Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محمود واعظی پنج شنبه شب در جلسه شورای اداری استان گلستان در جمع مدیران و مسئولان این استان با تبریک ایام دهه مبارک فجر و چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، تاکید کرد: در دولت و نظام یاد گرفته ایم که برای به زانو درآوردن دشمن باید همه دست به دست دهیم و با وحدت و انسجام در مقابل توطئه های دشمنان ایستادگی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دفتر رئیس جمهور تصریح کرد: برغم فشارهای حداکثری آمریکا با اعمال تحریم های اقتصادی بی سابقه علیه ملت ایران، مردم با مقاومت و ایستادگی خود کاری کردند که آمریکایی ها بفهمند راه اشتباهی را در پیش گرفته اند و مردم ایران با فشار تحریم تسلیم نخواهند شد.

واعظی گفت: دشمن وقتی ببیند در ایران همه یک حرف را می زنند و آن حرف رهبرشان است ، متوجه اشتباه خود خواهند شد و امروز آمریکایی ها که تصور می کردند با اعمال تحریم های اقتصادی می توانند ظرف سه ماه ایران را به زانو درآورند پیشنهاد مذاکره بدون پیش شرط ارائه می دهند.

رئیس دفتر رئیس جمهور افزود: آمریکایی ها توانستند با جنگ روانی و تبلیغاتی برای چند ماه بازار ایران را تحت تاثیر قرار داده و در قیمت ارز و کالاهای اساسی کشور نوسان ایجاد کنند  اما امروز با مقاومت مردم از شرایط سخت عبور کرده ایم و شرایط کشور در همه زمینه ها به مراتب بهتر از سال گذشته است.

واعظی با بیان اینکه امروز قدرت ایران به مراتب در منطقه بیشتر از گذشته است، گفت: ترور ناجوانمردانه سردار سپهبد شهید سلیمانی در عراق با هدف کاستن از اقتدار ایران در منطقه و ایجاد اختلاف و شکاف در داخل کشور و منطقه انجام شد اما شهادت شهید سلیمانی به وحدت و انسجام بیشتر منجر شد.

واعظی در بخش دیگری از سخنان خود در جمع مدیران استان گلستان با اشاره به ظرفیت ها و ویژگی های این استان ، خاطرنشان کرد: توجه ویژه به گلستان حق مردم این استان است و البته در مجموع کارهای زیادی طی این سالها در این استان انجام شده است.

رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به دو سفر رئیس دولت تدبیر و امید به استان گلستان و اتخاذ تصمیمات و تصویب مصوبات مهم برای توسعه این استان از سوی دولت ، افزود:در سفر اول رئیس جمهور به استان ۴۲۱ میلیارد تومان بودجه برای طرح ها و پروژه های استان تصویب شد اما به خاطر شرایط خاص استان ۸۹۳ میلیارد تومان پرداخت شد و در سفر دوم رئیس جمهور به استان نیز ۱۵۱۲ میلیارد تومان برای توسعه و پیشرفت این استان مصوب شد.

واعظی با اشاره به وقوع حوادث غیر مترقبه در کشور طی دوسال گذشته همچون زلزله کرمانشاه و کرمان در سال گذشته و حادثه سیل گسترده در فروردین ماه امسال که ۲۵ استان کشور را در برگرفت، اظهار داشت:ارقام بسیار بالایی برای جبران خسارات ناشی از این حوادث در استان های مختلف کشور هزینه شده است که در بودجه سالیانه پیش بینی نشده بود.

رئیس دفتر رئیس جمهور با قدردانی از بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای تلاش ها و اقدامات انجام شده برای تامین مسکن آسیب دیدگان از زلزله و سیل در کشور، افزود: تلاش برای رفع کامل مشکلات این استان ها همچنان ادامه دارد.

واعظی با اشاره به شرایط سخت اقتصادی حاکم بر کشور ناشی از تحریم های بی سابقه آمریکایی ها، افزود: حدود ۴۰۰ نفر در وزارت خزانه داری آمریکا مشغول کار درمورد ایران و ایجاد مانع بر سر راه فعالیت های اقتصادی ایران هستند و گویی هیچ کار دیگری ندارند که هر روز رصد می کنند تا مبادلات تجاری و اقتصادی ایران با کشورها را مسدود کنند.

رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به افتتاح طرح ها و پروژه های مختلف در استان های مختلف کشور، تاکید کرد: برغم تلاش دشمنان روند حرکتی توسعه و پبشرفت کشور همچنان ادامه دارد و آمریکا در تحقق اهدافش ناکام مانده است.

واعظی در پایان استان گلستان را مستعد توسعه و پیشرفت توصیف کرد و افزود: توجه به این استان و تلاش برای توسعه و پیشرفت آن را وظیفه خود می دانیم و برای رفع موانع توسعه و حل مشکلات مطرح شده از سوی مدیران استان همه تلاش خود را انجام خواهیم داد.

پیش از سخنان رئیس دفتر رئیس جمهوری، آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان در سخنانی با قدردانی از اقدامات دولت برای جبران خسارات سیل در استان و حل مشکلات مردم این استان ، گفت: دولت با تمام وجود شبانه روز برای توسعه  کشور زحمت می کشد و ما باید قدردان این زحمات باشیم و بی انصافی نکنیم.

 آیت الله نورمفیدی افزود: درخواست ما از دولت این است که برای استان گلستان تولید ثروت کند و پروژه ها و طرح ها اساسی در دستور کار قرار دهد و با توجه و حمایت بیشتر به توسعه روز افزون استان کمک کند.

در این جلسه همچنین هادی حق شناس استاندار گلستان و مدیران کل ادارات جهاد کشاورزی، آب و فاضلاب، صنعت ، معدن و تجارت و همچنین بنیاد مسکن استان گزارشی از اقدامات انجام شده بعد از حادثه سیل استان در حل مشکلات مردم سیل زده ارائه کردند.

استاندار گلستان گفت: امروز ۳ هزار میلیارد تومان پروژه در استان در دست اجرا داریم  که توسط بخش های دولتی و خصوصی در حال عملیاتی شدن است که نسبت به سال ۹۲ و آغاز فعالیت این دولت تقریبا ۱۰ برابر شده است.

 حق شناس افزود:بعد از حادثه سیل ۱۰۰۰ میلیارد تومان به صورت بلاعوض و وام ۴ درصد در بخش مسکن و کشاورزی پرداخت شده و ۷۷۰۰ واحد مسکونی در مناطق سیل زده در دست احداث است که ۷۰درصد آن سقف زده شده است.

استاندار گلستان توجه ویژه دولت به این استان برای رشد و توسعه متوازن در همه زمینه ها را خواستار شد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رئیس دفتر رئیس جمهور محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور استاندار گلستان توسعه و پیشرفت میلیارد تومان استان گلستان آمریکایی ها برای توسعه پروژه ها حل مشکلات حادثه سیل انجام شده سال گذشته انجام شد استان ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۳۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • عبور از دیوار چین: ستاره چینی برابر نوشاد زانو زد
  • آغاز برداشت گُل گاوزبان در گلستان
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است
  • اعضای شورای فرهنگ عمومی در خنثی سازی توطئه دشمنان هوشیار باشند
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • برگزاری یادواره شهدای مدافع حرم و ۱۸۵ شهید عباس‌آباد در سلمانشهر