Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@16:41:30 GMT

کرمانشاه ۱۰۹ مورد موقوفه متصرفی دارد

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۹۹۶۶۵

کرمانشاه ۱۰۹ مورد موقوفه متصرفی دارد

به  گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،محمد‌رسول واحدی مسؤول فرهنگی اداره اوقاف ناحیه یک شهرستان کرمانشاه گفت : در شهر کرمانشاه ۱۰۹ مورد موقوفه متصرفی و ۱۲ مورد موقوفه غیرمتصرفی (موقوفه‌ای که توسط خود وقف کننده اداره می‌شود)، وجود دارد.

او گفت : همچنین در شهر کرمانشاه و حومه در مجموعه ۴۵ هزار رقبه (واحد شمارش موقوفه) داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسؤول فرهنگی اداره اوقاف ناحیه یک شهرستان کرمانشاه گفت: طبق آمار ۷۵ درصد از مردم یا از تعریف وقف بی‌اطلاع هستند و یا یک تعریف غلط و حداقلی از آن دارند.

او با بیان اینکه در کشور ما ۷۰۰ نوع نیت وقف در زمینه‌های درمانی، فرهنگی، اجتماعی و... وجود دارد، افزود: وقف مصداق‌های فراوانی دارد و ما در اداره اوقاف بحث وقف اموال را مدیریت می‌کنیم.

واحدی با اشاره به جایگاه ویژه وقف در گذشته، گفت: متاسفانه موضوع وقف در حال حاضر آن نمود و نمادی را که باید داشته باشد، ندارد و لازم است فرهنگ وقف احیا شود.

او گفت: افراد با وقف اموال به جای یک کار حداقلی و زودگذر یک اثر و مانور دراز مدت از خود به جای می‌گذارند و افراد بسیار بیشتری از فواید آن استفاده می‌کنند.

این مسؤول با بیان اینکه عواید حاصل از وقف باید در همان زمینه‌ای که شخص وقف‌کننده نیت کرده است هزینه شود، گفت: در کشور وقف اموال در بعضی نیات اشباع شده است و امروزه نیاز اصلی در زمینه وقف اموال، وقف به نیت بحث تهیه دارو و درمان و کمک به نوعروسان نیازمند، است.

واحدی با بیان اینکه به‌دنبال آن هستیم که واگذاری اداره امور موقوفات را به خود افراد وقف‌کننده تحویل دهیم، گفت: امروزه بحث اوقاف مشارکتی را دنبال می‌کنیم یعنی اینکه یک گروهی از افراد با مشارکت با هم یک جایی را وقف کنند خودشان نیز اداره امور آن را برعهده بگیرند .

 

 

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اوقاف و امور خیریه موقوفه جدید رقبه وقفی وقف زمین اداره اوقاف مورد موقوفه وقف کننده وقف اموال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۹۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی

معاون اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: با تورهای غیرمجاز گردشگری در استان بدون اغماض برخورد جدی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، مسعود فرخی اظهار کرد: سومین جلسه کارگروه امنیت گردشگران با حضور نمایندگانی از حوزه سیاسی امنیتی استانداری، کانون اتومبیلرانی و جهانگردی انجمن صنفی دفاتر، انجمن تشکل حرفه‌ای راهنمایان و کارشناسان حوزه گردشگری اداره کل با موضوع بررسی و شناسایی تورهای غیر مجازی که به صورت کلوپ سافاری فعالیت دارند، برگزار شد.

وی با تاکید بر اینکه افراد و یا گروه‌هایی که به صورت غیر مجاز اجرا کننده تورهای کلوپ سافاری هستند از طریق واحد حقوقی پیگیری حقوقی و به پلیس فتا معرفی می‌شوند افزود: آئین نامه‌های مرتبط با کانون اتومبیلرانی و جهانگردی در این جلسه بررسی و بر لزوم رعایت موارد قانونی تاکید شد.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی، پیگیری قضائی و شکایات از افراد اجرا کننده تورهای غیر مجاز، معرفی افراد اجرا کننده تورهای غیر مجاز به پلیس فتا به منظور بستن صفحات مجازی و شماره تماس‌های تبلیغاتی آنها و همچنین معرفی این افراد به پلیس اماکن عمومی با هدف بستن فضاهای تبلیغاتی آنان، را از اقدامات این اداره کل در راستای جلوگیری از تورهایی که بدون مجوز قانونی اجرایی می‌شوند دانست.

فرخی گفت: تا کنون سه جلسه تحت عنوان کارگروه امنیت گردشگران برگزار شده که در این کارگروه دستگاه‌های قضائی، انتظامی، نظارتی و ادارات و نهادهای مرتبط عضو هستند.

وی تصریح کرد: تورهای غیرمجاز گردشگری در استان دفتر فیزیکی ندارند و فعالیت‌های آن‌ها به صورت آنلاین و در شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شود و لازم است پلیس فتا با آن‌ها برخورد کند.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی با بیان اینکه متولیان تورهای غیرمجاز شناخت کافی از گردشگری ندارند افزود: این نوع تورها هیچ گونه پوشش بیمه‌ای برای گردشگر قرار نمی‌دهند و در صورتی که در طول سفر مخاطره‌ای برای مسافران پیش بیاید و یا صدمه‌ای ببینند، کسی مسئولیت آن را به عهده نمی‌گیرد.

فرخی تاکید کرد: با تورهای غیرمجاز گردشگری در استان بدون اغماض برخورد جدی خواهد شد.

وی اظهار کرد: امید می‌رود با همکاری نهادهای مربوطه به ویژه اداره نظارت بر اماکن عمومی، پلیس‌راه و فعالان بخش خصوصی شاهد امنیت و رضایتمندی گردشگران و مسافران در منطقه باشیم.

کد خبر 750911

دیگر خبرها

  • ثبت وقف جدید ۲۰۰ میلیاردی در کاشان
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • اداره کل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف چه دستاورد‌هایی دارد؟
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • آغاز دوره آموزشی طرح ارتقای قاریان استان یزد
  • همایش مشترک رادیو تهران برای پیدا کردن افراد مستعد در کرمانشاه
  • همایش مشترک رادیو تهران برای پیدا کردن  افراد مستعد در کرمانشاه
  • تعطیلی تمام موزه‌ها و اماکن تاریخی استان کرمانشاه
  • برگزاری آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی قرآن در کرمانشاه
  • اماکن تاریخی کرمانشاه امروز تعطیل است