Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا حبیب پور مربی سابق تیم ملی وزنه برداری کشورمان در گفت و گو با  خبرنگار گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، درخصوص رقابت‌های وزن ۹۶ کیلوگرم جام فجر که با اوت کردن کیانوش رستمی در حرکت یک ضرب همراه بود، اظهار داشت: کیانوش رستمی یکی از وزنه برداران خوش تکنیک و پر سرعت ایران محسوب می‌شود و یکی از سرمایه‌های ورزش ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رستمی پیش از رقابت‌های جهانی تایلند روش‌های خاص خودش را داشت و در تمرینات U خود رأی و خود مختار بود و علاقه‌ای به کار کردن زیر نظر مربیان تیم ملی نداشت.

کیانوش بعد از رقابت‌های جهانی بیدار شد

حبیب پور ادامه داد: بعد از رقابت‌های تایلند، رستمی بیدار و متوجه شد که تا به حال اشتباه کرده است. متوجه شد که باید بیشتر از اینکه برای خودش مخالف جمع کند، به دنبال پیدا کردن دوست باشد. به همین دلیل تلاش کرد تا در غالب تیم ملی به کارش ادامه دهد تا راهی المپیک شود. علی مرادی رئیس فدراسیون وزنه برداری شروطی را برای رستمی تعیین کرد و مربی مخصوصی هم برای رستمی انتخاب شد.

بيشتر بخوانيد: تکرار تاریخ برای رستمی/ کیانوش باز هم اوت کرد

بهتر بود فدراسیون کیانوش را در آغوش می‌گرفت

کارشناس وزنه برداری کشورمان در مورد شرایط رستمی ادامه داد: رستمی انسانی خوب و وزنه برداری قوی محسوب می‌شود. اما فدراسیون وزنه برداری باید بیشتر در مسائل روحی و روانی و افزایش روحیه این وزنه بردار تلاش کند. بعد از رقابت‌های جهانی، فدراسیون وزنه برداری می‌خواست کیانوش را در آغوش بگیرد، چرا که هنوز مشخص نیست که کدام یک از ورزشکاران مان راهی المپیک می‌شوند.

به جای دفع، سرمایه‌های وزنه برداری را بايد جذب می‌کردیم

او گفت: وزنه برداری ایران در المپیک‌های گذشته حرف‌های زیادی برای گفتن داشته است و ما باید بدانیم با رفتن سعید علی حسینی از تیم ملی، سرمایه‌های زیادی نداریم. همیشه هم انتقاد کردیم که چرا نام او برای رقابت‌های انتخابی المپیک در سوئیس رد نشد. سهراب مرادی هم همچنان درگیر مشکل کتفش است و کسی از او خبر ندارد. پس بهتر بود در این مدت سرمایه‌های مان را جذب می‌کردیم، نه اینکه آن‌ها را دفع کنیم.

بيشتر بخوانيد: ایران قهرمان مسابقات وزنه‌برداری جام فجر شد

کاری کردیم که رستمی با خودی‌ها هم بجنگد

حبیب پور خاطرنشان کرد: بهتر بود افرادی مثل رستمی را در آغوش می‌گرفتند، اما استرس‌هایی که پشت صحنه وجود دارد، روی وزنه بردار تاثیرگذار است. وقتی که وزنه بردار با سرمربی تیم همدل نباشد و از آن طرف هم سرمربی تیم شما را قبول نداشته باشد، باعث می‌شود که وزنه بردار هم با رقبای خود بجنگد، هم پیش خودش بگوید که روی خیلی‌ها را کم می‌کنم. 

اتحادی بین رستمی و سرمربی تیم ملی وجود ندارد

مربی سابق تیم ملی وزنه برداری درمورد صحبت‌های کیانوش رستمی که به فشردگی رقابت هایش در آستانه المپیک معترض بود، گفت: اتحادی بین سرمربی تیم ملی وزنه برداری و کیانوش رستمی وجود ندارد. البته من نمی‌خواهم همه کاستی‌ها را متوجه سرمربی تیم ملی  بدانم. به هر حال کیانوش هم اخلاق‌های خاص خودش را دارد. رستمی پیروزی‌های سال‌های دور خود را به خاطر تمرینات جداگانه و مربی شخصی اش می‌دانست. این بزرگترین ضربه‌ای بود که رستمی به خودش زد.

بيشتر بخوانيد: مدال طلای رستمی پس از اوت در یک‌ضرب

رستمی اخلاق‌های خاص خودش را داشت

او گفت: مدت کوتاهی را با کیانوش رستمی در اردوی تیم ملی با هم کار کردیم. کیانوش از این موضوع استقبال کرد و درخواست کرد تا این موضوع ادامه داشته باشد. این موضع ادامه پیدا نکرد و حرف من این است که چرا نباید در تیم ملی، مربی‌ای وجود داشته باشد که کیانوش با او راحت باشد؟ به هیچ وجه خودم را نمی‌گویم و هر مربی که این توانایی را دارد، باید در کنار کیانوش می‌ماند. کیانوش اخلاق‌های خاص خودش را دارد.

استرس باعث اوت کردن وزنه‌های رستمی می‌شود

حبیب پور خاطرنشان کرد: برخی از افراد وقتی کیانوش وزنه هایش را اوت می‌کرد، یادشان می‌افتاد که به او دلداری بدهند، اما این کار را باید قبل از آغاز مسابقه انجام بدهیم. کیانوش هم باید بداند که وقتی فرصت‌ها را از دست می‌دهد، باید برای جبران عجله کند و صحبت‌های  او را بعد از مسابقه جام فجر خیلی قبول ندارم. او در قطر وزنه‌های خوبی زد و احساس می‌کنم استرس‌های رستمی باعث می‌شود وزنه هایش را اوت کند. اوت کردن وزنه‌های رستمی ارتباطی با ضعف فنی ندارد.

پشتوانه سازی خوبی در تیم ملی نکردیم

او درباره پشتوانه سازی در تیم ملی وزنه برداری بیان کرد: اگر در این سال‌ها در تیم ملی پشتوانه سازی را انجام داده بودیم، الآن می‌توانستیم با خیال راحت کیانوش را حتی تحریم  کنیم. اما چنین کاری را انجام ندادیم و باید روانشناسی خوبی را انجام بدهیم و امثال کیانوش را در آغوش بگیریم.

بيشتر بخوانيد: مسیر المپیکی کیانوش رستمی/ امید‌ ملی پوش وزنه برداری زنده است

هیچ کاری برای علی حسینی نکردیم

حبیب پور درخصوص خداحافظی سعید علی حسینی از دنیای وزنه برداری گفت: در اردوی تیم ملی در شهرستان نور، پیش از رقابت‌های جهانی از علی حسینی خواستم که در رکوردگیری شرکت کند. علی حسینی اعلام کرد که کشاله پایش پاره است. چه کاری برای درمان او انجام دادیم؟ اسم او را هم برای بازی‌های سوئیس رد نکردیم و شانس المپیک را از او گرفتیم. این‌ها مسائلی است که باعث شود بگوییم وزنه برداری از شرایط قبلی اش فاصله گرفته است.

شانس رسیدن رستمی به المپیک کم شده است

مربی سابق تیم ملی وزنه برداری در مورد پیش بینی اش از احتمال کسب سهمیه توسط ملی پوشان خاطرنشان کرد: شانس زیادی را  برای رستمی نمی‌بینم. کار سختی در پیش دارد و با این اتفاقاتی که رخ داده است، رسیدن کیانوش به توکیو را دشوار می‌دانم. سهراب مرادی هم یکی دیگر از اعجوبه‌های وزنه برداری است که البته کسی از شرایط او به خوبی خبر ندارد. هرچند که در رفتن کتف مرادی طی ماه‌های گذشته، انجام حرکت یک ضرب را برای او دشوار کرده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون وزنه برداری کیانوش رستمی سهراب مرادی فجرکاپ مربی سابق تیم ملی وزنه برداری فدراسیون وزنه برداری رقابت های جهانی بعد از رقابت سرمربی تیم ملی بیشتر بخوانید کیانوش رستمی پشتوانه سازی اتحادی بین برای رستمی وجود ندارد تیم ملی علی حسینی حبیب پور اوت کردن جام فجر یک ضرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۲۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۵۰ وزنه‌بردار در مسابقات قهرمانی کشور حضور پیدا می‌کنند

به گزارش خبرنگار مهر،امیرحسین حسنی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری مسابقات قهرمانی کشور وزنه‌برداری اظهار کرد: مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی کشور (انتخابی تیم ملی) در دو رده سنی نوجوانان و جوانان و در بخش دختران و پسران از ۱۵ لغایت ۲۵ اردیبهشت به میزبانی همدان برگزار می‌شود.

وی افزود: ۵۵۰ وزنه‌بردار از ۳۱ استان کشور در این مسابقات به رقابت می‌پردازند.

رئیس هیئت وزنه‌برداری استان همدان با اشاره به هزینه برگزاری مسابقات گفت: یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هزینه برگزاری مسابقات برآورد شده است.

حسنی خاطرنشان کرد: همچنین در این مسابقات ۱۲۰ مدال توزیع و رقابت‌ها به صورت پخش زنده از شبکه ورزش پخش خواهد شد.

وی با اشاره به وضعیت رشته وزنه‌برداری بیان کرد: آبان ۱۴۰۲ هیئت را تحویل گرفتم که تنها ۲۹ ورزشکار سازمان یافته داشت اما امروز ما ۱۴۰ ورزشکار سازمان یافته در رشته وزنه‌برداری و ۱۱۲ ورزشکار در رشته کراس‌فیت داریم.

رئیس هیئت وزنه‌برداری استان همدان عنوان کرد: شهرستان‌های فعال ما همدان، ملایر، نهاوند، تویسرکان، اسدآباد، کبودرآهنگ و رزن است.

کد خبر 6092842

دیگر خبرها

  • ببینید | خاطره بازی از دوران مدرسه با اسطوره‌های وزنه‌برداری؛ فرار از روی دیوار و انضباط ۱۳
  • تقدیر سجاد انوشیروانی و کوروش باقری از معلمان
  • عکس| تقدیر اسطوره‌های وزنه‌برداری از معلمان
  • همدان میزبان رقابت‌های انتخابی تیم ملی وزنه‌برداری
  • نایب قهرمان وزنه‌برداری جوانان جهان مدال خود را به موزه رضوی اهدا کرد
  • هیئت وزنه‌برداری استان همدان ۱۷ نشان به دست آورد
  • همدان، میزبان برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری کشور
  • ۵۵۰ وزنه‌بردار در مسابقات قهرمانی کشور حضور پیدا می‌کنند
  • تالاخادزه ایران کجاست؟
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری