Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی شهیدی ظهر پنجشنبه در ششمین روز از دهه فجر و در آئین کلنگ زنی فاز دوم روشنایی سراب گیان در منطقه ۱۲ چنار که با حضور معاون سیاسی استاندار همدان برگزار شد با اشاره به حضور وزیر نیرو در استان همدان و بهره برداری از پروژه‌های برق کشور، اظهار کرد: یکی از شاخص‌های حضور وزیر نیرو در استان همدان میزان اعتبارات اخذ شده و فعالیت‌های انجام شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: سهم استان همدان از مجموع بیش از ۲ هزار پروژه برق رسانی کشور ۱۱۵ پروژه با اعتباری افزون بر ۱۶۰ میلیون تومان بود.

مدیرعامل توزیع برق استان همدان بابیان اینکه فعالیت شرکت توزیع نیروی برق مبتنی بر سند توسعه استان همدان است به پروژه‌های انجام شده در حوزه گردشگری نهاوند اشاره کرد و گفت: برای سراب گاماسیاب و گیان دو پروژه برق رسانی در فاز اول و دوم با اعتبار ۲ میلیارد تومان پیش بینی شد.

شهیدی با اشاره به اینکه روشنایی سراب گیان دو بخش داشته که مسیر روشنایی به طول ۴ کیلومتر و روشنایی سایت سراب با ۶۵ پایه چراغ برق را شامل می‌شود، گفت: در فاز دوم سراب گیان ۱۴۰ پایه در دست برنامه قرار دارد که امیدواریم بخش گردشگری نهاوند با این پتانسیل مورد استفاده مردم قرار بگیرد.

رئیس توزیع برق نهاوند نیز اظهار کرد: طی سه سال اخیر در شهرستان نهاوند در حوزه پروژه‌های برق رسانی ۲۲ میلیارد و۴۷۰ میلیون تومان اعتبار صرف شده است.

رضا شیردره افزود: در حوزه گردشگری نهاوند روشنایی مسیر دسترسی سراب گیان به طول ۴ کیلومتر در سال گذشته کلنگ زنی و هفته دولت افتتاح شد.

رئیس اداره برق نهاوند گفت: اولین نیروگاه خورشیدی شهرستان نهاوند نیز با سرمایه گذاری بخش خصوصی و با ۲ میلیارد اعتبار راه اندازی شده و در حال حاضر هم فعال بوده و انرژی برق تولید می‌کند.

کد خبر 4846217

منبع: مهر

کلیدواژه: نهاوند برق رسانی دهه فجر برق دهه فجر بوشهر انتخابات 98 قزوین شیراز شهرکرد ویروس کرونا ایلام گرگان انقلاب اسلامی ایران بارش برف انتخابات مجلس شورای اسلامی بیرجند زلزله گردشگری نهاوند روشنایی سراب استان همدان ۲ میلیارد برق رسانی سراب گیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۶۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد قرارداد ۲۰۰ میلیارد تومانی برای آسفالت و روکش راه‌های رفسنجان

ایسنا/کرمان معاون اداره کل راهداری استان کرمان گفت: در شهرستان رفسنجان در سال قبل ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد پروژه آسفالت و روکش کردن راه‌های برون شهری و فرعی را منعقد کردیم که یکی از آن‌ها کمربندی است و با ۵۰ میلیارد تومان به زودی به اتمام خواهد رسید.

سید حمزه روح‌الامینی شامگاه ششم اردیبهشت ماه در سفر به رفسنجان و دیدار با فرماندار، اظهار کرد: از لحاظ خرابی راه‌های روستایی، سیرجان و شهربابک جزء بدترین شهرستان‌های استان هستند که راه‌های روستایی آنها نیازمند روکش است.

وی افزود: تمام تلاش ما روکش دار کردن راه‌های روستایی استان کرمان است لذا سال قبل چندین هزار میلیارد تومان صرف روکش کردن آسفالت راه‌های روستایی استان شده است.

وی ادامه داد: در منطقه نوق رفسنجان هم بیش از ۶ پروژه آسفالت و روکش تعریف کردیم لذا ۳۰ کیلومتر راه‌های نوق با اعتبار ۳۲ میلیارد تومان روکش آسفالت می‌شود.

معاون مدیرکل راهداری استان کرمان با اشاره به انعقاد قرارداد تعدادی از راه‌های روستایی رفسنجان از جمله جنت‌آباد، بهرامی، اودرج و فتح آباد به میزان ۱۴ کیلومتر، گفت: امسال نیز چند پروژه روکش آسفالت را در رفسنجان با اعتبار ۸۵ میلیارد تومان شروع کردیم و پروژه رفسنجان تا کبوترخان از جمله آن‌هاست که با اعتبار ۴۳ میلیارد تومان انجام خواهد شد.

فرماندار رفسنجان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه ۱۱ درصد راه‌های استان کرمان در رفسنجان وجود دارد، گفت: محورهای نوق و داوران از حادثه‌خیزترین جاده‌های استان به شمار می‌روند و مرگ و میر در این دو محور باید کاهشی شود.

حسین رضایی افزود: جاده‌های فرعی شهرستان دارای مشکل هستند و نیازمند روکش آسفالت و ساماندهی‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • ۱۲۳ پروژه عمرانی در شهر هچیرود طراحی شده است
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • طولانی ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می شود
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان چیست؟
  • ماجرای جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳ چیست؟
  • کمبود اعتبار ۲۵۰میلیاردی برای احداث ساختمان استانداری لرستان
  • انعقاد قرارداد ۲۰۰ میلیارد تومانی برای آسفالت و روکش راه‌های رفسنجان