Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، سیدمهدی حجتی در گفتگو با ایسنا در رابطه با وضعیت کانون وکلا در کشور گفت: روندی که کانون وکلا با آن مواجه است، روندی است که تضعیف بیش از پیش قدیمی ترین نهاد مستقل مدنی کشور را به دنبال دارد. این وضعیت با هیچ متر و معیاری قابل توجیه نیست و بی تردید در تعارض با منافع کلان نظام و حاکمیت است و باعث تحمیل هزینه های مادی و معنوی به کشور می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این وکیل دادگستری با اشاره به وجود و تشکیل یک نهاد موازی در کنار کانون های وکلا گفت: ایجاد تشکیلات موازی و موازی سازی نهادها و سازمان ها، همیشه باعث تضعیف نهاد اصلی می شود بالاخص وقتی که این موازی سازی توسط دولت در مقابل یک نهاد مدنی که فاقد پشتوانه قدرت عمومی است ایجاد شده باشد و نهاد نوپای وابسته به حاکمیت از تمامی امکانات و ابزار های لازم برای تعرفه و توسعه خود برخوردار باشد و مورد حمایت قرار گیرد.

حجتی افزود: مرکز امور مشاوران قوه قضائیه، امروز دقیقا با همان کارکرد کانون وکلا در حال فعالیت است و منصرف از قانونی یا غیرقانونی بودن تداوم فعالیت این مرکز از حیث صدور پروانه برای متقاضیان، اصولاً وجود آن ضرورتی ندارد؛ کما اینکه از اول هم نیازی به تأسیس و تشکیل آن مرکز نبود؛ اما با یک آئین نامه تشکیل شد و امروز شاهد دوقطبی شدن جامعه وکالت و تلاش برای تقویت نهاد نوپا و تضعیف نهاد اصلی و کهن هستیم.

عضو هیأت مدیره کانون وکلای مرکز گفت: در حال حاضر تفکری وجود دارد تا کانون وکلا نیز مانند مرکز امور مشاوران، به نهادی وابسته به قوه قضائیه تبدیل شود و در همین راستا، تلاش هایی برای اجرای آئین نامه سال ١٣٨٨ رئیس وقت قوه قضائیه که چند بار به صورت دوره ای معلق و نهایتاً اجرا نشد در حال انجام است که قطعاً با درایتی که در رئیس قوه قضائیه و معاونین ایشان سراغ داریم، بعید می دانم که چنین تفکری، عملیاتی و اجرا شود؛ زیرا سلب استقلال از کانون وکلا به شدت به وجهه بین المللی کشور لطمه وارد کرده و در تعارض با سیاست های کلی نظام است.

حجتی با اشاره به هجمه هایی که در طول سالهای اخیر متوجه کانون وکلا شده است ادامه داد: به جرأت می توان گفت که کانون وکلا در سخت ترین دوره تاریخی خود به سر می برد و میزان فشارها و هجمه ها به کانون وکلا از ناحیه اشخاص حقیقی و حقوقی بی سابقه است و رسانه ملی نیز در این زمینه بسیار یک طرفه  عمل کرده است و تمام تلاش خویش را برای تضعیف مهمترین نهاد مدنی کشور به خرج داده است.

این وکیل دادگستری ضمن اشاره به در پیش بودن برگزاری انتخابات هیأت مدیره کانون مرکز گفت: هیأت مدیره دوره بعدی، با چالش هایی بیش از چالش های فعلی مواجه خواهد بود و دوره سختی از حیث افزایش هجمه ها در پیش دارد ولذا ضروری است که مدیران آینده آمادگی لازم را برای روبرو شدن با مشکلات آینده نهاد وکالت داشته باشند.

حجتی در پایان گفت: کانون وکلا، اگر چه نهادی مستقل از حاکمیت است ولی جدا و منفک از نظام و حاکمیت نیست و همیشه و همواره در در راستای دفاع از منافع ملی کشور و دفع هجمه های بین المللی فعال بوده است و با ابزار حقوقی، از طریق اعضا خویش دفاع شایسته ای از منافع ملی در عرصه بین المللی به عمل آورده است و نهادی است که به واسطه عضویت در کانون وکلای بین المللی در تمامی دنیا به رسمیت شناخته شده و حرف آن شنیده می شود و لذا دولت باید  تمامی تلاش خود را برای تقویت این نهاد برجسته مدنی به کار گیرد و مانع از تضعیف آن شود.

کد خبر 482821 برچسب‌ها وکیل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وکیل کانون وکلا قوه قضائیه هیأت مدیره بین المللی نهاد مدنی ترین نهاد هجمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۴۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟

جام جم آنلاین؛ گوردخمه‌های ایران، از ارزشمندترین مکان‌های باستانی و بناهای صخره‌ای کشور است. بسیاری از این گوردخمه ها را می توان در استان کرمانشاه پیدا کرد. کرمانشاه یکی از تاریخی ترین مناطق کشور است که چند مورد از معتبر ترین سایت های باستانی دنیا همچون محوطه تاریخی بیستون را در دل خود جای داده است. یکی دیگر از این سایت های معتبر باستانی، گوردخمه اسحاق وند یا سکاوند است.

گوردخمه ها از قدیمی ترین انواع معماری صخره ای در ایران است که در دل کوه ها و صخره های مرتفع تراشیده می شدند. این بناهای صخره ای در حقیقت مقبره هایی هستند که متوفیان (افراد دارای اهمیت) را در آن ها به خاک می سپردند. نحوه خاکسپاری این متوفیان در ایران باستان به طرزی متفاوت بود. ایرانیان خاک را مقدس می دانستند، بنابراین، از دفن کردن اجساد درون آن خودداری کرده و آن ها در محفظه های صخره ای مخصوصی که تراشیده بودند، قرار می‌دادند.

از ایران باستان گوردخمه های بسیاری باقی مانده است که باستان‌شناسان در مورد قدمت آن ها اتفاق نظر ندارند. بسیاری از گوردخمه های کشور مادی هستند، بسیاری هخامنشی اند و برخی نیز به دوره های بعدی مربوط اند. در واقع گوردخمه های ایران را می توان به گوردخمه های مادی، گوردخمه های هخامنشی و گوردخمه های پس از هخامنشیان تقسیم کرد.

اسحاق وند، بنایی مادی یا هخامنشی

گوردخمه های اسحاق وند در حقیقت سه گوردخمه تاریخی هستند که ابعاد متفاوتی دارند. این گوردخمه ها در استان کرمانشاه، در حدود ۲۵ کیلومتری جنوب غربی شهرستان هرسین و در دل صخره های مرتفعی مشرف به روستای «ده‌نو» واقع شده اند. این گوردخمه ها به سکاوند نیز شهرت دارند و مردم محلی این منطقه به آن ها «فرهاد تاش» می گویند. به دلیل وجود روستایی به نام اسحاق وند در حوالی این گوردخمه ها، نام آن ها را اسحاق وند گذاشته اند.

پیرامون قدمت این گوردخمه‌ها، اختلاف نظرهای زیادی وجود دارد. بسیاری از باستان شناسان خارجی و داخلی، قدمت گوردخمه اسحاق وند را به دوره مادها نسبت می دهند. ولی برخی نیز همچون هرتسفلد، آن ها را مربوط به دوره هخامنشیان می دانند. طبق نظر ارنست امیل هرتسفلد باستان شناس آلمانی تبار، گوردخمه میانی، مقبره گئومات مغ است. داریوش اول در کتیبه بیستون خودش، داستان سرکوبی گئومات مغ یا همان بردیای دروغین را به تفصیل تعریف کرده است. عده کمی نیز این مقابر صخره ای را مربوط به دوره سلوکیان می دانند. به هرحال طبق نظر بسیاری از باستان شناسان، احتمال اینکه این گوردخمه ها مادی باشند بیشتر از هخامنشی بودن آن هاست.

مجموعه اسحاق وند یا سکاوند، متشکل از سه گوردخمه است که هر کدام ابعاد متفاوتی دارند. گوردخمه سمت راستی نسبت به دو گوردخمه دیگر، در ارتفاع بالاتری قرار گرفته است و حدود ۲.۱۰ متر عرض دارد. عرض دریچه گوردخمه میانی ۱.۶۳ متر است و عمق آن نیز ۱.۷۵ متر می باشد. گوردخمه سمت چپ نیز ۸۵ سانتی متر عمق دارد و عرض آن ۲.۱۰ متر است.

در اطراف تمام این گوردخمه ها تزئینات ساده ای تراشیده شده اند. علاوه بر قاب بندی های ساده ای که دور تا دور این سه گوردخمه ایجاد شده اند، در قسمت بالای گوردخمه میانی، تصویر تمام قد مردی با ارتفاع ۱.۸۷ متر به صورت نیم‌رخ و به زیبایی هر چه تمام تراشیده شده است. این فرد که هویتش مشخص نیست، لباسی بلند و چین‌دار به تن کرده است و دست های خود را به حالت دعا و نیاش پروردگار به سمت آسمان و جلوی صورتش بلند کرده است. همچنین در مقابل این فرد، یک آتش دان با ارتفاع حدود ۹۴ سانتی متر و یک مشعل سوزان با ارتفاع ۸۳ سانتی متر قرار گرفته است. پشت سر این مشعل و آتش دان، فردی با قامت حدود ۸۰ سانتی متر حجاری شده است که به نظر می رسد در حالی که دستهایش رو به سمت آسمان است، از پشت سرش چیزی را بر دست دارد.

شهرستان هرسین در ۴۴ کیلومتری جنوب شرق کرمانشاه قرار دارد.

دیگر خبرها

  • چرا کسی برای دختران دانشجوی آمریکایی شعر برای خواهرم نمی‌خواند!
  • دیدار وزیر دادگستری با رییس کانون فدرال سردفتران روسیه
  • تعالی آموزش و پرورش بالندگی ایران اسلامی را به همراه دارد
  • حل مشکل تردد و ورود موقت وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند
  • تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • آشنایی با قانون مدنی؛ مقدمه
  • آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