Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان، چند واحد نانوایی‌ و عرضه مواد غذایی به علت‌ عدم‌ رعایت‌ موازین‌ بهداشتی‌ در لنگرود، چاف‌ و چمخاله‌ پلمپ و  ۵۴۷ داروی مخدر و غیرمجاز در استان  کشف و ضبط شد. 

با اهتمام واحد بهداشت محیط ، شبکه بهداشت و درمان لنگرود ، در پی اجرای‌ قانون‌ اصلاح‌ ماده ‌۱۳، بازرسان واحد بهداشت محیط، چهار واحد نانوایی‌، یک سوپر مارکت‌ و یک زیتون‌ فروشی‌ متخلف‌ در لنگرود، چاف‌ و چمخاله‌ را به علت عدم رعایت موازین بهداشتی و عدم رفع مشکلات مطرح شده در بازدیدهای گذشته ، پلمپ کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پلمپ یک موسسه غیر مجاز به دلیل دخالت در امور دندانپزشکی در رشت

مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان گفت: یک موسسه غیر مجاز به دلیل دخالت در امور دندانپزشکی توسط افراد غیر پزشک و فاقد صلاحیت توسط بازرسان نظارت بر درمان این دانشگاه پلمپ شد.

زهره تیموری افزود: به دنبال گزارشات واصله مبنی بر فعالیت افراد غیر پزشک در حیطه دندانپزشکی در رشت بدون داشتن مجوز های لازم و نیز دخالت در امور درمانی، پس از بازدید محل،  توسط تیم بازرسان نظارت بر درمان دانشگاه، به دلیل ایجاد موسسه پزشکی غیرمجاز و تهدید علیه سلامت عمومی پلمب و تمامی لوازم و تجهیزات دندانپزشکی موجود در محل توقیف و  پرونده برای برخورد قانونی به مراجع قضایی مربوطه ارجاع شد. 

وی اظهار داشت: برخی به ‌دلیل پایین بودن هزینه خدمات درمانی به این موسسات مراجعه می کنند که در ادامه با مشکلات و عوارض بسیار جدی مواجه خواهند شد و در بیشتر موارد این موضوع منجر به هزینه ‌بر بودن روند درمانی و بازگشت به حالت عادی می شود. 

مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان از مردم خواست در انتخاب مراکز درمانی دقت‌ های لازم را به کار برده و از مراجعه به چنین موسساتی خودداری کنند.

۵۴۷ داروی مخدر و غیرمجاز در خمام کشف و ضبط شد

به گزارش معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان، ۵۴۷ داروی مخدر و غیرمجاز، در یک عطاری در خمام کشف و ضبط شد.

در بازدید بازرسان اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو  دانشگاه از یک واحد صنفی عطاری واقع در خمام، ۵۴۷ داروی مخدر و غیرمجاز، به ارزش ۱۴میلیون و ۸۱۵ هزار ریال کشف و ضبط و پرونده عطاری متخلف به مراجع قضایی ارسال شد.

بنا به این گزارش، عطاری ها تنها مجاز به عرضه گیاهان دارویی هستند و عرضه هرگونه دارو به خصوص داروهای مخدر و غیرمجاز توسط عطاری ها ممنوع است.

پلمپ یک واحد کارگاه کلوچه پزی در شهرستان فومن

یک کارگاه کیک و کلوچه پزی غیر بهداشتی به علت عدم رعایت موازین بهداشتی توسط بازرسان بهداشت محیط در شهرستان فومن پلمپ شد. 

عطاری متخلف در لنگرود پلمب شد

با همت واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی لنگرود، یک‌ عطاری متخلف‌ بهداشتی‌، به علت غیرمجاز و تقلبی بودن بخش زیادی از محصولات غذایی آن، با حضور نمایندگان اداره اصناف و اماکن پس از اخطاریه‌ صادره‌ ازسوی‌ مرکز بهداشت شهرستان، پلمپ شد.

برچسب‌ها رشت گیلان بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت گیلان بهداشت و سلامت رشت گیلان بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان داروی مخدر و غیرمجاز دخالت در امور واحد نانوایی عطاری متخلف بهداشت محیط کشف و ضبط شد پلمپ شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۵۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟

جزئیات مهم‌ترین طرح درمانی برای کودکان زیر ۷ سال که از ابتدای اردیبهشت امسال شکل اجرایی به خود گرفته است.

به گزارش همشهری‌آنلاین، شاید کمی بیشتر از یکسال طول کشید که طرح دولت برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال (خدمات سرپایی و بستری) شکل اجرایی به خود بگیرد.

از اسفند ۱۴۰۱ که بسته درمان رایگان کودکان ابلاغ شد، تا اردیبهشت ۱۴۰۳ که کودکان بدون پرداخت هزینه، خدمات درمانی از بیمارستان‌ها دریافت می‌کنند. جزئیات اجرای این طرح به تمامی بیمارستان‌های مشمول طرح ارسال شده و باید تمام خدمات بدون دریافت هیچ هزینه‌ای ارائه شود، به جز یک مورد!

این گزارش را بخوانید تا بدانید، برای کدام خدمات، کودکان درمان ۱۰۰ درصد رایگان دریافت می‌کنند.

دو اظهارنظر متفاوت

با وجودی که وزیر بهداشت بار‌ها بر رایگان شدن درمان کودکان در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی تاکید کرده، اما برخی خانواده‌ها اعلام کرده‌اند که طی چند روز اخیر مجبور به پرداخت هزینه شده‌اند. از ۲۰ هزار تومان تا ۵۰۰ هزار تومان برای ویزیت و تجهیزات پزشکی و حتی ۶۰۰ هزار تا یک میلیون تومان برای بستری‌های چند روزه.

نکته مهم این که در فاصله زمانی کوتاه دو معاون وزیر بهداشت در این باره اظهارنظر‌های متفاوتی کرده‌اند، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفته «پیش شرط درمان رایگان کودکان مراجعه از طریق نظام ارجاع است و این که خارج از چارچوب مراجعه کنند، شدنی نیست.»، اما سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت این نکته را تایید نکرده و گفته «گرفتن پول از کودک زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی تخلف به شمار می‌رود و درباره کودکان زیر هفت سال شرط نظام ارجاع وجود ندارد.».

اما در نهایت محمد مهدی ناصحی، مدیرعامل بیمه سلامت ایران اعلام کرده که طبق این طرح کودکان زیر ۷ سال به صورت کاملا رایگان خدمات درمانی دریافت می‌کنند و شرطی برای پذیرش آن‌ها وجود ندارد.

توان مالی طرح را در نظر بگیرید

درمان رایگان درمان کودکان زیر ۷ سال به عنوان یکی از طرح‌های خوب در کشور مطرح می‌شود، اما ۲ چالش جدی هم درباره آن مطرح است و برخی کارشناسان معتقدند می‌تواند مراکز درمانی را هم با مشکلات زیادی مواجه کنند.

اولین چالش این که مراکز درمانی همین حالا هم با مشکلاتی از جمله پرداخت نشدن به موقع مطالباتشان از سوی سازمان‌های بیمه مواجهند و افزوده شدن این هزینه‌ها هم در صورت عدم پرداخت به موقع می‌تواند منجر به چالش در ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان شود. این در حالی است که اواخر سال گذشته بود که معاون درمان وزارت بهداشت، میزان بدهی بیمه‌ها به مراکز درمانی را حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

دومین چالش هم افزایش تقاضای القایی درباره درمان کودکان است و بهترین راهکار برای رفع این مساله را نظام ارجاع برای می‌دانند. این که نظام ارجاع در طرح رایگان کودکان به ویژه برای دهک‌های بالاتر جامعه رعایت شود تا هزینه‌های دولت از بخش تقاضای القایی افزایش پیدا نکند.

چند نکته درباره درمان رایگان کودکان

۱. ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی برای خدمات بستری و فوریت‌های پزشکی همچنین درمان‌های سرپایی و فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توانبخشی از سوی سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت می‌شود.

۲. فقط یک خدمت درباره کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی دانشگاهی و دولتی رایگان نیست، هزینه دارو‌های سرپایی

۳. کودکان زیر ۷ سال دارای بیمه‌های پایه مانند تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند.

۴. اجرای درمان رایگان کودکان با جمعیت حدود ۷ میلیون نفر ۲.۵هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

۵. تنها در یک بیمارستان کودکان در تهران هزینه ماهانه خدمات رایگان بستری کودکان زیر ۷ سال چیزی حدود ۵ میلیارد تومان است.

۶. خانواده‌ها می‌توانند شکایت‌های خود را درباره تخلفات مراکز درمانی برای ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان از طریق ۲ سامانه ۱۹۰ (وزارت بهداشت) و ۱۶۶۶ (بیمه سلامت) گزارش دهند.

دیگر خبرها

  • روند کاهشی شاخص‌های مرده زایی و بستری متصل به تولد در استان همدان
  • ۳۰ درصد نانوایی های استان سمنان باید دوگانه سوز شوند
  • جنجال پلمپ طلا فروشی‌های اعتصابی مشهد | آقای فرماندار شاکی شد | مگر بنده حق ندارم ورود کنم؟
  • کشف ۲۸ کیلوگرم قرص مخدر/ فرد قاچاقچی دستگیر شد
  • مصدومیت ۱۰ نفر در واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس در آستانه اشرفیه
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • پلمب کارگاه غیرمجاز تولید فلافل غیربهداشتی در مهرشهر
  • پلمب یک واحد آلاینده غیر مجاز در ورامین
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد