Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه ریزی وزارت نفت از انتشار فراخوان مشارکت بخش خصوصی در ساخت پتروپالایشگاه‌ها خبر داد و گفت: سرمایه گذاران می‌توانند درخواست اولیه خود را در روز‌های ۲۹ بهمن تا پایان وقت اداری ۱۷ اسفند ماه سال جاری به این وزارتخانه اعلام کنند. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، هوشنگ فلاحتیان با بیان این که وزارت نفت از توسعه پالایشگاه‌ها و پترو پالایشگاه‌ها با استفاده از سرمایه مردمی در کشور حمایت می‌کند افزود: پترو پالایشگاه‌ها راهبردی برای بی اثرکردن تحریم‌های نفتی، تغییر رویکرد از خام فروشی به سمت فرآورده فروشی و ایجاد ارزش افزوده بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: قانون حمایت از سرمایه گذاری مردمی برای احداث پالایشگاه‌ها و پتروپالایشگاه‌ها پس از تصویب در مجلس شورای اسلامی بنا شد در مدت دو ماه آئین نامه اجرایی مربوطه از سوی وزارت نفت تقدیم هیئت وزیران شود و پس از تصویب آئین نامه اجرایی دولت یک ماه به وزارت نفت فرصت داد نسبت به اعلام فراخوان عمومی نسبت به جذب سرمایه گذاران بخش غیر دولتی برای احداث پالایشگاه‌ها و پترو پالایشگاه‌های مورد نظر اقدام کند.

معاون برنامه ریزی وزارت نفت گفت: علی رغم اینکه دولت در آئین نامه اجرایی ۳۰ روز به وزارت نفت مهلت داده بود، اما این وزارتخانه در مدت ۱۳ روز همه مقدمات کار را فراهم و در نهایت شامگاه یکشنبه سیزدهم بهمن ماه سال جاری فراخوان مزبور را در سایت وزارتخانه اعلان عمومی کرد.

وی افزود: تمامی اقدامات و شرح فرآیند اجرای ارسال در خواست سرمایه گذاران در تارنمایی وزارت نفت درج شده است.

فلاحتیان اظهارداشت: وزارت نفت از تمامی سرمایه‌گذاران بخش غیردولتی که دارای توانایی فنی و مالی لازم هستند دعوت به عمل می‌آورد تا با هدف ایجاد تاسیسات پالایشگاهی و پتروپالایشگاهی با ضریب پیچیدگی بالا در سواحل کشور (نواری در خشکی تا فاصله ۲۰ کیلومتری از دریا) درخواست اولیه خود را براساس فرمت ارائه شده درتارنمای مزبور از حد فاصل بین روز‌های ۲۹ بهمن تا پایان وقت اداری ۱۷ اسفند ماه سال جاری به این وزارتخانه ارائه کنند.

وی ادامه داد: حدفاصل روز‌های ۲۴ تا ۲۸ اسفند ماه سال جاری کد کاربری و رمز عبور در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد تا بتوانند مدارک و مستندات خود را در سایت مربوطه بارگذاری نمایند.

معاون وزیر نفت در امور برنامه ریزی گفت: متقاضیان سرمایه گذاری در پروژه‌های پالایشگاهی و پترو پالایشگاهی تا ۳۱ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۹ فرصت دارند نسبت به بارگذاری مدارک و مستندات خود اقدام کنند.

وی افزود: مدارک و مستندات مورد نیاز در سایت وزارت نفت درج شده است.

فلاحتیان تصریح کرد: بررسی مدارک و مستندات متقاضیان سرمایه گذاری در پروژه‌های مدنظر نیز از یکم خرداد ماه سال آینده آغاز خواهد شد.

وی اذعان داشت: قانونگذار در قالب آئین نامه اجرایی به وزارت نفت ۶۰ روز کاری فرصت داده تا اسناد و مدارک مورد نیاز متقاضیان را بررسی کند.

معاون وزیر نفت در امور برنامه ریزی ادامه داد: متقاضیانی که مدارک لازم را بصورت کامل ارائه و مورد پذیرش قرارگیرند مجوز ها‌ی لازم در مدت ۲۰ روز صادر تا بتوانند پروژه‌های مربوطه را هرچه سریعتر اجرایی کنند.

