Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@02:43:21 GMT

فلسفه اصلی شورای حل اختلاف، صلح و سازش است

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۹۴۸۴۴

فلسفه اصلی شورای حل اختلاف، صلح و سازش است

رییس شورای حل اختلاف تهران گفت: فلسفه اصلی شورای حل اختلاف برمبنای صلح و سازش است.

به گزارش ایسنا، غلامرضا مهدوی در مراسم افتتاح همزمان شعب صلحی شورای حل اختلاف مستقر در دادسرای عمومی و انقلاب تهران که ظهر امروز در دادسرای ناحیه ۲ تهران برگزار شد، با تبریک فرا رسیدن دهه فجر گفت:  ما تنها کشوری هستیم که استقلال خودمان را داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما خودمان تشخیص می دهیم و از هیچ کشوری تبعیتی نداریم و در سایه ولایت هستیم.

وی افزود:  خدا را شاکرم که در راس دستگاه قضایی، سید بزرگوار ایت الله رییسی  هم نوایی خاصی را بوجود آورده است و ما باید تبعیت کنیم.

مهدوی افزود: سه بخشنامه مرتبط با شورای حل اختلاف هست و این سه بخشنامه را بومی سازی کردیم. یکی بخشنامه حفظ کرامت انسانی و دیگری اهمیت صلح و سازش و سومین بخشنامه اجرای احکام است.  ما این سه بخشنامه را به عنوان نقشه راه قرار دادیم و تک تک آنها را اجرایی کردیم.  هر کدام از بخشنامه ها  را در ۱۷ بند عملیاتی  و تبیین کردیم و به  کلیه سرپرستان شورای حل اختلاف فرستادیم.

وی ادامه داد: بخشنامه‌ها را توضیح دادیم بخصوص بخشنامه کرامت انسانی و  تکریم ارباب رجوع و همه مقید به اجرای آن هستیم.

معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: یکی از بخشنامه‌ها موضوع صلح و سازش است. فلسفه اصلی شورای حل اختلاف برمبنای صلح و سازش است. شرع مقدس بر همین مبناست.

ادامه دارد...

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي حل اختلاف صلح و سازش بخشنامه ها سه بخشنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۴۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان ابطال بخشنامه جنجال‌برانگیز مدیران میانی گمرک از سوی دیوان عدالت اداری را عاملی برای رونق راه‌سازی دانست. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، قهرمانی در ادامه در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه برخی ماشین‌آلات سنگین و راهداری را بدون ثبت سفارش از مبادی قانونی وارد کشور می‌کنند که از طریق گمرک به سازمان اموال تملیکی سپرده می‌شود و واردکنندگان، ماشین‌آلات را از اموال تملیکی خریداری می‌کنند. نظر شما در این باره چیست؟ گفت: در تاریخ 18 شهریور 1492 سرپرست واردات و مدیرکل حقوقی گمرک که رده سوم در گمرک هستند، بخشنامه‌ای صادر کردند و گفتند؛ ممنوعه قانونی از باب صلاحیت است و اینکه مصداقش چه هست را گمرک تشخیص می‌دهد و اگر دولت واردات کالایی را ممنوع کند، ممنوعه قانونی است.

وی تصریح کرد: اما در قانون، ممنوعه قانونی آن چیزی است که در قانون و شرع ممنوع باشند مانند اسلحه و مشروبات الکلی، و ممنوعه دولتی کالایی است که یکی از مقامات دولتی آن را ممنوع اعلام کند مانند گوجه و پیاز که در فصلی از سال ممنوع است و یا ماشین‌آلات در دوره‌ای ممنوع است و زمان اجرای پروژه‌های راه‌سازی و مسکن، رفع ممنوعیت می‌شود؛ اما بخشنامه اینطور القا کرد که ماشین‌آلات راه‌سازی ممنوعه دولتی نیست و ممنوعه قانونی است.

قهرمانی ادامه داد: در بحث ممنوع دولتی اگر شخص کالایی ممنوعه را وارد کند کارمند گمرک به او اخطار می‌دهد که کالا را برگرداند وگرنه ضبط می‌شود که قابل اعتراض در دادگاه‌های عمومی است. اگر هم ممنوعه دولتی باشد متروکه اعلام می‌شود و به سازمان اموال تملیکی برده می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان ادامه داد: ما از دو شخصی که بخشنامه را امضا کرده بودند دعوت کردیم و جلسه گذاشتیم و 17 دلیل آوردیم که بخشنامه آن‌ها قانونی نیست و باید پایبند قانون باشیم. همزمان از آنجا که ابطال بخشنامه در صلاحیت دیوان عدالت اداری است، همزمان شخصی شکایتی را مطرح کرد و دیوان عدالت اداری رأی به ابطال بخشنامه می‌دهد. از طرفی دادگاه‌ها در هرمزگان و بوشهر و کرمان در شکایت صاحبان کالاها که گمرک دستور به بازگرداندن کالای وارداتی آن‌ها داده بود، حق را به آن‌ها داده بودند چون قانون مشخص است و برخلاف بخشنامه گمرک بود.

در دیدار ‌صنعتگران ‌هرمزگان با رئیس قوه قضائیه چه گذشت؟

قهرمانی ادامه داد: بخشنامه یاد شده هرچند از سر دلسوزی بود اما ایجاد چالش کرده بود. اگر دستگاه قضایی ورود به موقع نمی‌کرد معلوم نبود چه اتفاقی می‌افتاد. از زمان صدور بخشنامه تا کنون بیش از هزار دستگاه ماشین‌آلات راه‌سازی فقط در بندر شهید رجایی رسوب کرده که عودت آن خیلی سخت است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در ادامه ‌گفت: در عمل به این بخشنامه، صد در صد کالا به نفع دولت ضبط می‌شود اما وقتی قانون انجام شود، نود درصد به صاحب کالا بازمی‌گردد. به هر حال از زمان صدور آن بخشنامه دیگر هیچ ماشین‌آلات راه‌سازی وارد کسور نشده و زیان آن این است که راه‌سازی در کشور به مخاطره می‌افتد.

قهرمانی افزود: طبق مستندات دقیق شرکتی که برای حمایت از آن می‌گویند نباید دستگاه وارد کشور شود، خودش از این روش دستگاه وارد می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازش در مزرعه به همت شورای حل اختلاف استان یزد
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • شرایط فروش قسطی جک J ۴ و کی ام سی T ۸
  • صدور ابلاغ صلح یاری برای ۲۱۹ مأمور فراجا در کرمان
  • شورای حل اختلاف فراجا در کرمان فعال شد
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • فرهنگ صلح و سازش مردم یزد باید مستند شود
  • گردوخاک الهلال در عربستان؛ اختلاف امتیاز با النصر زیاد شد