Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیران بانک ملی ایران به همراه تعدادی از اصحاب رسانه امروز از یکی از شرکت های دانش بنیان و تامین کننده نیاز صنایع خودروسازی کشور بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، این بانک با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و در راستای حمایت از سیاست های دولت توجه به بخش تولید را سرلوحه امور خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو در سال 96 تعداد 101 هزار و 343 فقره تسهیلات به ارزش 139 هزار و 310 میلیارد ریال و در سال 97 تعداد 105 هزار و 316 فقره تسهیلات به ارزش 195 هزار و 615 میلیارد ریال به بخش تولید تخصیص داده است. همچنین سهم بخش تولیدی از تسهیلات بانک در سال جاری معادل 191 هزار و 485 میلیارد ریال بوده است.

از سویی با توجه به تحریم ها و مشکلات ارزی تولیدکنندگان، بانک ملی ایران تلاش کرده تا با صدور حواله های ارزی و بهره مندی از شبکه گسترده شعب ارزی خود در خارج از کشور، یاری رسان تولیدکنندگان داخلی باشد.

این بانک همواره در تلاش بوده تا در شرایط سخت در کنار صاحبان کسب و کار باشد و با ارایه تسهیلات سرمایه در گردش نقش اثرگذاری در جهت رونق تولید داخلی کشور داشته باشد. بر این اساس مجموع تسهیلات پرداختی بانک ملی ایران به بخش های مختلف اقتصادی در سال جاری بیش از 950 هزار میلیارد ریال بوده است.

در سال جاری بخش صنعت تعداد 28 هزار و 167 فقره تسهیلات به ارزش 158 هزار و 867 میلیارد ریال، بخش کشاورزی 71 هزار و 366 فقره به ارزش 32 هزار و 618 میلیارد ریال، بخش مسکن تعداد 65 هزار و 349 فقره به ارزش 18 هزار و 653 میلیارد ریال، بخش صادرات تعداد 374 فقره به ارزش دو هزار و 506 میلیارد ریال و بخش خدمات تعداد یک میلیون و 268 هزار و 720 فقره تسهیلات به ارزش ریالی 644 هزار و 609 میلیارد ریال از بانک ملی ایران دریافت کرده اند.

‎همچنین از آنجا که حمایت از شرکت های دانش بنیان درواقع کمک به کل اقتصاد کشور است، از این رو حمایت از این شرکت ها نیز همواره مورد توجه بانک ملی ایران بوده است.

‎جمال امین مدیرعامل شرکت صرافی ملی در بازدید امروز از یکی از این شرکت های دانش بنیان با تاکید بر اینکه اولویت نخست ما علی رغم تمامی محدودیت ها در شرایط فعلی کشور شرکت های تولیدی است، گفت: بانک ملی ایران با تاسیس واحد میربیزنس بانک در روسیه توانسته روابط کارگزاری مثبتی با میربیزنس بانک مسکو ایجاد کند و بر این اساس در سال 97 معادل 250 میلیون روبل روسیه و در سال جاری بیش از 500 میلیون روبل روسیه حواله ارزی برای رونق این شرکت صادر کردیم که رشد 40 درصدی داشته است.

‎وی با بیان اینکه بانک ملی ایران تمام توان خود را برای حمایت از شرکت های تولیدی و دانش بنیان به کار گرفته است، افزود: ایران دلکو از مشتریان معتبر بانک و یکی از شرکت های دانش بنیان است که محصولاتش به صورت انحصاری در ایران تولید می شود. از این رو حمایت از این قبیل شرکت ها با توجه به آثار مثبت آن در اقتصاد کشور محور سیاست ها و اقدامات بانک ملی ایران قرار دارد.

‎محمد مولوی زاده مدیرعامل شرکت ایران دلکو نیز با تقدیر از حمایت های بانک ملی ایران عنوان کرد: با توجه به وارداتی بودن مواد اولیه شرکت، نیاز ارزی بالایی داریم که اگر این نیاز تامین شود می توانیم بخش عمده ای از خواسته خودروسازان داخلی را تامین و از خروج ارز جلوگیری کنیم و حمایت بانک ملی ایران در این زمینه بسیار راهگشا بوده است.

لینک کوتاه: asriran.com/002zIY

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بانک م شرکت دانش بنیان شرکت های دانش بنیان فقره تسهیلات به ارزش بانک ملی ایران میلیارد ریال فقره به ارزش سال جاری بخش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۰۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، امیرحسین میرابادی اظهار داشت: طی این چند روز شاهد برگزاری مهم‌ترین و بزرگترین رویداد صادراتی جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه توانمدی های صادراتی (ایران اکسپو) بودیم. هدف اصلی نمایشگاه، معرفی و نمایش آخرین دستاوردها و محصولات ایرانی برای مجموعه‌های خارجی است.

به گفته او، این رویداد بستر و ظرفیت خوبی را برای ارائه توانمندی شرکت‌ها و صنایع ایرانی به کشورهای مختلف دنیا در قالب بازدید هیأت‌های تجاری فراهم کرده و آی‌هیت نیز به عنوان بستر اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه نقش موثری را ایفا کرد.

وی “نقش شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور” را یکی از بخش های بسیار مهم در حوزه تعاملات بین‌المللی خواند و افزود: بدون شک دستاوردهای درخشان علمی کشورمان و صنعتی سازی این دستاوردها طی سال‌های گذشته ظرفیتی بی نظیر را برای رشد صادرات ایران فراهم کرده است. نمایشگاه اکسپو با معرفی این تولیدات و دستاوردها به بازار جهانی نقش به سزایی در جهش شرکت های دانش بنیان خواهد داشت.

به گفته رییس سازمان توسعه همکاری های علمی و فناورانه بین‌المللی در ایران اکسپو، شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی حضور فعالی داشتند و تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به نسبت دوره‌ پیشین، رشد ۴۰ درصدی را تجربه کردند.

میرآبادی ادامه داد: در این نمایشگاه، ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان با توانمندی صادراتی، دستاوردهای علمی و فناورانه خود را به نمایش گذاشتند.

وی، این رشد را تنها از منظر کمی ندانست و به رشد کیفی محصولات نیز اشاره کرد و افزود : در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو کیفیت و تنوع محصولات دانش‌بنیان ایرانی نیز تقویت چشم‌گیری داشت؛ در نمایشگاه ایران اکسپوی امسال هزار و ۵۰۰ محصول فناورانه حوزه‌های مختلف به نمایش درآمده است.

به گفته او، این نمایشگاه علاوه بر اینکه ظرفیت و فرصت بی نظیری را به صنعتگران و شرکت های دانش بنیان ایرانی برای معرفی خود به بازارهای هدف جهانی و مشتریان بین المللی کالا و خدمات آنها می دهد، بستر بی نظیری برای نمایش فرهنگ و تمدن ایرانی به شرکت کنندگان خارجی و همچنین ایجاد و توسعه دیپلماسی فرهنگی و همچنین علمی بین ایران و دیگر کشورهای جهان به شمار می آید.

پر رنگ شدن اقتصاد دانش‌بنیان در سبد اقتصاد کشور

وی ضمن اشاره به رشد سه برابری صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۲، گفت: سال گذشته میزان صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان‌ دو میلیارد دلار را رد کرد که نویدبخش اتفاقات بسیار خوبی از جمله نقش آفرینی بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کلان کشور است.

میرآبادی ادامه داد: هدف ما در سال ۱۴۰۳ ادامه این مسیر با قوت بیشتر است. در همین راستا موضوع حمایت از تنوع بخشی به مقاصد صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان، ایجاد بازارهای جدید، رفع موانع پیش‌روی شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه صادرات و توسعه بازار بین‌الملل از جمله ظرفیت‌هایی است در دستور اقدام قرار داده‌ایم.

وی افزود: امید است در پایان سال ۱۴۰۳ شاهد رشد ۵۰ درصدی صادرات دانش‌بنیان‌ها به نسبت سال ۱۴۰۲ باشیم.

میرآبادی در بخش پایانی سخنان خود، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در تعاملات خارجی‌ را سبب ارتقا جایگاه جمهوری اسلامی ایران در تعاملات بین‌المللی و شناخته شدن بیشتر کشورمان به عنوان یک کشور پیشرفته فناور دانست و بیان کرد: این موضوع مورد توجه و تاکید بسیار رییس جمهوری اسلامی ایران هم قرار گرفت و در افتتاحیه نمایشگاه اکسپو نیز به این موضوع اشاره داشتند.

کد خبر 6094242 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور