Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسین علیزاده روز چهارشنبه در اجلاس معاونان دانشجویی، گزارشی از روند روبه رشد فعالیت های تربیت بدنی دانشگاههای کشور ارائه کرد. 
وی از برنامه چند سال اخیر سازمان امور دانشجویان و اداره کل تربیت بدنی به احداث پروژه های ورزشی زود بازده شامل زمین چمن مصنوعی، زمین ورزشی کفپوش و فضای ورزشی روباز، اتاق تندرستی و مراکز مشاوره تندرستی اشاره کرد که این طرح ها با مشارکت و همکاری این سازمان، صندوق رفاه دانشجویان، دانشگاه ها و اداره کل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم عملی شد و توانست سرانه فضای ورزشی دانشگاهها را تا دو متر مربع افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
علیزاده درباره وضعیت نیروی متخصص تربیت بدنی در دانشگاه ها گفت: میانگین نیروی متخصص تربیت بدنی در دانشگاههای کشور سه نفر است که در ۳۷ دانشگاه کمتر از سه نفر و در ۶۵ دانشگاه بیشتر از سه نفر متخصص تربیت بدنی فعالیت می کنند.
وی ادامه داد: ارتقای وضعیت نیروی انسانی و تغییر ساختار اداری ادارات تربیت بدنی در ساختار سازمانی دانشگاهها یک ضرورت است. 
مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان با اشاره به ضرورت تصویب برنامه راهبردی تربیت بدنی دانشگاهها در هیات های امنا گفت: در سال ۹۷ تعداد ۴۶ دانشگاه برنامه راهبردی تربیت بدنی داشتند که این تعداد در سال جاری به ۵۶ دانشگاه افزایش یافته است، اما تمام دانشگاه ها باید برنامه راهبردی تربیت بدنی خود را ارائه کنند. 
وی با اشاره اینکه آیین نامه اصلاحی تشکیل شورای ورزش به دانشگاهها ارسال شده، اظهار داشت: شورای ورزش در ۳۹ دانشگاه کشور در سال ۱۳۹۸ تشکیل شد.
علیزاده در خصوص وضعیت اختصاص و جذب بودجه تربیت بدنی در دانشگاه ها گفت: به ۲۰ دانشگاه بالاتر از میانگین کشوری بودجه تخصیص یافت و میزان جذب بودجه در ۲۵ دانشگاه نیز از میانگین کشوری بیشتر بود.
به گفته وی، علی رغم تخصیص بودجه به ورزش دانشگاه ها بسیاری از دانشگاه ها موفق به دریافت منابع بودجه ای خود نمی شوند که علت عمده آن تحقق نیافتن تخصیص ها یا خرج بودجه ورزش در سایر بخش ها است. 
مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان اظهار داشت: در سال ۹۷، ۴۸ زمین چمن مصنوعی و در سال ۹۸ نیز ۱۹ زمین چمن مصنوعی و ۲۶ پروژه کفپوش زمین روباز در دستور کار اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان قرار داشت که از این تعداد ۴۹ چمن مصنوعی و پنج پروژه کفپوش به بهره برداری رسیده است.
وی گفت: این پروژه ها با همکاری صندوق رفاه دانشجویان و دانشگاه های مجری احداث شده اند. 
به گفته علیزاده، اداره کل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم در سال ۹۷ با اختصاص اعتباری معادل ۸ میلیارد تومان برای احداث و تکمیل ۲۰ پروژه عمرانی ورزشی و در سال ۹۸ با اعتباری بالغ بر ۱۸ میلیارد تومان به ۳۰ پروژه عمرانی ورزشی شامل استخر سرپوشیده، سالن های چند منظوره و زمین های روباز ورزشی کمک کرده است.  
وی افزود: برگزاری پانزدهمین المپیاد ورزشی قهرمانی دانشجویان در تابستان سال آتی در دانشگاه گیلان یکی از مهم ترین برنامه های ورزشی سازمان امور دانشجویان است که در ۱۸ رشته ورزشی در گروه پسران و  ۱۴ رشته ورزشی گروه دختران برگزار می شود. 
علیزاده تاکید کرد: مقدمات برگزاری پانزدهمین المپیاد ورزشی فراهم شده و هم اکنون مسابقات منطقه ای کسب سهمیه ورودی برای حضور در این المپیاد در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در حال انجام است. 
وی با مقایسه تعداد شرکت کنندگان دو المپیاد چهارم و سوم ورزش همگانی دانشجویان گفت: در سومین المپیاد تعداد شرکت کنندگان ۱۱۳۰ نفر شامل ۵۶۹ دانشجوی پسر و ۵۶۱ دانشجوی دختر بود که در المپیاد چهارم تعداد شرکت کنندگان به ۴ هزار نفر افزایش یافت که شامل ۲۲۰۰ دانشجوی پسر و ۱۸۰۰ دانشجوی دختر بود. 
مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان با تاکید بر اینکه رویکرد این سازمان استفاده از ظرفیت داوطلبان برای برگزاری رقابت های ورزشی است، گفت: در المپیاد سوم ورزش همگانی ۳۵۰ داوطلب در برگزاری این رویداد مشارکت داشتند که در المپیاد چهارم در تابستان سال ۹۸ این مشارکت به ۳۹۰ داوطلب افزایش یافت.

شصت‌وپنجمین گردهمایی معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور صبح امروز به میزبانی سازمان مرکزی دانشگاه پیام‌نور برگزار شد.

برچسب‌ها سازمان امور دانشجویان سلامت مشاوره دانشجو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان امور دانشجویان سلامت مشاوره دانشجو سازمان امور دانشجویان سلامت مشاوره دانشجو تربیت بدنی در دانشگاه تعداد شرکت کنندگان متخصص تربیت بدنی زمین چمن مصنوعی المپیاد چهارم دانشگاه ها چمن مصنوعی افزایش یافت سال ۹۷ اداره کل سه نفر سال ۹۸ طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۱۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور

ایسنا/سیستان و بلوچستان گردهمایی ۳ روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که از پنجم اردیبهشت ماه در تالار امام رضا(ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شده بود، امروز با معرفی مراکز برتر به کار خود پایان داد.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

مصطفی صالحی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش مصنوعی در دنیا قرار بگیرد، گفت: هم‌گام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با به کارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

وی افزود: طی سال‌های گذشته بسیاری از دانشگاه‌های کشور گام‌های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشته‌اند و تلاش می‌شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

وی بیان کرد: در این راستا، پروژه‌های هدف‌گذاری شده در سال جاری با تمرکز بر بکارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفتگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه‌های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش‌بینی رفتارهای پر خطرشان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای طرح شنا برای ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • راه‌اندازی مرکز زنجیره سرمای واکسن با اعتبار ۱۳ میلیارد در زاهدان
  • رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج