Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@23:28:20 GMT

سامانه تامین آب سلماس به بهره‌برداری رسید

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۰۹۵۴۹

سامانه تامین آب سلماس به بهره‌برداری رسید

مدیرعامل سازمان آب و فاضلاب آذربایجان‌غربی در حاشیه مراسم افتتاح این تصفیه‌خانه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: اجرای این طرح از سال ١٣٩٢ آغاز شده بود و برای اجرای آن ۶٧٠ میلیارد ریال هزینه شده است.

علیرضا رضوی افزود: این طرح در راستای تامین آب شهرهای سلماس، تازه شهر و روستاهای همجوار و با افق سال ۱۴۱۸ احداث شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: ظرفیت این طرح ۵۷۵ لیتر بر ثانیه است که آب خام موردنیاز آن از سد زولا تامین می‌شود و ظرفیت تامین آب مورد نیاز ۱۶۰ هزار نفر را دارد.

وی اظهار داشت: در راستای انتقال آب خام از سد زولا به محل تصفیه‌خانه ۱۸ کیلومتر خط انتقال احداث شده است و این پروژه دومین تصفیه‌خانه مدرن کشور پس‌از تصفیه‌خانه مهاباد به‌شمار می‌رود. 

وی بیان کرد: این سامانه به روش D.A.F (شناورسازی با هوای فشرده به روش اختلاط، انعقاد و زلال‌سازی) به صورت B.O.T و با مشارکت بخش خصوصی احداث شده است. 

مدیرعامل سازمان آب و فاضلاب آذربایجان‌غربی گفت: در راستای احداث خط انتقال آب خام از سد زولا، ۳۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و کشوری  و برای احداث خود تصفیه‌خانه نیز ۳۷۰ میلیارد ریال به روش B.O.T با مشارکت بخش خصوصی هزینه شده است.

وی تاکید کرد: همچنین ۶٠ روستای شهرستان سلماس نیز به طور همزمان از خدمات این سامانه تامین آب بهره‌مند می‌شوند. 

در حال حاضر ١٠٠ درصد جمعیت شهری سلماس از آب شرب بهره‌مند هستند و ۶٢ درصد جمعیت این شهرستان نیز زیرپوشش شبکه فاضلاب است. 

همچنین در حال حاضر ۱۰۰ درصد جمعیت شهری آذربایجان‌غربی زیرپوشش شرکت آب و فاضلاب شهری در حوزه آب و بیش از دو سوم این جمعیت نیز در حوزه جمع‌آوری فاضلاب زیرپوشش این شرکت قرار دارند.

برچسب‌ها آذربایجان غربی آب و فاضلاب سلماس وزارت نیرو دهه فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی آب و فاضلاب سلماس وزارت نیرو دهه فجر آذربایجان غربی آب و فاضلاب سلماس وزارت نیرو دهه فجر آذربایجان غربی احداث شده میلیارد ریال آب و فاضلاب تصفیه خانه درصد جمعیت سد زولا تامین آب آب خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۹۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی

با حضور مدیرعامل شرکت مهندسی آب وفاضلاب کشور، استاندار مرکزی و نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی، طرح آب‌رسانی مجتمع شهید سلیمانی شامل آب‌رسانی به دو شهر شازند و آستانه و ۱۰ روستا با اعتباری بالغ بر ۱۳۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی آب و فاضلاب استان، هاشم امینی امروز _دوشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در مراسم بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی اظهار کرد: خدمتگزاری به مردم در کشور سرعت گرفته و در استان مرکزی نیز خدمت به مردم با نگاه جهادی در جریان است.

وی افزود: صنعت آب و فاضلاب وظیفه تأمین آب شرب بهداشتی مردم و جمع‌آوری فاضلاب را به عهده دارد که در این دولت با کار شبانه‌روزی و ایجاد زیرساخت‌های مناسب رفاه و آسایش مردم تأمین شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: امروز نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه آغاز خواهد شد و مردم این مناطق از خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب بهره‌مند می‌شوند.

امینی ادامه داد: جهاد آبرسانی در کشور یک اتفاق بزرگ از سوی دولت بود که با هدف تأمین آب پایدار در ۱۰۰۰۰ روستا رقم خورد که تا به امروز ٥٢٠٠ روستا آبرسانی و در سال جاری با همکاری شرکت‌های آب و فاضلاب، قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) خیرین و بخش خصوصی به بهره برداری خواهد رسید.

وی از همکاری صنایع شهرستان در بازچرخانی پساب فاضلاب قدردانی کرد و افزود: استفاده از ظرفیت پساب به پایداری چرخ صنعت و عدم آلودگی آب شرب در منطقه نقش به‌سزایی دارد.

در بخشی دیگر نیز فرزاد مخلص‌الائمه استاندار مرکزی اظهار کرد: پروژه‌های آبرسانی از بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی در کنار حوزه‌های مختلف در سطح استان است.

وی با اشاره به جهاد آبرسانی به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین اقدامات دولت سیزدهم در کشور اظهار کرد: در فاز اول ٦٧ روستا و در فاز دوم ١٣١ روستا استان مرکزی که مشکل آب داشتند با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در حال انجام است.

وی تصریح کرد: دولت به تأمین مهم‌ترین موضوع رفاهی مردم که آب است توجه ویژه‌ای دارد و از مردم انتظار می‌رود به صورت بهینه آب را مصرف کنند.

حشمت‌الله عباسی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان هم با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم به موضوع منابع آب پایدار و شرب بهداشتی و همچنین جهاد آبرسانی به روستاها اهمیت ویژه‌ای قائل شده است، اظهار کرد: این طرح شامل ساخت تصفیه خانه آب با ظرفیت ۱۲۰ لیتر بر ثانیه، احداث دو باب مخزن ذخیره آب با مجموع ظرفیت ۲۰۰۰ متر مکعب، اجرای ۳۷.۵ کیلومتر خط انتقال آب است.

وی افزود: در این طرح همچنین احداث یک باب ایستگاه پمپاژ با ظرفیت ۳۵ لیتر ثانیه، احداث یک باب سوله، احداث پست برق ۱۶۰ کیلو ولت آمپر، با صرف هزینه‌ای بالغ بر هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال انجام گرفته است.

عباسی ادامه داد: در راستای اجرای خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب، و همچنین واگذاری پساب به صنایع نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه انجام می‌شود.

به گزارش ایمنا، در ادامه این آئین نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه آغاز شد.

کد خبر 749843

دیگر خبرها

  • دیدار مردمی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • تصادف شدید جاده سلماس در آذربایجان غربی (فیلم)
  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • آزادسازی آب شرب از صنایع آذربایجان شرقی
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • بازدید معاونت بهره‌برداری و توسعه فاضلاب از تاسیسات فاضلاب شهرستان سلماس
  • تکریم و معارفه روئسای قدیم و جدید هلال احمر شهرستان سلماس 
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند