Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@14:26:12 GMT

واعظی: مکانیزم ماشه عملیاتی نخواهد شد

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۹۲۷۱۶

واعظی: مکانیزم ماشه عملیاتی نخواهد شد

رئیس دفتر رئیس‌جمهور با بیان اینکه در مجموع مذاکرات بسیار خوبی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا صورت گرفت، گفت: اتحادیه اروپا تلاش خواهد کرد برجام بماند که معنای دیگر آن این است که "مکانیزم ماشه" عملیاتی نخواهد شد.

به گزارش مشرق، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس‌جمهور صبح امروز در حاشیه جلسه هیئت وزیران و در جمع خبرنگاران با اشاره به سفر روزهای گذشته مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به ایران با بیان اینکه این سفر به درخواست خود ایشان صورت گرفت، اظهار داشت: با توجه به تصمیماتی که ما در خصوص برداشتن گام پنجم اتخاذ کردیم، اروپایی‌ها به هر دلیل علاقه‌مند بودند به این تصمیم عکس‌العملی نشان دهند که در مقابل این صحبت‌ها، مواضع جمهوری اسلامی مواضع بسیار محکم و قاطعی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: اظهارات واعظی علیه شورای نگهبان نشر اکاذیب است واکنش عضو حقوقدان شورای نگهبان به اظهارات واعظی

وی با بیان اینکه در مجموع مذاکرات بسیار خوبی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا صورت گرفت،‌ افزود: اولا قبول کردند که اروپایی‌ها به تعهداتی که در برجام داشتند، با خروج آمریکا از برجام نتوانستند به آنها عمل کنند، دوم اینکه گفتند اروپا می‌خواهد روابط خوبی در همه ابعاد با ایران داشته باشد و نکته بعد اینکه اتحادیه اروپا تلاش خواهد کرد برجام بماند که معنای دیگر آن این است که "مکانیزم ماشه" عملیاتی نخواهد شد و به هر حال موضعی که در ابتدا گرفتند ممکن است برای افکار عمومی خودشان باشد.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور در پاسخ به سؤالی درباره امکان رفراندوم و همه‌پرسی که تاکنون بارها از سوی رئیس‌جمهور مطرح شده است، عنوان کرد: رفراندوم یکی از بندها و اصول قانون اساسی است که مسیر خاص خود را دارد و باید اجماع خاصی برای آن وجود داشته باشد.

واعظی ادامه داد: در ارتباط با انتخابات، سیاست و موضع دولت روشن است؛ ما همواره به دنبال یک انتخابات با مشارکت حداکثری هستیم و با توجه به نقش مهم انتخابات در شرایط فعلی اگر انتخاباتی با مشارکت حداکثری داشته باشیم، قطعا بسیاری از توطئه‌های دشمنان را خنثی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه مشارکت حداکثری سیاست دولت در انتخابات است، گفت: از سویی این مشارکت زمانی به‌وجود می‌آید که انتخابات رقابتی باشد. وزیر کشور، رئیس‌جمهور و همه مسئولین به دنبال این هستند که در حوزه‌های انتخابیه سراسر کشور مردم قدرت انتخاب داشته باشند.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور افزود: در وقت باقی‌مانده، اگر شورای محترم نگهبان این شرایط را برای مردم به‌وجود بیاورد که در حوزه‌های انتخابیه، انتخابات رقابتی وجود داشته باشد، انشاءلله نتیجه بهتری خواهد داشت.

واعظی در پاسخ به سؤالی درباره اطلاع سردار سلامی از اصابت موشک به هواپیمای اوکراینی در همان دقایق اولیه، گفت: خودشان هم این را در مجلس گفتند، چیزی که می‌دانم این است که ستادکل با نیروهای سپاه و نیروهای دیگر همان زمان که مطلع شدند، یک تیمی را تشکیل دادند که وظیفه‌اش تحقیق این موضوع بود و حق نداشتند اطلاعات را بیرون دهند، به دولت هم نگفتند.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: جشنواره فجر معامله قرن انتخابات98 لیگ قهرمانان آسیا برجام محمود واعظی دولت دوازدهم اتحادیه اروپا آمریکا واعظی قانون اساسی رئیس جمهور مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا رئیس دفتر رئیس جمهور عملیاتی نخواهد شد مشارکت حداکثری مکانیزم ماشه صورت گرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۲۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم

نخست‌وزیر یونان گفت آتن نمی‌تواند سیستم‌های دفاع هوایی مانند پاتریوت‌ یا اس-۳۰۰ را به اوکراین ارائه دهد.

به گزارش ایسنا، در پاسخ به فشار اتحادیه اروپا و ناتو برای افزایش کمک‌های نظامی به کی‌یف، کریاکوس میتسوتاکیس، نخست‌وزیر یونان اعلام کرد این کشور نمی‌تواند سیستم‌های دفاعی پاتریوت یا اس-۳۰۰ به اوکراین بدهد.

به نقل از بیزینس اینسایدر، با تشدید حملات هوایی روسیه به اوکراین، دولت‌های اتحادیه اروپا تحت‌فشار هستند تا سیستم‌های حفاظتی بیشتری برای کی‌یف فراهم کنند، به‌ویژه کشورهایی مانند یونان و اسپانیا که چنین سیستم‌هایی را در اختیار دارند.

میتسوتاکیس در مصاحبه‌ای عنوان کرد: یونان اس-۳۰۰ یا پاتریوت را به اوکراین نخواهد فرستاد. این سؤال از ما پرسیده شد و ما توضیح دادیم که چرا نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم.

وزرای اتحادیه اروپا روز دوشنبه اعلام کردند در حال بررسی فوری راه‌هایی برای ارائه دفاع هوایی بیشتر به اوکراین هستند، اما قول مشخصی درباره سامانه‌های پاتریوت ندادند.

باتوجه‌به تنش‌ها با ترکیه، دفاع یک موضوع بسیار حساس برای آتن است. یونان درگذشته هزاران راکت، مواد انفجاری قوی، مهمات و راکت‌های ضدتانک به اوکراین ارسال کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  • بورل: نشانه‌های جنگ جهانی دوباره بازگشته
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • بایدن: زمانی به خودکشی فکر می‌کردم
  • نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم