار به شمار می‌روند و آن‌هایی که نامشان با فراوانی بیشتری می‌آید، تأثیرگذاری بیشتری دارند؛ از این رو پژوهشگران بر پایه شمار مقاله‌های پر استنادشان رتبه بندی و آن‌هایی که در یک درصد نخست جای گرفته‌اند؛ به عنوان پژوهشگر پر استناد معرفی می‌شوند.

طبق اعلام مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به نقل از پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران «ایرانداک» نام، زمینه علمی و وابستگی سازمانی و دانشگاهی نخست ۱۲ دانشمند برتر ایرانی در سال ۲۰۱۹ به شرح ذیل است:

لیست پژوهشگران پراستناد سال ۲۰۱۹ نام بیش از ۶ هزار پژوهشگر را در بر دارد که در میان این پژوهشگران ۲۳ برنده جایزه نوبل هم به چشم می‌خورند که ۳ تن از این ۲۳ نفر در سال ۲۰۱۹ موفق به کسب جایزه نوبل شده‌اند.

منبع: ایسنا

کد خبر 409035

منبع: ایمنا

کلیدواژه: وب آو ساینس پژوهشگر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مقالات پر استناد پژوهشگران پر سال ۲۰۱۹ شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۵۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر رژیم صهیونیستی بار دیگر دست از پا خطا کند معلوم نیست دیگر چیزی از این رژیم باقی بماند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در ادامه برنامه‌های دومین روز از سفر خود به پاکستان، ظهر امروز سه‌شنبه با حضور در دانشگاه «جی‌ سی‌ یو» لاهور، در دیدار نخبگان علمی و فرهنگی ایالت پنجاب، ضمن ابراز خرسندی از حضور در شهر تاریخی، فرهنگی و زیبای لاهور، روابط دو کشور را فراتر از همسایگی، روابط دینی، فرهنگی، تمدنی و قلبی دانست که باعث پیوندی ناگسستنی بین دو ملت شده است.

وی دانش‌افزایی و تولید علم در مراکز علمی و دانشگاهی را برای کشورها قدرت و ثروت‌آفرین و مایه اقتدار و افتخار ملت‌ها دانست و تصریح کرد: برخورداری از ایمان در کنار علم، شرط موفقیت و سعادت برای فرد و جامعه است؛ علم بدون ایمان و ایمان بدون دانش و علم ره به جایی نمی‌برد.

وی اقبال لاهوری را نماد و نمود یک انسان عالم و باایمان معرفی و اظهار داشت: ایشان توانست علم، ایمان، روحیه استقلال‌طلبی، عدالت‌خواهی، حق‌دوستی، انسان‌خواهی و بسیاری صفات عالی دیگر را در وجود خود تجمیع کند.

رئیس جمهور با اشاره به دعوت رهبر انقلاب اسلامی از دانشجویان، محققان و اساتید برای تولید علم، از انحصارگرایی علمی در مغرب زمین گفت و افزود: باور داریم فکر و اندیشه ملت‌های مشرق زمین به ویژه مردم عزیز پاکستان و ملت بزرگ ایران، این توانایی را دارد که در حوزه نوآوری‌های فنی و علمی برای دنیا حرف‌های نو داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها و غربی‌ها همواره ادعای آزاداندیشی دارند،‌ گفت: اما آنچه در عمل می‌بینیم این است که تعداد زیادی دانشجو را فقط به خاطر حمایت از مردم مظلوم غزه از دانشگاه اخراج می‌کنند، این مسئله با کدام منطق سازگاری دارد و آیا نام آن آزادی اندیشه است؟

آقای رئیسی ادعای دفاع از حقوق بشر غربی‌ها را نیز مانند ادعای حمایت از آزادی اندیشه آنها فاقد حقیقت دانست و افزود: حمایت آمریکا و غرب از کشته و مجروح شدن بیش از ۱۰۰ هزار فلسطینی در سرزمین غصب شده غزه، بیانگر این واقعیت است که امروز بزرگترین ناقضان حقوق انسان، آمریکایی‌ها و غربی‌ها هستند و ادعای دفاع از حقوق بشر آنها نیز پوچ است.

وی اظهار داشت: امام راحل از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکید کردند که فلسطین مسئله اول جهان اسلام است و امروز مسئله آزادی قدس نه تنها مسئله اول جهان اسلام، بلکه مسئله اول جهان بشریت است و تردید نداریم که مقاومت ملت قهرمان فلسطین، غزه، فلسطین و قدس شریف را آزاد خواهد کرد. تردید نداریم نفرتی که امروز در جهان اسلام و بلکه جهان بشریت نسبت به صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها ایجاد شده، تبدیل به دست انتقام ملت‌ها و خاتمه رژیم صهیونیستی و نقطه پایان این رژیم کودک‌کش خواهد شد.

وی با اشاره به این فرمایش رهبر انقلاب که اگر دنیای استکبار در مقابل دین ما بایستد ما در مقابل تمام دنیای آنها می‌ایستیم، تصریح کرد: امروز ملت ایران در مقابل فساد، زیاده‌خواهی‌ها و ظلم رژیم صهیونیستی ایستاده و پس از این نیز خواهد ایستاد. هر دو ملت ایران و پاکستان مدافع ملت مظلوم فلسطین بوده و این دفاع را با افتخار ادامه خواهند داد.

رئیس جمهور با بیان اینکه ملت بزرگ ایران این بار رژیم صهیونیستی را برای جنایت و اقدام او در حمله به کنسولگری ایران که برخلاف همه قوانین بین‌المللی و کنوانسیون‌ها و منشور ملل متحد بود، تنبیه کرد، گفت: اگر رژیم صهیونیستی بار دیگر دست از پا خطا کرده و تعرضی به خاک ایران کند، وضعیت متفاوت خواهد بود و معلوم نیست دیگر چیزی از این رژیم باقی بماند.

وی در پایان سخنان خود با بیان اینکه در این سفر تفاهمات خوبی به دست آمده است، خاطرنشان کرد: اراده سران دو کشور توسعه روابط در همه زمینه‌هاست و قطعا نتیجه اجرای این تفاهمات باعث ارتقای سطح همکاری‌ها خواهد شد؛ برخی کشورها تلاش زیادی کردند تا به روابط دوستانه ایران و پاکستان خدشه وارد کنند، اما پیوند قلبی دو ملت هرگز از هم گسسته نخواهد شد.

کد خبر 846712 منبع: شفقنا برچسب‌ها ایران و پاکستان اسرائیل خبر ویژه سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • امیردریادار ایرانی : آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم
  • ماجرای عکس تکان‌دهنده «آلن دلون» که جهان را شوکه کرد
  • تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه
  • ماجرای عکس تکان دهنده اسطوره سینمای جهان چه بود؟
  • محرومیت بهترین داور زن فوتبال جهان
  • نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت و بیان هنری» برگزار می‌شود
  • اگر رژیم صهیونیستی بار دیگر دست از پا خطا کند دیگر چیزی از این رژیم باقی نمی ماند
  • اگر رژیم صهیونیستی بار دیگر دست از پا خطا کند معلوم نیست دیگر چیزی از این رژیم باقی بماند
  • نشست علمی « وعده صادق و جامعه ایرانی » برگزار می شود
  • راه‌حل‌های یک پژوهشگر علوم اجتماعی برای افزایش جمعیت