وی گفت: این پروژه‌ها در قالب آئین نامه اجرایی بناست در سواحل در عمق حداکثر ۲۰ کیلومتری احداث شوند بنابراین موقعیت استقرار این پالایشگاه‌ها و پترو پالایشگاه‌ها به گونه‌ای باید انتخاب شود که با حداقل هزینه بتوان خوراک مورد نیاز را آن‌ها تامین کرد.

فلاحتیان افزود: بر اساس آئین نامه اجرایی تا میزانی که جبران کند هزینه‌های سرمایه گذاری مورد نیاز برای انتقال این قضیه وزارت نفت به آن‌ها تنفس خوراک در قالب سرمایه گذاری اصلی را خواهد داد.

وی اضافه کرد: سرمایه گذاران می‌توانند تاسیسات مربوط به انتقال خوراک را بطور مستقل احداث کنند و وزارتخانه مجموع سرمایه گذاری که افراد در این زمینه انجام خواهند داد به عنوان سرمایه گذاری ارزش گذاری شده مثل سایر تاسیسات پترو پالایشگاه‌ها محسوب خواهد کرد و معادل همان رقم خوراک نسیه به آنان می‌دهد که این می‌تواندتا سقف ۱۰ درصد سرمایه گذاری باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ساخت پتروپالایشگاه ها پالایشگاه ها و پترو پالایشگاه ها اسفند ماه سال جاری پتروپالایشگاه ها آئین نامه اجرایی مدارک و مستندات سرمایه گذاران سرمایه گذاری وزارت نفت وزارت نفت برنامه ریزی مورد نیاز ۲۹ بهمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۹۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی ۱۸۰۳ اثر ثبت شده ملی دارد

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به فرد استان در حوزه گردشگری اظهار کرد: این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها، آذربایجان غربی را به یکی از مناطق ویژه گردشگری و تاریخی تبدیل کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، جلسه راهبری طرح‌های سرمایه‌گذاری استان به ریاست محمدصادق معتمدیان استاندار آذربایجان‌غربی برگزار شد.

در این جلسه درخواست‌ها و روند سرمایه‌گذاری در حوزه کشاورزی و گردشگری استان بررسی و استاندار آذربایجان‌غربی دستورات لازم جهت تسهیل، روان‌سازی و تأمین امکانات لازم برای این سرمایه‌گذاری را صادر کرد.

محمدصادق معتمدیان در این جلسه با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به فرد استان در حوزه گردشگری، وجود ۱۸۰۹ اثر ثبت شده ملی، پنج اثر ثبت جهانی و ۵۳ منطقه نمونه گردشگری، طبیعت بکر و زیبا، آب و هوای مناسب و موقعیت جغرافیایی ویژه، اظهار کرد: این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها، آذربایجان‌غربی را به یکی از مناطق ویژه گردشگری و تاریخی منطقه تبدیل کرده است.

وی ظرفیت‌های کشاورزی استان را نیز یادآور شده و افزود: زمینه‌های مختلف سرمایه‌گذاری از جمله تغییر الگوی کشت و احداث باغات با درختان کم‌آب‌بر و با ارزش افزوده بالا و همچنین ظرفیت سرمایه‌گذاری در حوزه فرآوری محصولات کشاورزی، می‌تواند فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای سرمایه‌گذاران در استان را فراهم کند.

استاندار آذربایجان‌غربی در ادامه از اهتمام جدی مدیران استان برای جذب سرمایه‌گذار و رفع موانع و مشکلات سرمایه‌گذاری در استان خبر داده است و گفت: تلاش می‌شود ضمن معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری به سرمایه‌گذاران، روند سرمایه‌گذاری در استان روان‌سازی و امکانات مورد نیاز سرمایه‌گذاران در کمترین زمان تأمین شود.

معتمدیان ادامه داد: این سرمایه‌گذار ملی قصد دارد در حوزه کشاورزی و گردشگری آذربایجان‌غربی فعالیت کند و در حال حاضر این شرکت، باغ سه هزار هکتاری گردو و پسته را در ماکو احداث کرده که در نوع خود در خاورمیانه بی‌نظیر است.

کد خبر 747862

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران در جویم فارس
  • ‌ ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران ‌در «جویم» فارس
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش - سراوان
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش سراوان + عکس
  • آغاز عملیات اجرایی ۱۳۴ واحد مسکونی در شهر گهرو
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان
  • آذربایجان‌غربی ۱۸۰۳ اثر ثبت شده ملی دارد
  • بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم