Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: نشست خبری فیلم خوب، بد، جلف، ارتش سری با حضور عوامل فیلم در پنجمین روز جشنواره فیلم فجر برگزار شد.

در ابتدای نشست، مجمع، منتقد دعوت شده به این نشست، اظهار داشت: این فیلم در ادامه مسیر قبلی قاسم‌خانی در فیلم‌ها و فیلمنامه‌هایی است که نوشته است.

وی افزود: فیلم استاندارد لازم را برای شکل گیری یک کمدی خوب دارد و فکر می‌کنم قاسم‌خانی خیلی هم علاقه‌مند به حضور در جشنواره نباشد، چون فیلم پسند جشنواره نیست و بیشتر آرای مردمی را به دست می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دست گذاشتن روی سریال «ارتش سری» خیلی جذاب است و خاطرات دهه شصت را برای نسل من زنده می‌کند.

پیمان قاسم خالی در ابتدای صحبت‌های خود گفت: این فیلم را همراه با محسن چگینی کارگردانی کرده‌ام و به این دلیل اسم او در تیتراژ به عنوان کارگردان نیامده که نامش را دیر به وزارت ارشاد داده‌اند.

وی در پاسخ به سوالی درباره جایگاه فیلم‌های کمدی و اینکه انتظار دریافت جایزه را دارید اظهارداشت: در واقع فیلم‌های کمدی در جشنواره هیچ جایگاهی ندارند البته فیلم ما پروداکشن سنگین بود و تصور ما این است که فیلم در جشنواره دیده می‌شود، اما همین که در بخش سودای سیمرغ هستیم کافی است و به دنبال جایزه نیستیم.

کارگردان فیلم «خوب، بد، جلف: ارتش سری» گفت: می‌خواستیم این فیلم دیده شود و زمینه‌ای باشد برای اکران عمومی. در ابتدا می‌خواستیم یک سریال بسازیم و فیلمنامه ۱۱ قسمت آن را هم نوشتیم، اما دیدیم هزینه زیادی دارد و نمی‌توانیم بسازیم به همین دلیل کل ۱۱ قسمت را دور ریختیم.

قاسم خالی در پاسخ به سوالی درباره پایان بندی فیلم که بدون نتیجه گیری است و شبیه پایان بندی سریال شده، گفت: این راه را در سینما زیاد رفته‌اند، اما برای اولین بار است که در ایران اتفاق می‌افتد. در سینمای جهان مثال‌های زیادی می‌توانم بزنم مانند دزدان دریایی کارائیب یا جنگ ستارگان.

وی همچنین تصریح کرد: فیلم در اصل ۱۸۲ دقیقه بود و ما برای نمایش آن در جشنواره و کم کردن زمان، آن را به ۱۱۵ دقیقه کاهش دادیم و بخش‌های زیادی از شوخی‌های بسیار جذاب فیلم را حذف کردیم.

سام درخشانی در ابتدای صحبت‌های خود به شوخی گفت: اگر به لحظ تکنیکی تغییری در بازی من می‌بینید به این دلیل است که پژمان در کنار من حضور داشته است و اگر در تیتراژ نامش را نیاوردیم، به این دلیل بوده که اسمش را دیر به ارشاد داده‌ایم!

وی در ادامه درباره ایفای نقش‌های کمدی بیان کرد: تلاش کردم امسال نقش‌های درام هم قبول کنم، اما به هر حال کمدی طرفداران بیشتری دارد و من هم در نقش کمدی بیشتر جا افتادم، اما تلاشم این است که میان نقش‌هایم تعادل برقرار کنم.

در ادامه ریحانه پارسا درباره زود به شهرت رسیدنش بیان کرد: وقتی زود به شهرت می‌رسید این خطر وجود دارد که تصور کنید همه راه‌ها را رفته‌اید، اما برای من این اتفاق نیفتاد. وقتی تیتراژ پایانی سریال «پدر» تمام شد، این تصمیم را گرفتم که هر کاری که تمام می‌شود رویش حساب نکنم و برایم پله نباشند بلکه تلاش کنم هر بار از اول شروع کنم. این فیلم هم در واقع می‌تواند یک معرفی جدید از ریحانه پارسا باشد.

حامد کمیلی نیز درباره نقش‌های کمدی اش در سینما گفت: من قبلاً تجربه بازی در فیلم کمدی داشتم و این فیلم هم تجربه جذابی برایم بود و خوشحالم که در این کار حضور داشتم.

* از اوجی خواستم مثل فوک بازی کند!

قاسم خانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه نقش علی اوجی که تاثیری در فیلم داشت؟ اظهار کرد: علی همان طور که از او خواستم بازی کرد. از او خواستم که مثل فوک آویزان بازی کند که او هم همین کار را کرد و بسیار هم از حضورش راضی هستم و این مژده را هم بدهم که در قسمت سوم نقش پررنگ‌تری دارد.

وی با تاکید به اینکه این فیلم سیاسی نیست، گفت: اصلاً این ماجرا‌ها به من نمی‌خورد و تنها برای بست دادن داستان از سوژه‌های سیاسی استفاده شده و اصلاً قصد جهت‌گیری نداشتیم. در زمان «نان، عشق، موتور ۱۰۰۰» هم این حرف‌ها را می‌زدند، اما تنها برای پیشبرد داستان و شرایط جامعه بخش‌های سیاسی وارد کار شده بود.

* هیچگاه برای خنداندن مخاطب باج نمی‌دهم

وی در پاسخ به این سوال که به نظر می‌رسد در این فیلم بیشتر گیشه شما بوده است، گفت: من فیلمم را صرفا برای گیشه نمی‌سازم و در فیلمنامه باجی برای خنداندن به مخاطب نمی‌دهم و حتی بسیاری از شوخی‌ها را که در روند قصه جایی نداشت از فیلم درآوردیم. ابتدا می‌خواستیم فیلم را به شکل سریال بسازیم، اما چون میسر نشد آن را تبدیل به ۲ فیلم کردیم که البته قسمت سومش هم هنوز نوشته نشده است.

قاسم خانی درباره کوتاه شدن نقش ستاره پسیانی گفت: باید از ستاره پسیانی به دلیل کوتاه شدن نقش عذرخواهی کنم، چون به لطف دوستان ممیز، نقشش کمرنگ شد، اما کلاً او در سه سکانس حضور داشت و برای تغییر رویه سام حضورش اهمیت داشت.

*شوخی‌های فیلم در حد عرف جامعه است

کارگردان این فیلم درخصوص برخی شوخی‌های فیلم که به تعبیر سوال کننده شوخی‌های غلیظ جنسی است، آیا مناسب خانواده‌ها است، گفت: دیدن فیلم با خانواده کاملاً بستگی به جنس خانواده دارد. ما صد درجه بالاتر از شوخی‌های جنسی فیلم را در جامعه می‌بینیم و من سرم را زیر برف نمی‌کنم.

وی با بیان اینکه در حد عرف جامعه در این فیلم شوخی کردم، افزود: این عنوان شوخی‌های جنسی خیلی کثیف و زشت است. برخی شوخی‌ها در برخی فیلم‌ها واقعاً زشت است که من را هم ناراحت می‌کند و قطعاً ما هم انجام نمی‌دهیم، ولی این شوخی‌ها شوخی‌های تمیزی است و من با خانواده‌ام می‌بینم.

قاسم خانی با اشاره به اینکه قسمت یک و دو فیلم از لحاظ زیرژانر با هم متفاوت هستند، گفت: قسمت یک در زیر ژانر پارودی سینمای کاراگاهی قرار دارد و قسمت دو به کمدی اکشن نزدیک است.

* گوهر خیراندیش مهمان تلفنی نشست

به گزارش فارس، در ادامه نشست با گوهر خیراندیش که در آمریکا حضور داشت ارتباط تلفنی برقرار شد.

خیراندیش با بیان اینکه علاقه‌مند بوده که فیلم را در کنار قاسم خانی در سینما ببیند، در پاسخ به صحبت منصور ضابطیان که طبق گفته قاسم خانی نقش شما در فیلم خیلی کوتاه شده است، گفت: پیمان حتماً لازم دیده که نقش من را کوتاه کند، چون او کارگردان است و تشخیص داده صحنه‌هایی را که به روند فیلم کمک نمی‌کند، حذف کند.

منبع: فردا

کلیدواژه: کارگردان پیمان قاسم خانی خوب بد جلف پاسخ به سوالی شوخی های فیلم قاسم خانی شوخی ها ارتش سری فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۵۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالاترین میانگین مخاطب از آن کدام فیلم است؟/ یک غیر کمدی پرفروش

به گزارش خبرنگار مهر، برمبنای آمار سمفا تا ساعت ۲۳:۳۰ شنبه شب ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، تاکنون ۴ میلیون و ۵۸۴ هزار و ۳۰۵ نفر در ۱۱۷ هزار و ۴۳۳ سانسی که ۹ فیلم سینمای ایران در سالن‌های سینمایی به نمایش گذاشته شده‌اند، به تماشای آثار نشسته اند و فروشی نزدیک به ۲۶۹ میلیارد و ۶۸۳ میلیون و ۶۹۸ هزار تومان را برای سینمای ایران به ارمغان آورده‌اند.

در هفت روز گذشته، فیلم‌های سینمای ایران فرصت نمایش در ۱۹ هزار سانس را پیدا کرده و توسط ۹۵۱ هزار و ۸۱۰ نفر تماشا شده اند. سینمای ایران درحالی که به‌واسطه تعطیلی سینماها در روزهای پایانی هفته کاهش نزدیک به ۲ هزار سانس برای نمایش فیلم ها را تجربه کرده اما با افزایش هزار نفری مخاطبان نسبت به هفته قبلش مواجه بوده است؛ به این ترتیب در این هفته، میزان فروش سینمای ایران عددی معادل با ۴۹ میلیارد و ۷۸۹ میلیون و ۱۶۴ هزار تومان بوده است که تقریبا مشابه رقم میزان فروش هفته گذشته سینمای ایران است.

بر این مبنا میانگین مخاطبان هر کدام از فیلم‌های سینمای ایران در هر سانس عددی نزدیک به ۴۹ نفر بوده است در حالی که هفته گذشته این عدد نزدیک به ۴۲ نفر بود.

«مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی، پرفروش‌ترین فیلم هفته گذشته محسوب می‌شود، این فیلم که از ۵ اردیبهشت اکران شده است به عنوان یک فیلم غیرکمدی رکوردهای قابل توجهی از خود برجای گذاشته است و در مدت ۲ هفته گذشته با بلیت فروشی حدود ۵ برابری نسبت به «تمساح خونی» و «سال گربه» با فاصله ای قابل توجه در جایگاه اول جدول فروش هفته گذشته قرار گرفته است.

این فیلم توانسته در هفت روز گذشته با فروشی معادل با ۲۹ میلیارد و ۴۴۰ میلیون و ۵۹۴ هزار تومان، افزایش فروش ۱۰ میلیاردی نسبت به هفته قبلش را تجربه کند؛ این فیلم با در اختیار داشتن ۵۲۰ سالن سینما در سال جاری، توسط ۵۳۸ هزار نفر تماشا شده است. بر مبنای آمار ارایه شده، میانگین مخاطبان فیلم «مست عشق» در هر سانس، عددی نزدیک به ۷۵ نفر است بدین ترتیب این فیلم سالن های نمایش شلوغی را تجربه کرده است.

جهت آشنایی بیشتر «با مست عشق» می‌توانید گزارش «نگاهی به «مست عشق» از تعطیلی تا اکران/ حواشی بی‌پایان یک اثر فاخر» را بخوانید.

اما «تمساح خونی» همچنان پرفروش‌ترین فیلم سال ۱۴۰۳ محسوب می‌شود که در رده دوم جدول فروش هفتگی و با فاصله از «مست عشق» قرار می‌گیرد زیرا این فیلم توانسته در هفت روز گذشته به فروشی معادل با ۷ میلیارد و ۹۶۱ میلیون و ۷۸ هزار تومان دست پیدا کند.

میانگین مخاطبان فیلم «تمساح خونی» در هر سانس، عددی نزدیک به ۳۹ نفر بوده است حال آن که میانگین مخاطبان «مست عشق» به عنوان فیلم اول جدول فروش ۷۵ نفر است. به نظر می‌رسد «تمساح خونی» در مقابل گام بلندی که عاشقانه شمس و مولانا برای تصاحب جایگاه اول فروش سال ۱۴۰۳ برداشته است هنوز عقب نکشیده است.

«تمساح خونی» که اکران خود را از ۱۶ اسفند ماه سال قبل در قالب اکران نوروزی آغاز کرده است، با در اختیار داشتن ۶۵۷ سالن سینما در سال جاری، توسط ۲ میلیون و ۱۵۳ هزار نفر تماشا شده و به فروشی بیشتر از ۱۳۰ میلیارد تومان رسیده است. این فیلم همچنان پرفروش‌ترین فیلم سینمایی سال ۱۴۰۳ محسوب می‌شود.

«سال گربه» دیگر کمدی این روزهای سینما در رده سوم جدول پرفروش‌ترین آثار سینمای ایران در هفت روز گذشته و بعد از «تمساح خونی» قرار می‌گیرد. ۶ میلیارد و ۳۶۱ میلیون و ۳۲۲ هزار تومان عددی است که از فروش فیلم مصطفی تقی‌زاده در هفت روز گذشته اعلام شده است.

«سال گربه» که اکران خود را از ۲۲ فروردین ماه سال ۱۴۰۳ به سرگروهی پردیس سینمایی مگامال آغاز کرده است، با در اختیار داشتن ۵۷۸ سالن سینما در سال جاری، توسط ۶۱۸ هزار نفر تماشا شده و با فروش ۶ میلیاردی در هفته روز گذشته به فروشی بیشتر از ۳۴ میلیارد تومان رسیده است.

چه فیلم‌هایی در رده چهارم تا هشتم قرار دارند

«بی بدن» در جایگاه چهارم جدول پرفروش‌های هفته قرار دارد و در یک هفته گذشته فروشی معادل با ۳ میلیارد و ۳۵۲ میلیون و ۹۳۹ هزار تومان را به نام خود ثبت کرده است.

«بی بدن» که اکران خود را از ۲۳ اسفند ماه سال ۱۴۰۲ در قالب اکران نوروزی آغاز کرده است، با در اختیار داشتن ۵۰۴ سالن سینما در سال جاری، توسط ۵۷۵ هزار نفر تماشا شده و به فروشی بیشتر از ۳۴ میلیارد تومان رسیده است، برنامه «هفت» در اولین قسمت فصل جدید خود میزبان کارگردان این فیلم بود.

«آسمان غرب» به تهیه‌کنندگی حبیب والی نژاد نیز در یک هفته گذشته توسط ۳۴ هزار و ۵۲۳ نفر تماشا شده و به فروشی معادل با ۱ میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان رسیده است و به این ترتیب این اثر در رده پنجم جدول فروش هفته‌ای که گذشت قرار می‌گیرد.

فیلم سینمایی «ایلیا؛ جستجوی قهرمان» به کارگردانی سیدعلی موسوی نژاد با فروش ۲۲ هزار بلیت در جایگاه ششم گیشه فروش سینماها قرار می‌گیرد. این فیلم نیز با در اختیار داشتن ۲۱۸ سالن سینما و ۸۳۰ سانس در هفت روز گذشته، پذیرای بیش از ۲۲ هزار مخاطب بوده است و به فروشی معادل با ۷۶۴ میلیون و ۴۸۵ هزار تومان رسیده است.

«آپاراتچی» نیز در هفت روز گذشته توسط ۷ هزار و ۳۴۴ نفر تماشا شده و به فروشی بیش‌تر از ۳۳۷ میلیون تومان رسیده است. بنابراین این فیلم نیز در رده هفتم جدول فروش قرار دارد.

«نوروز» به کارگردانی سهیل موفق نیز با در اختیار داشتن ۸۷ سالن سینما در هفت روز گذشته، توسط ۴ هزار و ۳۶۲ نفر تماشا شده است و به فروشی معادل ۱۷۶ میلیون و ۳۳۳ هزار تومان دست یافته است. به این ترتیب این فیلم نیز در رده هشتم جدول فروش آثار هفت روز گذشته سینمای ایران قرار می‌گیرد.

«پرویز خان» به تهیه‌کنندگی عطا پناهی نیز در یک هفته گذشته توسط ۵۲۲ نفر تماشا شده و به فروشی معادل با ۱۸ میلیون و ۶۵۲ هزار تومان رسیده است.

کد خبر 6096704 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • مت دیمون و کارگردان «بورن» در یک کمدی دزدی همراه شدند
  • آینتراخت فرانکفورت ۱-۵ بایرلورکوزن؛ این تیم با کسی شوخی ندارد!
  • الساندرو دل پیرو و شوخی با لهجه جیمی کرگر / زیرنویس فارسی
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • یک جایزه دیگر برای مل بروکس/ پیبادی تجلیل می‌کند
  • دستمزدم برای فسیل کم بود
  • بالاترین میانگین مخاطب از آن کدام فیلم است؟/ یک غیر کمدی پرفروش
  • عفو بین‌الملل جواب شوخی کلوپ را داد! (عکس)‏
  • علی ژکان یک نمایش کمدی به صحنه می‌برد
  • خبر خوب| شهری که پرنده‌ها هم حواسشون به تمیزی هست