Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@20:48:48 GMT

شهيد قاجاريان سرداري از جنس مردم

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۰۶۲۴۱

شهيد قاجاريان سرداري از جنس مردم

خبرگزاری آریا-تاریخ دفاع ملت ایران ستاره هایی درخشان همچون شهیدان سلیمانی ، برونسی  ، شوشتری ،مهدیان پور و قاجاریان و هزاران خونین كفن در خود ثبت كرده است كه بر فرار پهنه ایران اسلامی نظاره گر این ملت رشید برای ادامه صراط مستقیی است كه خمینی كبیر « ره » در پیش روی آنها قرار داده است و فرزندی پاك از نسل زهرای اطهر (س) حضرت  امام خامنه ای « مدظله العالی » سكان این انقلاب را در دست دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به مناسبت چهارمین سالگرد شهادت سردارمدافع حرم« شهید محسن قاجاریان »

«شهادت هنر مردان خداست » این سخن از پیر فرزانه ما وفرمانده کل قوا  حضرت امام خمینی (ره)  در دوران دفاع مقدس  به یادگار مانده است  که واقعیت و اوج ارزش و منزلت شهادت را یادآور می شود.

اما اگر چه شهادت, لیاقت می خواهد و  برخی از ما پس از جنگ از حال و هوای عشق و عاشقی و معنویت شبهای دوکوهه, طلائیه, شلمچه و جزیره مجنون تا بلندی های کردستان و سلیمانیه عراق به مسافتی چندین برابر آن, فاصله گرفته ایم. ولی هنوز راه شهادت را بسته نمی دانیم و گفته ایم و باز هم می گوییم که تا آخرین نفس ایستاده ایم... وحاج محسن چنین تفکری داشت.

و این سخن  حضرت  امام خامنه ای « مدظله العالی » به ما آرامش می دهد که: "زنده کردن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست." و اینک آمده ایم که اگر شهادت قسمت ما نیست ، بهره ای هر چند اندک  از آن ببریم، با شهدا باشیم تا حیات مان حیات شهدا و ممات مان با شهدا باشد.

   آن هنگام كه سفیر گلوله ها خواب شیرین كودكان را نا آرام كرد و مرزهای ایران اسلامی آماج حملات دشمن نابكار قرار گرفت هیچكس فكر نمی كرد كه خمینی كبیر«ره» با دم مسیحایی خود بانگ برآورد كه به هوش باشید یاران، اینها تنها بارش شهاب سنگ هایی بر آسمان ایران قهرمان است و نه چیزی بیش، چه زیبا این كلام ، زود هنگام تعبیر شد.

این سخن برگرفته از ایمان و اراده ای استوار موجی در پهنه ایران سرافراز ایجاد و دلهای پر اضطراب را به كوهی از آتشفشان مبدل كرد ، امواجی از انسانهایی با اراده های پولادین رقم زد كه دشمن و اربابان آن هیچگاه تصور آن را نمی كردند.

دلیرانی  همچون سردار شهید محسن قاجاریان از گوشه، گوشه ایران اسلامی بپاخاستند و فریاد برآوردند درنگ كنید كه قافله سالار آهنگ سفر سر داده است .

محسن های زمان از مولای خود سالار شهیدان مدد گرفتند و با خود عهد بستند كه اگر در سرزمین نینوا نبوده اند كه دین خدا را یاری كنند اینك پس از قرنها به یاری انقلابی بر خواهند خاست كه برگرفته از قیام عاشورا است.

امثال قاجاریان  شناسنامه ویادگاران دفاع جانانه ملت غیور ایران  هستند كه از آنها می توان كتابی بر رشادت های این مرز و بوم نوشت  وهنوز هم  دشمن خارجی و عوامل مزدور داخلی هر روز سرو قامتانی را به  بازی می گیرند به خیال اینك اراده های پودلاین را سست و این ملت را به تسلیم و ذلت وادار كنند اما زهی خیال باطل.

خبر تشییع پیكرهای مطهر سردار شهیدمحسن قاجاریان وپاسدار شهید احمد رضایی اوندری در نیشابورنه تنها دلها را لرزان نكرد كه خود آنچنان شور و حرارتی در بین مردم  بوجود آورد كه صحنه صحنه دفاع مقدس از این همه رشادت بر خود می بالد.

تاریخ دفاع ملت ایران ستاره هایی درخشان همچون شهیدان سلیمانی ، برونسی  ، شوشتری ،مهدیان پور و قاجاریان و هزاران خونین كفن در خود ثبت كرده است كه بر فرار پهنه ایران اسلامی نظاره گر این ملت رشید برای ادامه صراط مستقیی است كه خمینی كبیر « ره » در پیش روی آنها قرار داده است و فرزندی پاك از نسل زهرای اطهر (س) حضرت  امام خامنه ای « مدظله العالی » سكان این انقلاب را در دست دارد.

شهیدان چه زیبا نظاره گرند كه اینك  داعشی ها ، تکفیرها و وهابی ها بدست اریابانش در نهایت زبونی و خواری از صحنه تاریخ محو و پایه های حكومت  اسلامی در جهان محکم  و امواج انقلاب اسلامی به بركت خونهای هزاران لاله سرخ ، مرزها را در نوردیده و الگویی برای رهایی ملت های تحت ستم شده است.

واین سردارشهید محسن قاجاریان بود که از جزیره مجنون تا شهر الزهرای سوریه که هم نام عشق وارادتش حضرت زهرا »س« بودبرای حمایت از  شیعیان  علوی وفاطمی از هیچ کوششی دریغ نکرد ودر راه هدف والایش وگوش به فرمان ولیش جام شهد شهادت رانوشید.

 و دلاور مرد عرصه های نبرد سخت و جنگ نرم ، سردار  شهید سرتیپ پاسدار شهید محسن قاجاریان مدافع حرم آل البیت «ع» کسی که جانباز و یادگار دفاع مقدس  است و در سال 1363 در منطقه جنوب در شرق دجله با اصابت ترکش به افتخار جانبازی نائل آمد این مرد بزرگ متولد 13/1/ 1341 شهرستان نیشابور است  که توفیق یافت در سن 20 سالگی در سال 1361 به جمع دلاورمردان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوست.

سردار قاجاریان  33 سال از بهترین دوران جوانی و زندگی خود را در خدمت به اسلام و انقلاب و اعتلای میهن اسلامی مان و در سخت ترین شرایط سپری کرد و هیچگاه از انتخاب خود پشیمان نشد و تا آخرین قطره خون و  نفس به آرمان های انقلاب اسلامی وفادار ماند و با افتخار 80 ماه حضور مستمر در جبهه با کوله باری از تجربه و 25 درصد  جانبازی ، در سال 1362 فرمانده گروهان و در 1363جانشین گردان، در 1365 فرمانده گردان فجر، در 1368 جانشین عملیات تیپ، سال 1379 مسئول عملیات تیپ و در سال 1389 مسئولیت خطیر فرماندهی ﺗﯿﭗ پر افتخار زرهی 21 امام رضا (ع) نیشابور را پذیرفت و عاقبت در دفاع از حرم عقیله بنی هاشم و در عملیات آزادسازی نبل و الزهرا حلب سوریه و شکستن محاصره شیعیان مظلوم این منطقه ، شربت گوارای شهادت را سرکشید و سر به دامان حضرت رسول الله (ص) و سید الشهداء(ع) نهاد.

شهید ﻗﺎﺟﺎﺭﯾﺎﻥ ﺳﻮﺍﺑﻖ ﻣﺪﯾﺮﯾﺘﯽ ﻭ ﻓﺮﻣﺎﻧﺪﻫﯽ درخشانی  همچون سمت فرماندهی گردان در دوران دفاع مقدس و  در سالهای پس از جنگ تحمیلی مسئولیت ﻣﻌﺎﻭﻧﺖ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﺗﯿﭗ 21 ﺍﻣﺎﻡ ﺭﺿﺎ ‏( ﻉ‏) و فرماندهی تیپ زرهی 21 امام رضا (ع) نیشابور را ﺩﺭ ﮐﺎﺭﻧﺎﻣﻪ ﺧﺪﻣﺘﯽ ﺧﻮﺩ ثبت کرد و در مسئولیت فرماندهی تیپ بارها با اجرای موفق ماموریتهای محوله خصوصا رزمایش بزرگ  شهدای وحدت در منطقه خواف که با حضور فرماندهان ارشد ستاد کل نیروهای مسلح ، ارتش و سپاه برگزار گردید  تیپ زرهی 21 امام رضا (ع) را به عنوان یکی از تیپ های  نمونه در سطح نزسا و سطح نیروهای مسلح  مطرح ساخت .

همچنین سروان شهید رضایی نیز متولد 1365 اهل کاشمر روستای "اوندر" و متاهل  می باشد  و با مدرک کارشناسی مدیریت بازرگانی به تیپ 21 امام رضا (ع) نیشابور منتقل شد که در حین عملیات مستشاری در کنار سردار شهید سرتیپ محسن قاجاریان به شهادت رسید.

سردار سرافراز شهر ما با حضور در کلیه عرصه های اجتماعی و فرهنگی سطح شهرستان نیشابور به مقابله با جنگ نرم  دشمن پرداخت و افتخار فرهنگی ترین سردار سپاه را از آن خود کرده است.

ومردم شهید پرور و ولایت مدار نیشابور می روند تا در روزدوشنبه 19 بهمن 94 در مراسم تشییع پیکر مطهر عزیزانشان« سردار  شهید سرتیپ پاسدار شهید محسن قاجاریان   و سروان شهید رضایی اوندری »  با شکوه مثال زدنی  یاد وخاطره  مراسم تشییع پیکر مطهر2300 شهید دوران دفاع مقدس این شهر را در دیدگان  همه زنده کنند ویک صدا بگویند « رهسپاریم با ولایت تا شهادت » .

روحشان شاد ، یادشان  گرامی و راهشان  پر رهرو باد

سیدباقرمیرعلمدار

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهید قاجاریان سرداری از جنس مردم شهید محسن قاجاریان دوران دفاع مقدس زرهی 21 امام رضا انقلاب اسلامی خمینی کبیر امام خامنه ای مدظله العالی ایران اسلامی سردار شهید شهید سرتیپ پهنه ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۶۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویژگی‌های منحصربه‌فرد مردم اصفهان در دفاع مقدس استثناء است

ایسنا/اصفهان یک پژوهشگر دفاع مقدس با بیان اینکه ویژگی‌های منحصربه‌فرد مردم اصفهان در دفاع مقدس استثناء است، گفت: اگرچه دشمن تغییراتی را با جنگ شناختی و جنگ‌نرم ایجاد کرده است، اما امروزهم در همه برنامه‌ها و مراسم دینی و مذهبی، نام اصفهان در صدر است و مردم اصفهان همچنان رنگ و سبقه دینی خود را حفظ کرده‌اند.

اصفهان در طول تاریخ کشور همچون نگینی در پهنه ایران درخشش داشته و این تلألو را در همه عرصه‌ها حفظ کرده است، دفاع مقدس یکی از عرصه‌هایی است‌ که‌ بسانِ هنر، صنعت و تاریخ، اصفهان در آن سرآمد است و تقدیم ۲۴ هزار شهید برای حفظ ایران عزیز گواه ارزشمند و عظیمی بر این مدعاست.

محسن نصری، نویسنده و پژوهشگر دفاع مقدس در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اشاره به اینکه ما بعد از پیروزی انقلاب مقطعی داریم که با عنوان «جنگ ماقبل جنگ» شناخته می‌شود، اظهار کرد: در این مقطع گروهک‌های مختلف در ۴ گوشۀ کشور یعنی کردستان، گنبد و ترکمن صحرا، سیستان بلوچستان و خوزستان با عناوین مختلفی مثل خلق کُرد، خلق ترکمن، خلق بلوچ و خلق عرب با تحریک دشمنان سربرآورده و درگیری‌ها و بحران‌هایی را ایجاد می‌کردند تا با ناامن کردن کشور مانع از استقرار نظام جمهوری اسلامی شوند.

او ادامه داد: از سوی دیگر، آغاز تهاجم بعثی‌ها به کشور ما ۸ اسفند ۵۷ یعنی دو هفته پس از پیروزی انقلاب با حمله به منطقه سیرین در غرب کشور مرز شهرستان بانه و عراق اتفاق افتاد، تا ۳۱ شهریور ۵۹ بیش از ۷۰۰ مورد حمله به ۱۴۰۰ کیلومتر مرز ایران و عراق انجام شد و سرانجام شهریور ۵۹ جنگ سراسری آغاز می‌شود. در دوران جنگ مانند قبل از جنگ که کشور هم‌زمان درگیر بحران‌های داخلی و حملات خارجی بود، مجموعه سپاه و بسیج اصفهان نقش اساسی ایفا می‌کنند. با پیروزی انقلاب اسلامی کمیته دفاع شهری در خیابان کمال اسماعیل اصفهان در محل ساواک قبلی و با حضور افرادی مثل مرحوم پرورش، حجت‌الاسلام سالک و آقای رحیم صفوی و ... تشکیل می‌شود و بعد از آن ابتدای سال ۵۸ این مکان به سپاه اصفهان تبدیل می‌شود.

نصری اضافه کرد: اولین نیروهایی که برای مقابله با اشرار و تشکیل سپاه به منطقه سیستان و بلوچستان می‌روند شهید کفعمی و شهید مهندس ولی‌الله نیکبخت از اصفهان هستند، یا در کردستان  و آزادسازی شهر پاوه نیروهای اصفهان از اولین افراد بودند که برای مقابله با بحران خلق کرد و آزادسازی شهر پاوه با محوریت شهید چمران شرکت داشتند که تعدادی از نیروهای اصفهانی هم در همان زمان به شهادت رسیدند، پس از آن در جریان آزادسازی شهر سنندج در اردیبهشت ۵۹ سه مجموعه ایفای نقش دارند، نیروهای سپاه اصفهان به فرماندهی آقای رحیم صفوی، نیروهای گردان دو سپاه تهران به فرماندهی احمد اسلیمی که اهل اصفهان است و نیروهای ارتش به فرماندهی شهید صیاد شیرازی که او هم در اصفهان خدمت می‌کرد.

او ادامه داد: درواقع به نوعی فرماندهی سه ضلع آزادسازی سنندج با نیروهای اصفهانی بود و به همین دلیل هم بود که شهدای اصفهان در غرب کشور و کردستان، بیش از شهدای خودِ استان کردستان است در جریان خلق عرب و درگیری‌های خوزستان هم نیروهای اصفهان حضور داشتند، و در بحران گنبد و ترکمن صحرا هم دربهمن ۵۸ از سپاه اصفهان شهید خرازی و نیروهای اصفهان اعزام می‌شوند. درواقع در این دوران سخت کشور، سپاه و بسیج اصفهان نقش محوری هم در فرماندهی و هم در مبارزات میدانی داشت.

این استاد دانشگاه با اشاره به آغاز جنگ تحمیلی در ۳۱ شهریور ۵۹ گفت: بعد از شروع جنگ، بازهم نیروهای بسیج و سپاه اصفهان اولین نیروهایی بودند که برای مقابله با حملات بعثی‌ها اعزام می‌شوند، سردار حجازی که سه پیش در سوریه به شهادت رسیدند و در زمان شهادت جانشین نیروی قدس سپاه پاسداران بودند، در مصاحبه‌ای که با ایشان داشتم روایت کردند که روز بعد از آغاز جنگ همراه با شهید مسجدیان به دیدار حجت‌الاسلام سالک رفتیم که فرمانده سپاه اصفهان بودند، و با پیکانی که از سپاه گرفتیم برای فراهم کردن مقدمات حضور رزمندگان اصفهانی در جنوب کشور به سمت اهواز حرکت کردیم.

رتبه اول شهدای جنگ تحمیلی از آنِ اصفهان است

نصری افزود: در پی آن گروه‌های مختلفی به سمت اهواز می‌آیند و در نهایت با هدایت سردار رحیم صفوی در منطقه دارخوین که نام روستایی بین اهواز و آبادان بود جلوی بعثی‌ها را می‌گیرند. شهید خرازی که در کردستان فرمانده گردان ضربت بودند و در آزادسازی سنندج نقش محوری داشتند مهر ۵۹ از کردستان به اهواز می‌آیند و خط پدافندی با نام خط شیر را تشکیل می‌دهند. در واقع هسته اولیه تشکیل لشکر امام حسین(ع) از سپاه اصفهان در دارخوین با حضور شهید خرازی، شهید محمدرضا زاهدی و... شکل می‌گیرد.

او اضافه کرد: اصفهانی‌ها در دفاع مقدس ویژگی‌های شاخص و منحصر به فردی دارند که در کشور استثناء است، اول آنکه ۲۴ هزار شهید استان اصفهان، نسبت به جمعیت، رتبه اول را در شهدای جنگ تحمیلی به اصفهان داده است، ویژگی دیگر آن است نیروها و فرماندهان اصفهانی نه تنها در یگان‌های اصفهانی مثل لشکر امام حسین(ع) و لشگر ۸ نجف اشرف حضور داشتند، بلکه در استان‌های دیگرهم نقش فرماندهی داشته‌اند، برای مثال فرمانده لشکر ۲۵ کربلا از شمال کشور، سردار مرتضی قربانی بود که از نیروهای اصفهان هستند، فرماندهی تیپ قمر بنی هاشم از استان چهارمحال و بختیاری بر عهده سردار کریم نصر بود و بعد از آن سردار زاهدی فرماندهی را بر عهده داشتند،  در واقع نیروهای اصفهان در لشکرها و یگان‌های مختلف هم در سطح فرماندهی و هم در سطح رزمندگان نقش محوری و حضور پررنگ داشتند.

این پژوهشگر دفاع مقدس با اشاره به نقش پررنگ و محوری اصفهان در جریان انقلاب و دفاع مقدس، بیان کرد: اولین  اعتراضات مردمی و اولین حکومت نظامی در زمان پهلوی در اصفهان اتفاق افتاد و بعد از آن در جریان انقلاب و دفاع مقدس، مردم اصفهان همواره سرآمد بوده‌اند و این امر از یک سه‌گانه در اصفهان ناشی می‌شود؛ اصفهان را شهر گنبدهای فیروزه‌ای می‌خوانند، گنبد محل عبادت است و بیش از ۹۰ درصد شهدای ما نیز در جریان انقلاب و دفاع مقدس افراد فعال در همین مساجد بوده‌اند، این گنبدهای فیروزه‌ای در طی تاریخ به پرچم‌های مشکی عزاداری امام حسین(ع) تبدیل شد. مراسم عزاداری اهل بیت از ویژگی شاخص اصفهان است که در ایام مختلف سال در مساجد حسینیه‌ها و منازل برگزار می‌شود.

نصری اضافه کرد: حضور پررنگِ عبادت در مساجد و عزاداری اهل‌بیت در زندگی مردم، تربیت این نیروهای ارزشمند برای کشور و انقلاب و این شهدای بزرگ را رقم زد که از نظر توانمندی و نقش ویژه در دفاع مقدس بی‌نظیر هستند، در واقع نقش بی‌بدیل اصفهان به دینداری و ولایتمداری مردم این دیار بازمی‌گردد که خود را در انقلاب و دفاع مقدس به خوبی نشان داد.

او تصریح کرد: اگرچه ما در سطح کشور و اصفهان تغییر و تحولات فرهنگی را شاهد هستیم و دشمن تغییراتی را با جنگ شناختی و جنگ‌نرم ایجاد کرده، اما امروز هم در همه برنامه‌ها و مراسم دینی و مذهبی مثل مراسم اربعین، عزاداری های محرم و اعتکاف‌ها نام اصفهان در صدر است، در واقع مردم اصفهان همچنان رنگ و سبقه دینی خود را حفظ کرده‌اند اگرچه باید در زمینه‌های فرهنگی، شناختی و اقناعی برای نسل جوان فعالیت‌های بیشتری انجام دهیم‌.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات مراسم چهلم شهید زاهدی و یارانش | سپاه اطلاعیه داد
  • شهادت مدال افتخاری که بر سینه شهید محبعلی می‌درخشد
  • ویژگی‌های منحصربه‌فرد مردم اصفهان در دفاع مقدس استثناء است
  • شهادت «جلال اعتماد» نشانه کینه‌توزی عناصر وابسته به صهیونیستی است
  • شهادت«جلال اعتماد»نشانه کینه‌توزی عناصروابسته به صهیونیستی است
  • مراسم عزاداری شهادت امام جعفر صادق (ع) و تشییع شهید دفاع مقدس در بوشهر
  • تشییع پیکر چند شهید دفاع مقدس در مشهد و تهران
  • تشییع پیکر شهید دوران دفاع مقدس در بوشهر+ تصاویر
  • تشییع پیکر شهید دفاع مقدس در اجتماع صادقیون در مشهدالرضا
  • بشرویه، میزبان شهید تازه تفحص شده دفاع مقدس