Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@00:20:34 GMT

کشته شدن بیش از ۱۳۰ مهاجر پس از اخراج از آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۰۳۵۷۶

کشته شدن بیش از ۱۳۰ مهاجر پس از اخراج از آمریکا

دیدبان حقوق بشر از کشته شدن بیش از ۱۳۰ مهاجر السالوادوری پس از اخراج از آمریکا خبر داده است. ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۱ بین الملل آمریکا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، دیدبان حقوق بشر روز چهارشنبه اعلام کرد: بیش از 130 مهاجر السالوادوری از سال 2013 میلادی پس از اخراج و دیپورت از آمریکا کشته شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، دیدبان حقوق بشر ضمن انتقاد از سیاست‌های سختگیرانه دولت ترامپ در قبال مهاجران خارجی، اعلام کرد: از سال 2013 میلادی تاکنون بیش از 130 مهاجر السالوادوری که توسط آمریکا اخراج شده‌اند، جان خود را از دست داده‌اند.

دیدبان حقوق بشر بیش از 138 مورد از قتل مهاجران السالوادوری را پس از اخراج از آمریکا ثبت کرده است. تعداد مهاجران کشته شده احتمالا بسیار بیشتر از این رقم است ولی هیچ گونه آمار رسمی وجود ندارد.

نگرانی سازمان ملل درباره اقدامات مکزیک علیه مهاجران

دیدبان حقوق بشر همچنین بیش از 70 مورد از السالوادوری های اخراج شده را ثبت کرده است که پس از اخراج از آمریکا با خشونت جنسی، شکنجه و سایر آزار و اذیت‌ها روبرو شده یا به طور کلی ناپدید شده‌اند.

دولت ترامپ سیاست‌های سختگیرانه‌ای را علیه مهاجران کشورهای آمریکای مرکزی اتخاذ کرده و هزاران مهاجر را مجبور به توقف در مکزیک تا درباره وضعیت آنها تصمیم گیری کند.

مقابله با مهاجران خارجی یکی از مهمترین وعده‌های انتخاباتی ترامپ بوده است.

دیدبان حقوق بشر نوشت: در شرایطی که سیاست‌های مهاجرت و پناهندگی در آمریکا تشدید شده است و مشکلات امنیتی در السالوادور نیز بدتر از قبل است، ایالات متحده بارها در تعهداتش برای حفاظت از مهاجران السالوادوری اخراج شده، کوتاهی و این تعهدات را نقض کرده است.

این گزارش، گروه‌های تبهکار و گنگستری السالوادور را عامل اصلی هدف قراردادن مهاجران اخراج شده معرفی کرده است. دولت السالوادور نیز به خاطر ناکامی در محافظت از این افراد، گناهکار شناخته شده است.

وزارت امنیت داخلی آمریکا نیز با انتشار بیانیه‌ای بدون اشاره مستقیم به گزارش دیدبان حقوق بشر اعلام کرد: آمریکا کشور قوانین است. اگر شما به مرزهای ما برسید باید در مکزیک منتظر بمانید تا زمانی که روندهای قانونی شما در دادگاه‌ها پایان یابد. اگر شما زمینه‌های قانونی برای مهاجرت و پناهندگی در آمریکا را نداشته باشید، این فرصت را خواهید داشت تا در یک کشور دیگر پناهنده شوید یا سریعا به کشور خود بازگردید.

انتهای پیام/

R1036247/P/S8,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آمریکا"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا اخبار آمریکا پس از اخراج از آمریکا مهاجر السالوادوری دیدبان حقوق بشر اخراج شده بین الملل شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۳۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوریه:آمریکا صلاحیت اظهار نظر درباره حقوق بشر را ندارد

وزارت خارجه سوریه گزارش مضحک این کشور درباره حقوق بشر که اخیرا صادر شد را محکوم و تاکید کرد که آمریکا صلاحیت اظهار نظر در این زمینه را ندارد.

به گزارش مشرق، وزارت امور خارجه سوریه با صدور بیانیه‌ای در واکنش به گزارش مضحکی که اخیراً وزارت خارجه آمریکا درباره حقوق بشر صادر کرده بود اعلام کرد که ایالات متحده با کارنامه سیاه خود در زمینه حقوق بشر صلاحیت حرف زدن درباره حقوق بشر و یا متهم کردن کشورها در این زمینه را ندارد و باید به نقض قوانین بین‌المللی پایان داده و مداخلات خود در امور سایر کشورها را متوقف کند.

در بیانیه وزارت خارجه سوریه به این منظور آمده است که وزارت خارجه آمریکا اخیراً گزارشی را منتشر کرد که مملو از اطلاعات گمراه کننده درباره حقوق بشر بود . در چهارچوب تلاشی از سوی دولت‌های متوالی آمریکا جهت معرفی خود به عنوان حافظ حقوق بشر در سراسر جهان و سرپوش گذاشتن بر اقدامات این کشور در نقض حقوق بشر قرار داشت که آخرین مورد آن کمپین‌های سرکوب خشونت آمیز علیه دانشجویان و اساتید دانشگاه‌هاست، در حالی که این دانشگاهیان خواستار پایان دادن به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه غزه هستند.

این وزارتخانه تاکید کرد که آمریکا با کارنامه سیاه خود در زمینه حقوق بشر صلاحیت این را ندارد که دیگر کشورها را متهم کند و یا به آنها درس بدهد؛ زیرا تاریخ ایالات متحده پر از وحشتناک‌ترین اشکال نقض حقوق بشر است که از نابودی مردمان بومی در قاره آمریکا شروع شد و سپس به استفاده از سلاح‌های هسته‌ای ممنوعه در هیروشیما و ناکازاکی و کشتار بسیاری از ملت‌ها و غارت ثروت‌های آنها رسید.

وزارت خارجه سوریه تصریح کرد که مردم سوریه در نتیجه سیاست‌های متجاوزانه دولت‌های متوالی آمریکا از جمله حمایت از گروه‌های تروریستی، تجاوز به خاک سوریه، حضور غیرقانونی نیروهای اشغالگر آمریکایی در بخش‌هایی از خاک سوریه و غارت ثروت‌های ملی این کشور آسیب زیادی دیده‌اند و هنوز هم از آنها رنج می‌برند. علاوه بر آن آمریکا با تحمیل محاصره ناعادلانه یکجانبه درحال مجازات جمعی مردم سوریه و دیگر ملت‌های مورد هدف است که نقض آشکار حقوق بشر از جمله حق زندگی محسوب می‌شود.

این وزارتخانه تاکید کرد که آمریکا باید از سیاست‌های مخرب خود عقب نشینی کرده و به نقض قوانین بین‌المللی و استفاده از استانداردهای دوگانه و سیاسی کردن مسائل حقوق بشری پایان داده و از مداخله در امور سایر کشورها و بی‌ثبات کردن آنها دست بردارد.

منبع: تسنیم

دیگر خبرها

  • ژاپن اظهارات بایدن درباره مهاجرهراسی را تاسف آور خواند
  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • سوریه:آمریکا صلاحیت اظهار نظر درباره حقوق بشر را ندارد
  • غریب‌آبادی: چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد
  • دانشجویان خارجی حاضر در تظاهرات از آمریکا اخراج می شوند!
  • طالبان بازداشت دانشجویان در آمریکا محکوم کرد
  • یک کشته در پی برخورد خودرویی با حصار کاخ سفید
  • اخراج کارکنان برج میلاد تکذیب شد
  • تیراندازی در نیویورکِ آمریکا/ ۴ نفر کشته و زخمی شدند