Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@07:18:01 GMT

فرمول جدید یک استارتاپ برای زیبایی پوست

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۱۲۱۸۳

فرمول جدید یک استارتاپ برای زیبایی پوست

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، جوانی دوره‌ای برگشت ناپذیر در زندگی تک تک انسان‌های روی کره زمین بوده  و با وجود توسعه و رشد علم در سالیان گذشته هنوز راهی برای به عقب بردن زمان و بازگشت به دوران طلایی جوانی و رهایی از دوره پیری پیدا نشده است. علاوه بر این هیچ درمانی نیز برای بازگرداندن جوانی تاکنون کشف نشده، اما تلاش‌های زیادی در این مسیر صورت گرفته و برخی توانسته اند با استفاده از روش‌هایی روند پیری را کمی کند کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله این راه‌ها استفاده از کرم‌های ضد چروک برای رفع چین و چروک‌های آزار دهنده پوست است که سالیانه در جهان حدود ۱۱ میلیارد دلار چرخش مالی دارند اما به تازگی یک شرکت استارتاپ به روشی نوین دست یافته است. این استارت‌آپی براساس تحقیقات انجام شده در دانشگاه آلاباما در حوزه کرم‌های ضدچروک راه‌اندازی شده است.

این استارت‌آپ که یووا بیوساینسز (Yuva Biosciences) نام دارد براساس فناوری توسعه یافته در دانشگاه آلاباما در برمنگام راه‌اندازی شده است. در این تحقیقات پژوهشگران نشان دادند که میتوکندری‌ها در برگرداندن پیری پوست و ریزش مو نقش مهمی دارند.

کتی نگینت، از مدیران اجرایی موسسه نوآوری و کارآفرینی بیل هاربرت دانشگاه آلاباما گفت: بسیار هیجان‌انگیز است که ببینیم یک استارت‌آپ دیگر از دل دانشگاه متولد می‌شود تا فناوری ابداع شده در این دانشگاه را تجاری‌سازی کند. این کار به رشد و دوام منطقه بیرمنگام کمک می‌کند. شرکت‌های رقیب به‌صورت عمده در خوشه‌های بین‌المللی، از جمله سیلیکو‌ن‌ولی و بوستون قرار دارند اما اکوسیستم محلی ما نیز برای تولید نوآوری مانند استارت‌آپ یووا آماده است.

بیشتر بخوانید: زن فضانورد پس از ۳۲۸ روز زندگی در فضا به زمین بازگشت

این استارت‌آپ درنظر دارد تا لوازم آرایشی، بهداشتی و مواد آرایشی مبتنی بر علم را که خواص دارویی دارد، توسعه دهد. مسیر برای راه‌اندازی محصول در بخش آرایشی و بهداشتی هموار بوده به طوری که این شرکت انتظار دارد طی چهار سال محصولات آرایشی و بهداشتی را تولید کند.

چین و چروک پوست و ریزش مو از جمله اولین و عمده‌ترین تغییرات ظاهری در مسیر پیری است. کشوان سینگو، استاد ژنتیک دانشگاه آلاباما گفت: یووا قصد دارد بسیاری از اثرات نامطلوب پیری را کاهش دهد به همین دلیل می‌خواهیم در این استارت‌آپ مدعی شویم که جوانی را دوباره به مصرف‌کنندگان بازمی‌گردانیم. محصولات اولیه ما با هدف کمک به افراد برای بهبود ظاهر و ایجاد حس جوانی در آنهاست و در دراز مدت نیز به دنبال مقابله با اختلالات و بیماری‌های مرتبط با پیری هستیم.

گرگ اشمرگل، کارآفرین سریالی در بوستون که به‌عنوان مدیر در شرکت یووا فعالیت دارد بیش از ۲۵ سال سابقه تجربه در راه‌اندازی چندین شرکت سرمایه‌گذاری با فناوری بالا را در کارنامه خود دارد و صاحب یکی از شرکت‌های نانویی بسیار مشهور به نام نانترو (Nantero) است.

انتهای پیام/

استفاده از میتوکندری‌ها برای بازگرداندن جوانی پوست و مو

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استارتاپ جوانی دانشگاه آلاباما استارت آپ راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۲۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است.

 بهمن نقی پور در دوازدهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت ضمن تاکید بر لزوم همکاری نزدیک رسانه ملی در موضوع جوانی جمعیت و مقابله با بحران سالمندی در کشور اظهار کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است و تنها با عزم ملی می‌توان بر این بحران غلبه کرد.

وی افزود: همه ما موظف هستیم که مسئولانه به این موضوع نگاه کنیم و آن را تکلیف اخلاقی، شرعی و قانونی خود بدانیم هرکس در هر جایگاه و منصبی که هست باید وظیفه خود را در این خصوص انجام دهد و نباید کم کاری دیگران را دلیلی بر عدم تلاش خود بدانیم چرا که اگر اینگونه به موضوع نگاه نکنیم کارها درست پیش نمی‌رود و این ما هستیم که باید جلوی بحران جمعیتی در کشور خود را بگیریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اهمیت فضای مجازی در جامعه امروزی و لزوم توجه به این ظرفیت در خصوص تبلیغات جوانی جمعیت گفت: امروزه دیگر ذائقه جوانان عوض شده است و بیشتر از هر چیزی با فضای مجازی ارتباط دارند و ما نیز باید از این فضا استفاده کنیم و بحث نگرانی‌های جمعیتی و کارهایی را که باید بکنیم از طریق این رسانه مجازی به جوانان آموزش دهیم و آن‌ها را ترغیب به ازدواج، فرزندآوری و مقابله با سالمندی جمعیت کنیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سراسر کشور و به منظور تصمیم‌گیری و انجام اقدامات لازم و به موقع در خصوص بحث سالمندی کشور و نیاز جامعه به فرزندآوری و به تبع آن در وزارت بهداشت به عنوان یکی از وزارتخانه‌های کلیدی و دخیل در این خصوص و در کلیه استان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی تشکیل شده است و در دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز جلسات آن به صورت ماهانه تاکنون برگزار شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو
  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • کدام مکمل‌ها روند پیری را کُند می‌کند؟
  • اعضای هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی منصوب شدند
  • هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در استان اردبیل برگزار می‌شود