Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش از برچیده شدن مدارس خشت و گلی کشور تا پایان سال جاری خبر داد.

به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی در اجلاس عمومی شورای عالی استان‌ها گفت: پیشرفت به عنوان دغدغه مشترک و عمومی مورد مطالعه اندیشمندان در دهه‌های مختلف قرار گرفته است تا رمزگشایی از چگونگی پیشبرد اهداف در جهت پیشرفت حاصل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعضی‌ها به تناسب پیشرفت‌هایی که داشته‌اند دارای رمز و رازی هستند و باید این رمز و رازها مورد واکاوی قرار گیرد.

وی افزود: خداوند برگزیده‌ترین انسان هستی را برای این مأموریت فرستاده تا آدم‌ها را متحول کند و این رمزگشایی تحول از فرهنگ دینی ما است. امروز به باور قطعی رسیده‌اند که هیچ تحول پایداری را نمی‌توان سراغ گرفت مگر اینکه تحول در جریان یادگیری جامعه ایجاد شود. امروز جامعه ما را مدارس دیروز ساخته‌اند و فردای جامعه را مدارس امروز می‌سازند.

حاجی میرزایی ادامه داد: اگر نهاد اقتصاد، سیاست، تعلیم و تربیت با کاستی و فراز و نشیب‌هایی همراه می‌شود باید رد آن را در نظام پیدا کرد. افراد جامعه باید گونه دیگری بیاموزند تا به گونه دیگری عمل کنند. اگر تصویر روشنی از جامعه‌ای داشته باشیم باید مدارس آن را مورد واکاوی قرار دهیم که چگونه آموزش می‌دهند.

وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه یادگیری نقطه انباشت اطلاعات نیست، افزود: یادگیری وجوهی دارد که یک وجه آن یادگیری برای دانستن است و بخش دیگر برای عمل کردن و زیستن است. یادگیری باید انسان را به موجودی تبدیل کند که قدرت ایستادگی بر روی پاهای خود را داشته باشد و بتواند در جامعه خود نقش‌آفرینی کند. اگر این رویه شکل نگیرد یادگیری اتفاق نخواهد افتاد.

وی افزود: یادگیری یعنی آن چیزی که افراد را از استیصال نجات می‌دهد و آن‌ها را از انزوا خارج می‌کند بنابراین این محلی است که باید مورد توجه قرار گیرد و آن را به صورت دقیق به اجرا بگذاریم. ممکن است بتوانیم چهره شهرها را تغییر دهیم و خیابان‌ها و کارخانه‌ها را بسازیم اما چهره واقعی تحول را باید در یادگیری انسان‌ها دنبال کنیم.

حاجی میرزایی تأکید کرد: وقتی ظرفیت‌های درونی ایجاد شد جامعه به پیشرفت و توسعه دست پیدا می‌کند و جامعه‌ای که در تغییرات خود باختگی و درمان نمی‌شود اقدامات موثری در آن شکل می‌گیرد. آموزش و پرورش باید با شوراها تعامل و هماهنگی لازم را داشته باشند و به دنبال ایجاد یک چشم‌انداز مشترک با همکاری‌های مشترک داشته باشند. معتقدیم اگر آموزش و پرورش پیوند با سایر بخش‌ها داشته باشد می‌تواند دانش‌آموزان نخبه‌ای پرورش دهد. هدف عمده ما ایجاد آرامش است و شوراها به دلیل موقعیت مدیریت شهری می‌توانند در تربیت نیروی انسانی تأثیرگذار باشند.

وی با تأکید بر اینکه شوراهای آموزش و پرورش استان‌ها اختیارات خوبی دارند و نمایندگان شهر و روستا در این شوراها می‌توانند حضور داشته باشند و نقش کلیدی و راهبردی ایفا کنند، افزود: شورای عالی استان‌ها مهم‌ترین نهاد قانونی است که اختیارات و مسئولیت‌های مختلفی دارد و مدیریت شهری را به مدیریت ملی پیوند می‌دهد. بخش مهمی از اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا فرهنگی هستند و برای ایجاد یک جامعه بهتر باید از این ظرفیت گسترده بهره گرفت.

وی ادامه داد: امروز آموزش و پرورش و شورای عالی استان‌ها تفاهم‌نامه‌ای منعقد کردند، تفاهم‌نامه‌ای که قبلا وجود داشته اما امروز در جهت بهره‌گیری بهتر مورد بازنگری قرار گرفت.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در مجلس تصویب شده که دشمن‌شناسی در کتب درسی آموزش داده شود و روند اجرایی این مصوبه چگونه است؟ گفت: در حال حاضر مراحل تولید کتاب درسی فرایند کندی دارد اما قطعا همه احکام در دستور کار ما و در جریان تألیف کتب درسی وجود دارد.

وی در خصوص مهارت‌آموزی دانش‌آموزان نیز گفت: ۳۵ درصد دانش‌آموزان در بخش کارودانش و فنی و حرفه‌ای مشغول تحصیل هستند و در هدف‌گذاری و برنامه‌ای که پیش رو داریم مقرر شده این میزان به ۵۰ درصد افزایش پیدا کند. ۵۰ درصد مابقی نیز حتما باید در دوره‌های تحصیلی یک مهارت را کسب کنند تا در آینده بتوانند از آن استفاده کنند.

حاجی میرزایی درباره برچیده شدن مدارس خشت و گلی در کشور نیز گفت: تا پایان سال جاری مدارس خشت و گلی جمع‌آوری می‌شوند. در تمام کشور مدارس خشت و گلی در حال حاضر جمع‌آوری شده و تنها در سیستان و بلوچستان تعدادی از این مدارس باقی مانده که در اوایل اسفند جشن برچیده شدن این مدارس را برگزار خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش محسن حاجی میرزایی مدارس خشت و گلی برچیده شدن مدارس خشت و گلی شورای عالی استان ها وزیر آموزش و پرورش حاجی میرزایی دانش آموزان داشته باشند جامعه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۶۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم طرح«بازی یادگیری»در استان تهران/‏تأمین مسکن معلمان بررسی شد

به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس جوهری عصر یکشنبه در حاشیه اولین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران که با حضور مسعود بهرامی، مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران و اعضای اصلی این شورا برگزار شد، با اشاره به اینکه رسیدگی به وضعیت سلامت، آموزش و اوقات فراغت دانش آموزان از محورهای مهمی است که باید نسبت به آنها توجه ویژه صورت بگیرد اظهار کرد: خوشبختانه در این جلسه موارد مطروحه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیماتی گرفته شد.

جوهری از اتخاذ تصمیمات لازم در خصوص برگزاری امتحانات نهایی دانش آموزان خبر داد و گفت: برگزاری آزمون‌های نهایی دانش آموزان کار بسیار حجیم و سنگینی است که در صدد هستیم، با تدابیر مأخوذه این امر به بهترین شکل ممکن در استان تهران برگزار شود.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران با بیان اینکه تأمین مسکن معلمان عزیز یکی از مهم‌ترین مباحثی است که باید به آن پرداخته شود، افزود: برای کمک به معلمان در حوزه تأمین مسکن، تصمیماتی در اداره کل آموزش و پرورش استان تهران گرفته شده که طی آن با همکاری سایر دستگاه‌ها گام‌های مؤثری برداشته شود.

وی به اجرای طرح ابتکاری «بازی یادگیری» در مدارس استان تهران اشاره و عنوان کرد: این طرح از سال گذشته در برخی شهرستان‌های استان تهران در حال اجرایی است که طی آن برخی از کلاس‌ها در ساعات خاصی به بازی دانش آموزان اختصاص پیدا می‌کند و مقرر شد که با هماهنگی شورای برنامه ریزی و با اعتبارات آموزش و پرورش این طرح تداوم داشته و در همه مناطق عملیاتی شود.

معاون استاندار تهران با تاکید بر سلامت دانش آموزان بیان کرد: با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی موضوع «مکمل یاری» و «آهن یاری» و بهداشت دهان و دندان دانش آموزان مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد در قالب تفاهم نامه‌ای این طرح دنبال و تدابیر لازم در این زمینه اندیشیده شود.

کد خبر 6091432

دیگر خبرها

  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • ۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند
  • ۳۷۰۰ برنامه ویژه بزرگداشت هفته معلم در هرمزگان اجرا می‌شود
  • افتتاح نمایشگاه فرصت‌های متنوع یادگیری در هفته گرامیداشت مقام معلم
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • تداوم طرح«بازی یادگیری»در استان تهران/‏تأمین مسکن معلمان بررسی شد