Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-09@00:25:07 GMT

نگرانی سیاست‌مداران انگلیس از همکاری با هوآوی

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۰۲۶۷۵

نگرانی سیاست‌مداران انگلیس از همکاری با هوآوی

برخی سیاست‌‌داران انگلیسی از ارتباط این کشور با هوآوی و عواقب تصمیم‌های آمریکا ابراز نگرانی کردند.

به گزارش شریان نیوز، کمتر از شش ماه از وارد شدن نام هوآوی به لیست سیاه تجاری آمریکا و تحریم این شرکت می‌گذرد، دونالد ترامپ سال گذشته میلادی تصمیم گرفت برای مقابله با تجارت چین، یکی از مهم‌ترین شرکت‌های سودآور این کشور را با چالش‌های سنگینی روبه‌رو سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحریم هوآوی به معنای آن بود که این شرکت دیگر نمی‌تواند با شرکای آمریکایی خود از جمله گوگل، مایکروسافت و کوالکام ارتباط داشته باشد. اجرای این قانون دو بار به تعویق افتاد، اما در نهایت در پایین گذشته اجرایی شد. آمریکا دلیل این اقدام خود را، جاسوسی بودن شرکت هوآوی و تجهیزات و تولیدات این شرکت عنوان کرد، موضوعی که تا کنون به اثبات نرسیده و مدیران هوآوی نیز فروش اطلاعات مشتریان و کشور‌های مختلف به دولت چین را شدیدا تکذیب می‌کنند. اما در هر صورت دولت آمریکا تصمیم گرفت تمامی محصولات هوآوی اعم از تجهیزات ارتباطی، مخابراتی، ماهواره‌ای و محصولات تجاری مانند تلفن همراه و ساعت هوشمند را از بازار خود جمع آوری کند و ورود تولیدات هوآوی به بازار آمریکا را منع کرد.

اما این اتفاق برای آمریکا کافی نبود، همانطور که گفته شد بیش از هرچیزی جنگ تجاری آمریکا با چین موجب اتخاذ این تصمیم شد نه مسائل امنیتی، به همین دلیل آمریکا به دنبال هر چه بیشتر منزوی کردن هوآوی برآمد و حتی به کشور‌های متحد خود از جمله کشور‌های بزرگ اروپایی دستور داد که دیگر از تجهیزات هوآوی استفاده نکنند. این درحالی است که با روی کار آمدن اینترنت نسل پنجم، بسیاری از کشور‌های به دنبال همکاری با هوآوی برای دریافت تجهیزات ارتباطی ۵G بودند.

آمریکا از اعمال فشار بر روی کشور‌های مختلف دست نکشید، اما دلایل این کشور به جهت ناایمن بودن تولیدات هوآوی برای دیگر کشور‌ها مستدل نبود، از همین رو بسیاری از کشور‌ها مانند آلمان و انگلیس، به ادامه همکاری خود با هوآوی ادامه دادند. انگلیس هفته گذشته به صورت رسمی همکاری جدیدی را برای تامین زیرساخت‌های اینترنت ۵G با هوآوی آغاز کرد و این خبر موجب شده تا برخی از سیاست‌مداران این کشور از واکنش آمریکا نسبت به این خبر، واهمه داشته باشند. بسیاری از رسانه‌های انگلیسی این اتفاق را منجر به ایجاد یک چالش بزرگ میان این کشور و آمریکا می‌دانند. بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس، به دنبال آن است تا دونالد ترامپ را متقاعد کند که سطح دسترسی هوآوی محدود بوده و این شرکت به اطلاعات خصوصی دولتی و عمومی دسترسی نخواهد داشت. این سطح دسترسی یکی از شرایط انگلیس برایا مضا قرار داد با هوآوی بود که شرکت چینی آن را پذیرفت.

انگلیس که در برقراری اینترنت نسل چهارم از بسیاری از کشور‌های مطرح دنیا عقب افتاده بود، حال می‌خواهد یکی از کشور‌های پیشگام در برقراری اینترنت نسل پنجم باشد. این کشور در کنار هوآوی از دیگر تامین کنندگان مخابراتی نیز استفاده می‌کند تا سطح دسترسی هوآوی را کاهش دهد، اپراتور‌های این کشور به صورت محدود از تجهیزات هوآوی استفاده خواهند کرد، اما تامین زیرساخت‌های اصلی به هوآوی سپرده شده است. طی هفته گذشته و با تصویب خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، خبر همکاری این کشور با هوآوی به دست فراموشی سپرده شد، اما از این پس باید دید واکنش چهره‌های سیاسی انگلیسی و آمریکایی به خصوص ترامپ در مورد این همکاری چه خواهد بود.

منبع: شریان

کلیدواژه: بسیاری از کشور اینترنت نسل سطح دسترسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۲۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای مقام آمریکایی درباره توقف ارسال محموله مهمات به تل‌آویو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ان‌بی‌سی، یک مقام آمریکایی که به شرط عدم افشای هویتش با این رسانه گفت‌وگو کرد، مدعی شد که آمریکا به دلیل آنچه هراس و نگرانی از حمله احتمالی اسرائیل به رفح خوانده، از ارسال یک بسته تسلیحاتی بزرگ به تل‌آویو خودداری کرده است!

به ادعای این مقام، بسته تسلیحاتی مذکور ۱۸۰۰ بمب‌ ۲۰۰۰ هزار پوندی(۹۰۷ کیلوگرمی) و ۱۷۰۰ بمب ۲۲۷ کیلوگرمی را شامل می‌شد.

این ادعا پس از آن مطرح شده است که ارتش رژیم صهیونیستی از ورود تانک‌های این رژیم به گذرگاه رفح در جنوب نوار غزه و به دست گرفتن کنترل این شهر حیاتی هم‌‍مرز با مصر خبر داد.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیروز با اشاره به مخالفت کابینه‌اش با توافق آتش‌بس، گفت که به نیروهای ارتش صهیونیستی دستور ورود و حمله به رفح را داده است. اندکی بعد، حماس و اسرائیل از درگیری بین طرفین در شرق رفح خبر دادند؛ منطقه‌ای که آخرین پناهگاه برای حدود ۱.۵ میلیون آواره فلسطینی است.

این مقام ارشد آمریکایی مدعی شد که دولت این کشور ماه گذشته به‌دلیل «نگرانی درباره رفح» شروع به بازنگری در محموله‌های تسلیحاتی ارسالی به اسرائیل کرد. اسرائیل نه تنها هنوز به نگرانی‌های آمریکا درباره عملیات نظامی گسترده در رفح واکنشی نداشته بلکه هشدار رهبران سراسر جهان را نیز درباره فاجعه انسانی قریب‌الوقوع در این منطقه مرزی، نادیده گرفته است.

ادعای این مقام آمریکایی در حالی مطرح شده است که یک منبع صهیونیستی روز یکشنبه گفت که تل‌آویو از هرگونه تصمیم آمریکا مبنی بر متوقف کردن ارسال محموله مهمات به اسرائیل «بی‌اطلاع» است.

واشنگتن در بحبوحه جنگ ویرانگر غزه که رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان به‌راه انداخته و تاکنون به شهادت حدود ۳۴ هزار و ۸۰۰ نفر منجر شده، همواره برای تل‌آویو کمک تسلیحاتی و حمایت دپیلماتیک فراهم آورده است.

کد خبر 6100354

دیگر خبرها

  • پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز با شرکت صنایع تجهیزات نفت تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد
  • توخل: همه می‌دانند که از حضور در لیگ برتر لذت بردم
  • ادعای مقام آمریکایی درباره توقف ارسال محموله مهمات به تل‌آویو
  • پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم
  • افزایش انتشار کربن، همچنان نگرانی زیست‌محیطی اصلی جهان
  • افزایش انتشار کربن، همچنان یک نگرانی مهم زیست‌محیطی
  • تسلط چین بر بازار فناوری‌های پاک/ نگرانی‌های اروپا و آمریکا از انحصار بازار
  • انگلیس به ابراز نگرانی درباره عملیات نظامی اسرائیل در رفح بسنده کرد
  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند