Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، نشست خبری تشریح بـرنـامـه هـای وزارت تعاون، کار، رفاه و امور اجتماعی در ایام الله دهه فجر، امروز چهارشنبه ۱۶ بهمن ماه، با حضور ابراهیم صادقی فر، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیـس کـارگروه کارگری و کارآفرینی در محل شــورای هـمـاهنــگی تـبـلیغـات اســلامــی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادقی فر گفت: ۱۴ میلیون کارگر رسمی در کشور داریم و همچنین در ازای هر ۲ یا ۳ کارگر رسمی ۱ کارگر نیز به صورت غیررسمی در کشور مشغول فعالیت هستند که در کنار خدمات رفاهی و امنیت شغلی و سلامت جسمی کارگران، در ایام دهه مبارک فجر برنامه های متنوعی برای این قشر و خانواده های آنها که بخش گسترده ای از جامعه را تشکیل می دهند تدارک دیده شده است.

برگزاری برنامه های دهه فجر کارگروه کارگری و کارآفرینی با محوریت نشاط آفرینی و رونق تولید

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت کار در این نشست اظهار کرد: امسال به نام رونق تولید مزین شده و این نام گذاری اقدامی هوشمندانه بوده است. این نام اهداف اجتماعی بلندی را مدنظر دارد. وقتی صحبت از رونق تولید می شود، مقصود مسئولیت عام، هماهنگی، عزم ملی و مشارکت همگانی آحاد است. گاهی شاهد هستیم که افراد هنگام خرید محصول ایرانی، تصور می کنند آن محصول خارجی است؛ این نوع نگاه باید تغییر کند. عبور از این مسئله و رونق تولید داخلی، نیاز به پیش شرط هایی از جمله مقاوم سازی مباحث اجتماعی و داشتن نگاه بلندمدت دارد.

وی ادامه داد: وزیر کار دستور راه اندازی شورای سیاست گذاری گام دوم را دادند و ذیل دبیرخانه این شورا هفت کارگروه در وزارتخانه فعال و ۱۵۰ برنامه عملیاتی آماده شده است. برای رسیدن به این مهم سه مسیر تبیین، تدوین برنامه و جوان گرایی و نخبه گرایی دنبال می شود. عدالت محوری و استقلال محوری در اجرای برنامه ها مدنظر است.

صادقی فر با بیان اینکه شهادت سردار سلیمانی دهه فجر امسال را متفاوت کرده است، افزود: امسال در دهه فجر شاهد جوشش و انسجام ملی و اجتماعی بالاتر اقشار مختلف مردم خواهیم بود که با شهادت این سردار بی نظیر به وجود آمد و همه اقشار از جمله جامعه کارگری امسال حضور پرشورتری در راهپیمایی ۲۲ بهمن خواهند داشت.

وی با بیان اینکه در حوزه های ستادی فعالیت هایی برنامه ریزی شده است، گفت: طبق تفاهم نامه ای که در ابتدای سال جاری با وزارت مسکن داشتیم، قرار است ۲۰۰ هزار مسکن کارگری ساخته شود. کارگروه های مربوطه در این زمینه هم تشکیل شدند. ۱۴۰ هزار نفر از متقاضیان در مرحله عقد قرارداد است که ۳۰ درصد آن ها از جامعه کارگری هستند. مراسم افتتاح بنیاد ملی صنایع فرهنگی خلاق را نیز دنبال کردیم. در طول سال جاری همچنین کارفرمایانی که تولیدات چشم گیری داشتند مورد تقدیر وزارتخانه قرار گرفتند. تفاهم نامه ای نیز در زمینه مقابله با فقر و مدیریت تعارض منافع روز گذشته با حضور وزیر کار و رئیس جهاددانشگاهی منعقد شد.

صادقی فر بیان کرد: در بحث امور تعاون هم اتفاقات خوبی در زمینه شفافیت رقم خورد و ایجاد سامانه هوشمند در حوزه تعاونی ها را شاهد بودیم. در اشتغال روستایی افزایش ۱۳ برابری پرداخت تسهیلات بانکی را به مناطق استان های مرزی کشور داشتیم.

وی با بیان اینکه ۱۴ میلیون جامعه کارگری در کشور داریم که به ازای دو کارگر رسمی، یک کارگر غیررسمی وجود دارد، افزود: بانشاط بودن کارگران مهمترین مأموریت ما در حوزه های رفاهی و فرهنگی است. تفاهم نامه ای با پلیس مواد مخدر در زمینه ایجاد دو هزار مجموعه پیشگیری از اعتیاد راه اندازی شد. همچنین بنگاه های کار که ۵۰ نفر به بالا جمعیت دارند، خانه بهداشتی در جوار آن ها ایجاد شده است و نیز پک های آموزشی فرهنگی اجتماعی و ورزشی در اختیار این کارگاه ها قرار می گیرد. همچنین از ابتدای سال، ۶۰ رویداد ملی را در سطح کشور با کمک فدراسیون ورزش استان ها برگزار کردیم. امروز هم به مناسبت ایام دهه فجر یکی از بزرگترین رویداد های ورزشی بانوان جامعه کارگری را شاهد خواهیم بود که به مدت سه روز در چند رشته ورزشی رقابت خواهند کرد.

مسئول کارگروه کارگری و کارآفرینی دهه فجر انقلاب اسلامی در ادامه به برنامه های ورزشی و جشن های ویژه دهه فجر کارگران اشاره کرد و افزود: امسال جامعه کارگری در کنار دیگر اقشار جامعه حضور چشمگیر و پررنگی در راهپیمایی ۲۲ بهمن خواهند داشت.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دهه فجر خانواده های کارگری کارگری و کارآفرینی تفاهم نامه ای جامعه کارگری رونق تولید کارگر رسمی برنامه ها صادقی فر دهه فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۷۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۰ درصدی تعداد تشکل های جامعه کارگری در دولت سیزدهم

مدیر کل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی تعداد تشکل های جامعه کارگری در دولت سیزدهم، گفت: تا قبل از شروع دولت سیزدهم ۶۰۰ تشکل وجود داشت اما در حال حاضر این تعداد به ۷۸۰ تشکل رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، میثم مداحی پیش از ظهر امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در نشست صمیمانه استاندار با تشکل‌های کارگری استان اصفهان اظهار کرد: بیش از یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر بیمه شده تأمین اجتماعی با احتساب جامعه کارگری در استان اصفهان حضور دارند که ۸۰۰ هزار نفر بیمه شده اجباری و مابقی مستمری بگیر و مشاغل آزاد هستند.

وی افزود: یکی از موضوعاتی که در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان در سال جاری انجام شد، اقدام در خصوص سیاست‌های اعلامی و شعار سال مقام معظم رهبری با تاکید بر مشارکت مردم بوده است.

مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان ادامه داد: دولت سیزدهم از ابتدای استقرار خود این امر یعنی مشارکت مردم در تولید را سرلوحه کار خود قرار داد و بر همین اساس توسعه تشکل‌ها را یکی از وظایف خود قرار دادیم به طوری که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا قبل از شروع دولت سیزدهم ۶۰۰ تشکل وجود داشت اما در حال حاضر این تعداد به ۷۸۰ تشکل رسیده است و این تعداد ۳۰ درصد در این دولت افزایش یافته است.

مداحی تاکید کرد: باید تشکل‌ها را بیش از این توسعه دهیم چون اعتقاد داریم تشکل‌ها زنجیره واسط بین دولت و جامعه کارگری و تصمیم ساز برای مجموعه حکمرانی هستند و مشارکت تشکل‌ها در سطح استان و ملی دغدغه امروز ما نیست.

وی ابراز کرد: در تنظیم روابط کار ۴۹ شعبه تشخیص و ۳۱ شعبه حل اختلاف در استان وجود دارد که در این مسیر تشکل‌ها حضور فعال دارند به طوری که روزانه ۲۶۰ نفر از تشکل‌ها در ادارات ما همانند کارمندان حضور دارند و در جلسات ما شرکت می‌کنند و مشارکت در بحث بهبود روابط کار به حداکثر خود رسیده است و با حمایت‌های استاندار قصد داریم آن را بهتر کنیم.

مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان بر لزوم نوآوری در این راه همانند سایر اصناف تاکید کرد و گفت: اگر دانش حقوقی مراجع حل اختلاف را داریم کاهش رسیدگی در دعاوی را خواهیم داشت و این امر هزینه مالی و زمانی برای دولت و جامعه کارگری را کاهش داده و به تبع آن انگیزه کار و تولید را کاهش می‌دهد.

مداحی با تاکید بر اینکه باید به صورت ملی داوری در بین تشکل‌ها ایجاد کنیم، ابراز کرد: در خصوص مشارکت در سطح ملی هم حضور نماینده تشکل‌ها برای تعیین حداقل دستمزد هر سال انجام می‌شود و برای ما افتخار است که نماینده همه تشکل‌ها از استان اصفهان انتخاب شده و پیگیر امورات جامعه کارگری است.

وی در خصوص برنامه‌های این اداره کل به مناسبت روز کارگر یادآور شد: جشنواره تجلیل از کارگران نخبه، دیدار با رهبر معظم انقلاب، دیدار با ائمه جمعه و جماعات از جمله برنامه‌های ویژه این مناسبت بوده است و امیدواریم به تمام درخواست‌های انجام شده کارگران از جمله مشکلات مربوط به بحث درمان، امنیت شغلی کارگران با اصلاح قانونی و زیرسامانه‌ها و قراردادها رسیدگی شود.

کد خبر 751682

دیگر خبرها

  • امتداد «زیارت» با تدارک ۳۸۰ برنامه / «با شما سربلندیم»؛ شعار محوری دهه کرامت ۱۴۰۳
  • امتداد «زیارت» با تدارک 380 برنامه در دهه کرامت / «با شما سربلندیم»؛ شعار محوری دهه کرامت 1403
  • کارگران با میدان‌داری کشور را از حضیض ذلت به اوج عزت رسانده‌اند
  • افزایش ۳۰ درصدی تعداد تشکل های جامعه کارگری در دولت سیزدهم
  • ویژه برنامه‌های فرهنگی مترو تهران در نمایشگاه بین المللی کتاب
  • ۴۰ عنوان برنامه جمعیتی در آذربایجان غربی اجرا شده است
  • جشن مومنانه‌ همراه با پیوست علمی و فرهنگی در دهه کرامت
  • تدارک ۱۲۰ هزار عنوان برنامه با مشارکت مردم در سراسر کشور
  • ضرورت اهتمام شهرداری ارومیه برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر سالگرد ارتحال شیخ غلامرضا حسنی
  • نیروی جوان کیفیت جمعیت هر کشور را معرفی می‌کند