Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا زمانی، رئیس دانشگاه پیام نور در آیین افتتاحیه این نشست با عنوان اینکه دانشگاه پیام نور بزرگ‌ترین دانشگاه دولتی کشور است، گفت: این دانشگاه هم اکنون با ۴ هزار عضو هیئت علمی، ۴۵۰ هزار دانشجوی فعال در مقاطع و رشته‌های مختلف در داخل و خارج از کشور فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: از ۴۵۰ هزار دانشجوی مشغول به تحصیل در دانشگاه پیام نور، ۶ هزار دانشجو در مراکز بین‌الملل و ۱۲ هزار نفر نیز از دانشجویان شاهد و ایثارگر هستند.

رئیس دانشگاه پیام نور، از فعالیت ۹۸۵ انجمن علمی، ۳۱۵ نشریه دانشجویی در این دانشگاه خبر داد.

زمانی با عنوان اینکه ۲۸۰ مخترع در خانواده دانشگاه پیام نور ۹۳۰ اختراع را به ثبت رسانده‌اند، تصریح کرد: دانشگاه پیام نور افتخارات بسیاری را در المپیاد‌های علمی، فناوری نانو، مسابقات acm و میادین ورزشی کسب کرده است.

او افزود: ۱۶۵۰ کانون فرهنگی هنری، ۲۹۵ کانون هلال احمر دانشجویی و ۲۱۰ مرکز مشاوره دانشجویی در دانشگاه پیام نور سراسر کشور فعال هستند.

رئیس دانشگاه پیام نور به اقدامات مهم دانشگاه برای مهارت‌آموزی و کارآفرینی اشاره کرد و گفت: بستر کارآموزی برای دانشجویان در حال تحصیل دانشگاه پیام نور و کارآفرینی برای دانش‌آموختگان در دو برنامه مستقل و با هدف اشتغالزایی و تضمین شغل آینده جوانان فراهم شده است.

زمانی افزود: دفاتر کانون عالی کارفرمایان که تمامی صنوف کشور را پوشش‌دهی می‌کنند، هم اکنون در ۳۱ مرکز دانشگاه پیام نور در استان‌ها فعال است و هر دانشجو بر اساس رشته و یا علاقه خود می‌تواند دوره کارآموزی را در صنف مربوطه گذرانده و تخصص لازم را کسب کند.

رئیس دانشگاه پیام نور تفاهم نامه این دانشگاه با معاونت توسعه روستایی را بستر بسیاری مناسبی برای دانش‌آموختگان دانشگاه پیام نور و همچنین دیگر دانشگاه‌ها دانست و اظهار کرد: این تفاهم‌نامه بر اساس پتانسیل و روند اشتغال‌زایی هر منطقه، دوره‌هایی را با همکاری مدیران کل توسعه روستایی برای دانش‌آموختگان دانشگاهی برگزار می‌کند و دانش‌آموختگان پس از اخذ گواهی می‌توانند از وام ۱۰۰ میلیونی باکارمزد ۶ درصد برای اشتغال و کارآفرینی برخوردار شوند.

او از برنامه دانشگاه پیام نور برای توسعه این دوره‌ها در سراسر کشور خبر داد و افزود: در حال حاضر دوره‌های کارآفرینی در ۷ استان به صورت پایلوت آغاز شده و برنامه این است که پس از تحلیل روند برگزاری دوره‌ها بتوانیم در سال آینده آن را در سراسر کشور گسترش دهیم.

سهم وام صندوق رفاه دانشجویی دانشجویان پیام نور افزایش می‌یابد

رئیس دانشگاه پیام نور از اختصاص وام با کارمزد ۱.۴ درصد به کلیه دانشجویان برای پرداخت شهریه خبر داد و گفت: بخشی از هزینه تحصیل در دانشگاه پیام نور در قالب شهریه از دانشجویان اخذ می‌شود و دانشگاه برای دانشجویان این دانشگاه که اغلب از قشر متوسط و محروم هستند، شرایطی را فراهم کرده که برای پرداخت شهریه دغدغه‌ای نداشته باشند.

زمانی افزود: طبق تفاهم‌نامه‌هایی که دانشگاه پیام نور با بانک‌های مختلف امضا کرده است، کل شهریه دانشجویان با یکبار مراجعه به بانک پرداخت می‌شود.

او تصریح کرد: سهم وام صندوق رفاه دانشجویی نیز برای دانشجویان دانشگاه پیام نور افزایش یافته و بنیاد علوی نیز در مناطق محروم، سیل‌زده و زلزله‌زده در کنار دانشگاه قرار گرفت و با پرداخت تسهیلات دغدغه شهریه دانشجویان رفع شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موسسات آموزشی کارآفرینان دانشگاه پیام نور رئیس دانشگاه پیام نور دانشگاه پیام نور دانشگاه پیام نور برای دانش آموختگان برای دانشجویان سراسر کشور تفاهم نامه دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۱۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی

به تازگی گمرک ایران لیست دریافت کنندگان ارز و واردکنندگان عمده کشور را منتشر کرده در حالی که قرار بود بانک مرکزی از فهرست مذکور رونمایی کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران در گزارشی آمار عملکرد 100 وارد کننده اصلی کشور طی سال 1402 را با جزئیات تهیه کرده است. شرکت های بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران،وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب اهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور در صدر این لیست قرار دارند.

به گزارش تسنیم، در این لیست واردات شرکت بازرگانی دولتی حدود 42 درصد و کالای ترخیص شده شرکت پشتیبانی امور دام 53 درصد کاهش یافته است. اما واردات شرکت ماهیدشت کرمانشاه حدود 112 درصد و ترخیص اقلام مرتبط با وزارت دفاع 123 درصد افزایش یافته است. واردات شرکت فولاد مبارکه تقریبا نصف شده اما ترخیص اقلام مرتبط با شرکت خدمات حمایت کشاورزی 52درصد زیاد شده است.

در فهرست برترین های واردات 1402 واردات شرکت توسعه کشت و صنعت اکسون 236 درصد افزایش یافته است.

به گزارش تسنیم،چندی قبل بانک  مرکزی اعلام کرده بود؛ جزییات ارز تخصیص یافته و تامین شده برای شرکتهای مختلف را منتشر خواهد کرد. جزئیات این فهرست میتواند تا حدودی وضعیت اولویت دهی تخصیص ارز  به شرکتها و بنگاههای اقتصادی را شفاف کند. این درحالی است که هنوز خبری از فهرست بانک مرکزی نیست و گمرک وضعیت واردات سالهای 1402 و 1401  صد شرکت بزرگ را منتشر کرده که از این طریق میتوان یک براورد اولیه از میزان ارز دولتی و نیمایی تخصیص یافته به این شرکتها در دست داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جذب دانشجویان توسط صاحبان صنایع از طریق سامانه سیب
  • فرصت تغییر محل آزمون پایان ترم برای پیام‌نوری‌ها
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها، بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • دانشجویان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را «هو» کردند
  • انتقاد از رایگان نشدن هزینه سمپاد دهک اول تا چهارم