Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر – گروه استان‌ها: با اعلام رسمی هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شماری دیگر از چهره‌ها و افراد داوطلب که با عدم احراز صلاحیت از سوی هیأت استانی نظارت مواجه شده بودند، به عرصه رقابت‌های این دوره از انتخابات بازگشتند.

رغبت برای ثبت نام افراد داوطلب حضور در مجلس شورای اسلامی در این دوره از انتخابات در استان کردستان زیاد بود و به همین دلیل در این دوره حدود ۳۰ درصد رشد میزان افراد ثبت نامی در مقایسه با دوره قبلی به ثبت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نهایت و بر اساس اعلام ستاد انتخابات استان کردستان برای پنج حوزه انتخابیه استان کردستان در مجموع ۲۸۱ نفر داوطلب شده و به صورت نهایی ثبت نام کردند.

در مرحله اول تأیید صلاحیت‌ها از سوی هیأت‌های اجرایی کمتر از ۲۰ نفر در سراسر استان کردستان با عدم احراز صلاحیت مواجه شدند و فرمانداری‌ها حتی در یکی دو شهرستان ۱۰۰ درصد افراد ثبت نامی را تأیید صلاحیت کردند.

پس از آن در مرحله اول بررسی صلاحیت‌ها از سوی هیأت‌های نظارت استانی، صلاحیت ۹۸ نفر تأیید شد که بیشترین افراد تأیید صلاحیت شده مربوط به حوزه انتخابیه شهرستان‌های سنندج، دیواندره و کامیاران با ۳۴ نفر افراد تأیید صلاحیت شده بود.

بر اساس اعلام رئیس ستاد انتخابات استان کردستان بعد از مرحله دوم بررسی صلاحیت‌ها این بار از سوی هیأت مرکز نظارت، و با توجه به رسیدگی به اعتراضات و شکایت‌های افراد رد صلاحیت شده در نهایت صلاحیت ۱۷ نفر دیگر تأیید شد.

رقابت ۱۱۵ نفر داوطلب در انتخابات مجلس در کردستان

حسین خوش اقبال در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: در حال حاضر ۱۱۵ نفر در پنج حوزه انتخابیه از استان کردستان وارد رقابت‌های انتخاباتی مجلس شورای اسلامی می‌شوند که البته فرصت دیگری برای اعتراض افرادی که تائید صلاحیت نشده اند وجود دارد.

وی افزود: بر این اساس در حال حاضر برای حوزه انتخابیه سنندج، دیواندره و کامیاران ۳۹ نفر، حوزه انتخابیه بیجار ۳۲ نفر، حوزه انتخابیه مریوان و سروآباد ۱۷ نفر، حوزه انتخابیه قروه و دهگلان ۱۷ نفر و برای حوزه انتخابیه سقز و بانه هم ۱۱ نفر تأیید صلاحیت شده اند.

نگاهی به افراد تأیید صلاحیت شده در پنج حوزه انتخابیه استان کردستان در جریان اعلام اسامی جدید از سوی هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات نشان می‌دهد که در اکثر حوزه‌های انتخابیه افراد شاخص و دارای اسم و رسم با تأیید صلاحیت مواجه شده اند.

در حوزه انتخابیه سنندج، دیواندره و کامیاران که یکی از مهمترین حوزه‌های انتخابیه در استان کردستان به شمار می‌رود، علاوه بر تأیید صلاحیت یکی از نمایندگان ادوار مردم در مجلس شورای اسلامی، دو عضو سابق شورای اسلامی شهر سنندج هم با تأیید صلاحیت مواجه شده اند.

بازگشت چهره‌ها به عرصه رقابت

با توجه به اسامی افراد تأیید صلاحیت شده در این حوزه انتخابیه و با توجه به حضور دو نماینده فعلی، فضای رقابتی در این سه شهرستان حسابی گرم شده است و هر چند که یکی از مسئولان ستاد انتخابات مدعی است که فضا انتخاباتی پرشور نیست! ولی بر اساس آنچه که در شبکه‌های اجتماعی و نشست‌های محرمانه به گوش می‌رسد، افراد از تمامی ظرفیت‌های خود برای به صحنه کشاندن مردم و گرفتن رأی از آنها استفاده می‌کنند.

در حوزه انتخابیه قروه و دهگلان نیز یکی دو مدیر استانی سابق کردستان که در کارنامه آنها ریاست بر دانشگاه و فرمانداری هم به چشم می‌خورد نیز تأیید صلاحیت شده و به نظر می‌رسد که در این حوزه رقابت حسابی گرم شده است.

در این حوزه انتخابیه و با وجود اینکه نماینده فعلی آن با عدم احراز صلاحیت مواجه شده است، ولی با توجه به حضور چهره‌های جدید و البته مشهور، فضا به شدت رقابتی است و به همین دلیل فعالیت‌های زیادی از سوی افراد در این دو شهرستان در دستور کار قرار دارد.

شهرستان بیجار بعد از حوزه انتخابیه مرکز استان، بیشترین افراد تأیید صلاحیت شده را دارد و به همین دلیل شاید شدیدترین رقابت مربوط به این شهرستان باشد، چراکه در بین افراد تأیید صلاحیت شده فرمانداران سابق، مدیران کل استانی و حتی یکی دو مدیر کشوری هم به چشم می‌خورد.

شهرستان بیجار به تنهایی خود دارای یک کرسی در مجلس شورای اسلامی است و به همین دلیل فضای انتخاباتی در این شهرستان با توجه به حضور کاندیداهای از سوی تمامی جریان‌های فکری و سیاسی، تنور انتخابات حسابی داغ شده است.

در حوزه انتخابیه سقز و بانه که به صورت دو دوره متوالی یک فرد نمایندگی آنها را در مجلس شورای اسلامی داشته است، این بار نیز با رقابت ۱۱ نفر وارد کارزار انتخابات می‌شود.

حضور یکی دو چهره تازه تأیید صلاحیت شده در کنار افراد صاحب عنوانی که پیش از این ریاست بر ادارات و سازمان‌های دولتی شهرستان، مسئولیت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و یکی دو نهاد حمایتی و خدماتی را در کارنامه دارند، موجب گرم شدن فضای انتخابات در این حوزه انتخابیه شده است.

مردم دو شهرستان مریوان و سروآباد هم در این دوره از انتخابات با ۱۷ داوطلب تأیید صلاحیت شده وارد رقابت‌های انتخاباتی می‌شوند و به همین دلیل در این حوزه انتخابیه نیز به دلیل حضور متکثر افراد، رقابت‌های انتخاباتی حسابی داغ است.

رو کردن شیوه‌های نوین تبلیغاتی در سطح استان

هر چند که به صورت رسمی هنوز تبلیغات انتخاباتی آغاز نشده است ولی این روزها توجه به شبکه‌های اجتماعی و البته نشست‌های جمع و جور خانوادگی در سراسر استان کردستان در اولویت کار قرار گرفته و افراد از تمامی ظرفیت‌های خود در این دو عرصه استفاده می‌کنند.

حضور در مراسم‌های ختم و شادی مردم با همراهی شماری از اطرافیان و دوستان، قلم به دست شدن افراد به عنوان کارشناس و منتقد و یادداشت نویس در نشریات محلی، چاپ تقویم سال ۹۹ با عکس افراد داوطلب از جمله دیگر اقداماتی است که این روزها فضای عمومی شهرها و روستاها را در اختیار گرفته است.

تکاپو برای اجاره ستادهای انتخاباتی در محل‌های پر رفت و آمد و بازار داغ رو کردن شیوه‌های نوین طراحی پوستر و چاپ اقلام تبلیغاتی از دیگر فعالیت‌های کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان کردستان به شمار می‌رود.

حضور در مناطق روستایی و ارتباط گرفتن با چهره‌های صاحب نام و نشان از دیگر اقدامات این روزهای داوطلبان حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی است که البته فعالیت در روستاها به شکلی واضح‌تر دنبال می‌شود.

فضا برای رقابت در این دوره از انتخابات نیز تا این مرحله از اعلام اسامی افراد تأیید صلاحیت شده حسابی گرم شده است و همزمان با این وضعیت، افرادی هم که با رد صلاحیت مواجه شده است در تکاپو برای جمع آوری مستندات برای گرفتن تأیید صلاحیت هستند.

کد خبر 4843930

منبع: مهر

کلیدواژه: انتخابات 98 نماینده سنندج دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی بررسی صلاحیت دهه فجر بوشهر انتخابات 98 شیراز بارش برف ایلام قزوین شهرکرد ویروس کرونا خطبه های نماز جمعه گرگان انقلاب اسلامی ایران انتخابات مجلس شورای اسلامی تعطیلی مدارس دوره از انتخابات افراد تأیید صلاحیت شده مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه رقابت های انتخاباتی دیواندره و کامیاران عدم احراز صلاحیت تأیید صلاحیت شده پنج حوزه انتخابیه استان کردستان حوزه انتخابیه استان کردستان صلاحیت مواجه شده توجه به حضور همین دلیل ستاد انتخابات انتخابات مجلس عرصه رقابت افراد داوطلب سوی هیأت دو شهرستان صلاحیت ها چهره ها ثبت نام شده اند بر اساس یکی دو ۱۷ نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۲۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟

 

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه انتخابیه به دور دوم کشیده شده است که در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم در ۸ حوزه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد که مراحل آن به شرح زیر است:

۱. فرد با هر یک از مدارک هویتی پنجگانه اعم از کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت به صورت الکترونیکی احراز هویت می‌شود و در صورت تأیید، کارت تعرفه دریافت می‌کند.

۲. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

۳. لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می‌گیرد.

۴. رأی‌دهنده کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را به صورت دستی وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درآمده و امکان رأی دادن فراهم می‌شود.

۵. بعد از اینکه رأی‌دهنده رأی خود را ثبت کرد، کارت تعرفه را برمی‌گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • انتخابات دور دوم مجلس در زنجان چالش بین فضاسازی و حقیقت
  • آمادگی هر دو حوزه انتخابیه خوزستان برای برگزاری انتخابات
  • تنور داغ رقابت انتخاباتی ۴ کاندیدای مجلس در کرمانشاه زیر بارش‌ها
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای انتخابات مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شده بودند
  • چگونه به‌صورت الکترونیکی رأی بدهیم ؟ فیلم
  • تشریح اقدامات دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه مشهد و کلات
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟
  • هزار و ۶۴ شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه مشهد و کلات فعال خواهند بود
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند
  • رقابت چالشی کاندیداها در میدان مناظره‌ها