Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: دولت جدید لبنان که با حضور وزرای فن‌سالار با ترکیب ۱۰ وزیر مسیحی، ۱۰ وزیر مسلمان و حضور ۶ وزیر زن تشکیل شده، مورد استقبال مردم این کشور به ویژه جوانان قرار گرفته است. تاریخ انتشار: 03:12 - 16 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۳۴۲۲ جلال چراغی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به آخرین تحولات سیاسی لبنان گفت: کابینه سیاسی لبنان به ریاست حسان دیاب کار خود را با ۱۰ وزیر مسیحی و ۱۰ وزیر مسلمان و ۶ وزیر زن که وزارتخانه‌های مهمی را نیز تحت مدیریت خود گرفته‌اند، آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    وی ادامه داد: همانطور که حسان دیاب و معترضان لبنانی خواستار بودند، وزرا تکنوکرات یا سالار هستند، طبعا همه آنها گرایش‌های سیاسی متفاوتی دارند و هر کدام از گروه‌های سیاسی مشخصی معرفی شده‌اند.  
کارشناس مسائل غرب آسیا اضافه کرد: سر اسقف مسیحی لبنان از اعضای این کابینه حمایت کرده است و خواستار اعطای سه ماه فرصت به این کابینه شده تا توانایی‌های خود را نشان دهند، حزب قوات لبنانیه به ریاست سمیر جعجع از همان اول مخالف تشکیل این کابینه بود، سعد حریری رئیس جریان المستقبل نیز به صورت علنی مخالفتی با این کابینه نداشته است اما به اعضای کابینه رای نداده است.
چراغی یادآور شد: در شبکه‌های اجتماعی لبنان، مردم این کشور و بخصوص جوانان از اعضای کابینه جدید استقبال کرده اند، آن‌هم با توجه به اینکه ۶ وزیر این کابینه زن هستند و این امر را تحولی بزرگ در لبنان و منطقه می‌دانند.
وی درباره واکنش احتمالی سعد حریری به اعضای این کابینه بیان داشت: حریری نگران است دولت جدید افراد مرتبط و ذی نفوذ با جریان المستقبل را از نهاد‌های دولتی برکنار کند. دومین نگرانی و خواسته او نیز عدم همکاری تجار و بازرگانان با حسان دیاب برای رفع مشکلات اقتصادی است، او خواهان ادامه اعتراضات و نیز ناتوانی دولت فعلی در بهبود اوضاع سیاسی و اقتصادی این کشور است.    بیشتر بخوانید: 
تشکیل دولت جدید لبنان در روز‌های آینده کارشناس مسائل غرب آسیا تصریح کرد: سعد حریری پیش بینی می‌کند این دولت نتواند در فضای سیاسی لبنان دوام بیاورد و حداقل بعد ۶ ماه، گروه‌های سیاسی برای سومین بار برای تشکیل کابینه به او مراجعه کنند.   وی یادآور شد: حسان دیاب با اینکه از جامعه اهل تسنن لبنان است، کابینه‌ای به نفع اهل تشیع و مسیحیان لبنان تشکیل داده است و گروه‌های مخالف تشکیل دولت از این موضوع به عنوان ابزاری در تبلیغات منفی رسانه‌ای سو استفاده می‌کنند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: لبنان سعد حریری حسان دیاب کارشناس مسائل غرب آسیا سیاسی لبنان سعد حریری حسان دیاب دولت جدید ۱۰ وزیر ۶ وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۷۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمارش معکوس برای تقسیم تهران /استان های غربی و شرقی با محوریت کدام شهرها تشکیل می شود؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرضا فخاری،استاندار تهران در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

وی در گفتگویی که با ایسنا داشته، افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902614

دیگر خبرها

  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • وزیر کشور: ری، دماوند و فیروزکوه به استان‌های تهران شرقی و غربی ملحق نخواهند شد
  • نتانیاهو فشار‌های سیاسی را نادیده بگیرد و اسرا را بازگرداند
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟
  • اخطار محسن رضایی به تک‌روی و سهم‌خواهی برخی جریانات / سعید محمد به گله‌مندی پرداخت
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • شمارش معکوس برای تقسیم تهران /استان های غربی و شرقی با محوریت کدام شهرها تشکیل می شود؟