Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان- رییس هیات های ورزشی نابیایان و کم بینایان استان همدان و قهرمانان ملی پوش همدانی از پروژه های اجرا شده در سطح منطقه یک بازدید نمودند.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از شهرداری منطقه یک همدان سمیه سهیلی رییس هیات های ورزشی نابینایان و کم بینایان استان همدان با اشاره به اینکه در گذشته یکی از مشکلات بزرگ جامعه نابینایان استفاده از معابر و امکانات شهری بوده است بیان کرد رویکرد جدید مدیریت شهری در اجرای پیاده رو ها، زیر ساختها و امکاناتی که به بهره برداری می رسند باعث شده تا تمامی افراد جامعه به خصوص جامعه نابینایان و کم بینایان نیز بتوانند به راحتی از معابر و پیاده رو های شهری تردد نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با قدردانی از زحماتی که در این حوزه کشیده شده خواستار ادامه دار بودن این پروژه ها و توسعه امکانات شهری جهت استفاده تمامی افراد جامعه از جمله نابینایان، کم بینایان، کم تانوان جسمی، کودکان و.... شد.

حمید اسلامی قهرمان دومیدانی نابینایان کشوری و دارنده مدال طلای بازی های آسیایی با بیان اینکه در گذشته متاسفانه پیاده روها و معابر شهری همدان مناسب استفاده همه افراد نبوده، از استاندارد سازی پیاده روها استقبال نموده و این اتفاق را شروعی برای اصلاح تمامی معابر دانست.

مصطفی نصیری گلبالیست همدانی تیم ملی ایران با تاکید بر اینکه چگونگی استاندارد سازی ها بایستی بر اساس ضوابط و مقررات وضع شده باشند تا تمامی نابینایان و کم بینایان بتوانند از آن استفاده کنند افزایش وسعت این استانداردسازی ها در تمامی نقاط شهری را یکی از خواسته های مهم این جامعه دانست.

دهبانی صابر مدیر منطقه یک شهرداری همدان هدف این منطقه را رسیدن به ایده آل های شهری دانست که بتواند جواب گوی احتیاجات تمامی افراد این شهر از جمله کم بینایان، نابینایان، کم توانان حرکتی و ...باشد، وی با بیان اینکه در سال جاری صد و هفده هزار متر مربع پیاده رو سازی در دستور کار شهرداری منطقه یک بوده است عنوان نمود که در تمامی پروژه ها مبحث استاندارد سازی با استفاده از قوانین و ضوابط مشخص و مصالح با کیفیت انجام پذیرفته است.

مدیر منطقه یک شهرداری همدان عنوان نمود مناسب سازی پیاده‌روها برای افراد نابینا این امکان را فراهم می‌کند که آن‌ها در انتخاب مسیر خود در کوچه و خیابان کمتر دچار خطا شوند. بدین صورت که پیاده روها به سه نوع سنگفرش تقسیم بندی می‌شوند. سنگفرش نوع اول که به صورت  معمولی می باشد مخصوص تردد افراد عادی است. در میان این سنگفرش‌ها، نوارهای باریک و موازی برجسته به رنگ زرد کار گذاشته می‌شود که به افراد نابینا کمک می‌کند از مسیر خود منحرف نشوند و نوع سوم سنگفرش‌ها که حالت برجسته مانند و دایره‌ای در سطح خود هستند نشان دهنده پایان مسیر و رسیدن به کوچه، خیابان و یا پله هستند.

وی همچنین توجه به اختلاف سطح معابر برای عبور بدون مشکل معلولان و ایجاد پیاده راه‌های هم سطح با تقاطع ها و معابر فرعی را از جمله دیگر سیاست‌هایی دانست که در پروژه های جاری در حال انجام است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: نابینایان همدان نابینایان و کم بینایان استاندارد سازی تمامی افراد پیاده روها پروژه ها پیاده رو منطقه یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۱۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان کارگران همدان با شهدا تجدید پیمان کردند

همچنین نمایندگان کارگران با نماینده ولی فقیه در استان همدان نشستی صمیمی داشتند.

در این نشست نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: تلاش و کوشش کارگران در میدان اقتصادی، موجب پیشرفت و توسعه اقتصادی کشور می‌شود و موفقیت هر کشوری به میزان مدیریت آن در اقتصاد بستگی دارد.

حجت الاسلام والمسلمین شعبانی موثقی گفت: هر کشوری مدیریت اقتصادی داشت رشد می‌کند و اگر مدیریت اقتصادی نداشته باشد عقب می‌ماند.

او همچنین با اشاره به اینکه خداوند متعال، انسان را برای عبادت خلق کرده است، گفت: از نظر اسلام اگر عبادت ۱۰ جزء باشد ۹ جزء آن کسب حلال یا بخش اقتصاد است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان هم گفت: هم اکنون ۷۰ درصد کارگران استان حداقل حقوق را می‌گیرند.

یوسف شعبانی گفت: در استان همدان ۸۴۸ واحد مسکونی کارگری ساخته شده است و برای رفاه کارگران دنبال ایجاد زیرساخت‌های ورزشی تخصصی کارگران هستیم.

از پنجم تا یازدهم اردیبهشت هفته کار و کارگر نام گذاری شده است.

روز‌های هفته کارگر با عناوین ۵ اردیبهشت، کارگر تجدید میثاق با امام راحل ره، رهبری و شهدا، ۶ اردیبهشت، کارگر فرهنگ کار و مهارت‌آموزی، ۷ اردیبهشت، کارگر تامین اجتماعی و تکریم بازنشستگان، ۸ اردیبهشت، کارگر منزلت خانواده، زنان و جوانی جمعیت، ۹ اردیبهشت، کارگر ایمنی سلامت و بهداشت کار، ۱۰ اردیبهشت، کارگر، تشکل‌ها و مشارکت مردم و ۱۱ اردیبهشت، کارگر، ایمان، امید و همدلی نام‌گذاری شده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • ترافیک پرحجم و روان در معابر پایتخت
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • بهسازی معابر اراک برای افزایش رفاه شهروندان آغاز شد
  • نمایندگان کارگران همدان با شهدا تجدید پیمان کردند
  • لزوم توجه جدی به بزرگسالان اتیسم / برگزاری سومین رویداد «هم‌مسیر اتیسم»
  • آغاز ترافیک صبحگاهی تهران/ افزایش ترافیک در معابر بزرگراهی
  • آغاز ترافیک‌صبحگاهی تهران/افزایش ترافیک در معابر بزرگراهی
  • حمایت ویژه از رفاه کارگران با تکیه بر تسهیل مسیر ساخت مسکن تک‌طبقه
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان