Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان گفت: بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان کمک بلاعوض برای جبران خسارت سیل امسال اختصاص داده شد.   تاریخ انتشار: 10:22 - 16 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۳۵۵۷

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان به نقل از مرکز اطلاع‌ رسانی، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، مهرداد عرب اول با اشاره به لایحه بودجه سال ۹۹، کل منابع آن را یک هزار و ۹۸۸ هزار میلیارد تومان اعلام و اظهار کرد: بر اساس جدول ۱-۱۰ این لایحه سهم مناسبی به سیستان و بلوچستان اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از رشد ۱۳.۸ درصدی اعتبارات هزینه‌ای استان در بودجه ۹۹ خبر داد و افزود: اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان در بودجه سال آینده ۲ هزار و ۴۸ میلیارد تومان است که در قالب ردیف‌های مختلف شامل سرمایه استانی، ۳ درصد نفت و گاز، ۲۷ صدم درصد ارزش افزوده، توسعه و تکمیل راه‌های روستایی و اعتبارات قانون استفاده متوازن اختصاص می‌یابد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان با اشاره به اتمام مطالعات آمایش سرزمین استان به صورت مطلوب اظهار کرد: این مطالعات استراتژیک اول بهمن ماه در سازمان برنامه و بودجه کشور مصوب شد و پایان بهمن ماه در شورای عالی آمایش تصویب نهایی می‌شود.
اختصاص ۶۸۳ میلیارد تومان برای مناطق سیل زده
عرب اول در خصوص سیل اخیر که در جنوب استان رخ داد نیز گفت: درپی سفر دکتر نوبخت؛ رئیس سازمان برنامه و بودجه و مصوبه ۰۲/۱۱/۱۳۹۸ هیات محترم دولت ۶۸۳ میلیارد تومان در قالب کمک‌های بلاعوض برای سه استان سیل زده سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان مصوب شد که ۹۱ درصد این اعتبار به سیستان و بلوچستان اختصاص دارد، همچنین هزار و ۱۵۲ میلیارد تومان در قالب تسهیلات در اختیار ۳ استان قرار گرفت که سهم این استان هزار و ۳۱ میلیارد تومان است.
وی با اشاره به اعتبارات عمرانی سال ۹۸ ادامه داد: در این بخش تاکنون ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان به استان ابلاغ شده است که این اعتبارات پس از تصویب در شورای برنامه ریزی و توسعه استان در قالب ۳۳ فصل، ۷۹ برنامه و ۴ هزار و ۷۲۰ پروژه مبادله موافقت نامه شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان با تاکید بر این که صد در صد موافقت نامه‌ها مبادله شده و در اختیار دستگاه‌های اجرایی قرار گرفته است ادامه داد: همچنین ۱۰۰ درصد اعتبارات مربوط به سفر مقام معظم رهبری که بالغ بر ۱۶۵ میلیارد تومان اعتبار بود، تخصیص یافته است.
تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبارات ماده ۱۰ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت
عرب اول با اشاره به تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبارات ماده ۱۰ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت بیان کرد: در بخش پروژه‌های ملی استانی شده از ۱۴۸میلیارد تومان اعتبار، ۷۸ درصد آن تخصیص یافته است، ۷۵ درصد این اعتبارات به پروژه‌های آبی اختصاص دارد که از این حیث بسیار حائز اهمیت است.


وی از پرداخت ۱۰۰ درصد پاداش بازنشستگان تا سال ۹۷ خبر داد و اضافه کرد: در حوزه اعتبارات هزینه‌ای هم ۵۰۴ میلیارد تومان به استان ابلاغ شد که ۸۱ درصد اعتبارات تخصیص یافته به صورت ۱۰ ماهه در اختیار دستگاه‌های اجرایی قرار گرفت و حدود ۲۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان به عنوان پاداش پایان خدمت بازنشستگان دستگاه‌های اجرایی اختصاص یافت.

بیشتر بخوانید: تخصیص ۳ میلیارد تومان برای اسکان موقت سیل زدگان

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان اخبار اقتصادی تسهیلات برنامه و بودجه رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان سازمان برنامه و بودجه دستگاه های اجرایی ۳ میلیارد تومان درصدی اعتبارات تخصیص یافته ۱۰۰ درصد عرب اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۰۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است

رئیس شورای شهرستان بن گفت: بخش شیدا از لحاظ زیرساختی بسیار ضعیف است و تقاضا می‌شود به این بخش در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه‌ای شود.

محمود بهارلویی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه بخش شیدا از لحاظ زیرساختی بسیار ضعیف است و تقاضا می‌شود به این بخش در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه‌ای شود، اظهار کرد: اخذ مجوز ماده ۲۳ برای سالن ورزشی، ورودی و خروجی شهر یان‌چشمه جهت ایجاد میدان و بلوار ورودی و تخصیص اعتبار بهره‌برداری فاضلاب شهر بن پس از گذشت قریب به ۳۵ سال از کلنگ‌زنی پروژه، از مطالبات اولویت‌دار مردم این شهرستان است.

وی افزود: تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری سه‌راهی بارده به تومانک و احداث زیرگذر یا روگذر نیز از دیگر تقاضاهای مردم شهرستان است.

رئیس شورای شهرستان بن با اشاره به لزوم تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری جاده ترانزیتی بن به سد زاینده‌رود اضافه کرد: ۲۰ میلیارد از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی به شهرستان تعلق گرفته است و تکمیل این جاده باید در اولویت قرار گیرد.

بهارلویی تاکید کرد: تدابیر لازم در خصوص آسفالت و زیرسازی معابر روستاهای حیدری، شیخ شبان، بارده، تومانک، لارک، آزادگان، پهنا، شهر وردنجان و شهر بن، همچنین احداث زیرگذر یا روگذر روستای لارک و ترمیم و روکش آسفالت جاده پهنا به آزادگان اتخاذ شود.

کد خبر 749185

دیگر خبرها

  • اعطای تسهیلات و کمک بلاعوض به سیل زدگان سیستان و بلوچستان ظرف چند روز آینده آغاز می‌شود
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات سفر رئیس‌جمهور در حوزه راه و شهرسازی
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه
  • ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران تخصیص یافت
  • اختصاص ۵۹میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در ایلام
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • ۷۰۰ میلیارد تومان به خراسان شمالی تخصیص یافت
  • ۷۰۰ میلیارد به خراسان شمالی تخصیص یافت