Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محققان دانشگاه آلبرتا می‌گویند، ورزش‌های قدرتی مانند وزنه‌برداری می‌توانند ماهیچه‌های بدن‌مان را تقویت و از احتمال ابتلا به کمردرد پیشگیری کنند. ما انسان‌ها برای انجام دادن فعالیت‌های روزمره‌مان به ماهیچه‌های قوی و تنومند نیاز داریم.

در کمر، شانه‌ها، مچ پاها و مفصل ران، ماهیچه‌های خاصی وجود دارد که واقعا ضعیف و کم‌بنیه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر مردم به باشگاه‌های ورزشی نمی‌روند تا به‌طور خاص روی این ماهیچه‌ها کار و آنها را تقویت کنند. اما وقتی این ماهیچه‌ها ضعیف باشند، نمی‌توانیم بیشتر فعالیت‌های روزانه‌مان، مانند حمل مواد غذایی که از فروشگاه می‌خریم یا هر کار دیگر را به خوبی‌ انجام دهیم.

همچنین افراد وقتی قدم به میانسالی خود می‌گذارند، بیش از هر زمان دیگر به ورزش‌های قدرتی نیاز دارند تا از ضعف و تحلیل ماهیچه‌هایشان پیشگیری کنند.  

محققان کانادایی، از تعدادی از زنان میانسال به بالا که هیچ زمینه ورزشی قدرتی نداشتند و درصدی هم پوکی استخوان داشتند، خواستند که مدتی ورزش‌های قدرتی و البته کار با وزنه‌ها را انجام دهند. در پایان این بررسی مشخص شد، وزنه‌برداری می‌تواند وضعیت تراکم استخوان را در حالت مناسبی قرار دهد.

ورزش‌های قدرتی مانند وزنه‌برداری، علاوه بر افزایش توان ماهیچه‌ها و تراکم استخوان‌ها، ذهن و روان افراد را هم بهبود می‌بخشد.

ورزش به‌طور کلی می‌تواند موجب بهبود یادگیری، حافظه و عملکرد بهتر رگ‌های خونی در مغز شود اما آن دسته از ورزش‌های قدرتی که با وزنه‌های مختلف سر و کار دارد، می‌توانند ماهیچه‌های بدن را تقویت کرده و وضعیت جسمی و ذهنی فرد را در بهترین حالت قرار دهد.

به گزارش خبرآنلاین، تمام افراد باید در کنار ورزش‌های هوازی، حتما ورزش قدرتی کار با وزنه‌ها را هم انجام دهند تا از ماهیچه‌هایی قوی و بدنی تنومند برخوردار شوند.

منبع: مدیکال اکسپرس

مترجم: نادیا زکالوند

۴۷۲۳۲

کد خبر 1350017

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: وزنه برداری سلامت ورزش های قدرتی وزنه برداری وزنه ها ماهیچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۵۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌

 شیوا شبدینی   بیان کرد: آخرین روز سلامت «خانواده، غذای سالم و ورزش همگانی» عنوان یکی از روزهای «هفته سلامت» است، در این نام‌گذاری به طور ویژه اهمیت خانواده به‌عنوان اولین پایگاه آموزشی در زمینه‌های تغذیه سالم و ورزش همگانی پیش از ورود به جامعه موردتوجه قرار گرفته است.

وی افزود: یک خانواده سالم، با ایجاد فرهنگی از آگاهی درباره سلامت، این امکان را به اعضایش می‌دهد که بهترین تصمیم‌ها را در خصوص سلامتی خودشان بگیرند، آموزش‌های مرتبط با تغذیه سالم، مراقبت از بدن و روح و تدابیر پیشگیری از بیماری‌ها، بخشی از این فرهنگ سلامت در خانواده هستند که به بهبود کیفیت زندگی افراد کمک می‌کنند.

پزشک مرکز سلامت تصریح کرد: باتوجه‌به افزایش چندبرابری چاقی در چند دهه اخیر و به‌تبع آن افزایش کم‌سابقه موارد ابتلا به بیماری‌های مرتبط با آن نظیر کبد چرب و دیابت، تغذیه سالم و ورزش همگانی که از عوامل اصلی پیشگیری از چاقی هستند بیش از گذشته موردتوجه قرار گرفته و بر نقش و اهمیت خانواده و به طور ویژه مادر خانواده به‌عنوان اولین مروج این سبک زندگی سالم تأکید شده است.

وی یادآور شد: تهیه غذای سالم یکی از ارکان اصلی سلامت هر فرد به شمار می‌رود و تصور من بر این است که بانوان نقش اصلی را در این زمینه عهده‌دار هستند. اگر بتوانیم مادران و خانم‌های خانه‌دار را در زمینه تغذیه سالم آموزش دهیم شاید گام بزرگی در این زمینه برداریم، در درجه اول آموزش به خانواده اهمیت دارد و محل دیگری که فرد به آن وارد می‌شود مهدهای کودک و مدارس هستند، پس در مرحله بعد تمرکز اصلی باید روی آموزش در مهدهای کودک و مدارس باشد.

شیوا شبدینی در ادامه تشریح کرد: دیگر مراکزی که می‌توانیم آموزش‌ها را در آن‌ها آغاز کنیم، محل‌های کار و ادارات هستند، بارها دیده شده که غذاهایی که برای کارمندان تهیه و طبخ می‌شود از کیفیت خوبی برخوردار نیستند، اکنون اکثر افراد ناگزیرند غذا را یا در محل کار بخورند یا از طریق رستوران‌های اطراف محل کار خود تهیه کنند. اگر غذاهایی که ادارات، سازمان‌ها و ارگان‌ها برای کارکنان خود در نظر می‌گیرند غذای سلامتی باشد، سلامت کارمندان نیز تضمین می‌شود.

وی اظهار کرد: خیلی‌ها بر این باورند که پیروی از یک رژیم غذایی اصولی و سلامت هزینه‌های زیادی دارد، اما اگر واقعاً کلاه‌خود را قاضی کنیم متوجه می‌شویم که بدن ما در طول هفته‌ها و ماه‌ها چقدر مواد غذایی ناسالم مانند انواع شیرینی‌ها، تنقلات، چیپس و پفک و انواع نوشابه‌های شیرین و آب‌میوه‌های صنعتی دریافت می‌کند، اگر از مصرف این غذاها و تنقلات ناسالم پرهیز کنیم می‌توانیم هزینه‌ای را که پیش‌تر صرف این غذاها می‌کردیم، به تهیه مواد غذایی سالم اختصاص دهیم.

شبدینی خاطرنشان کرد: مورد دیگری که دیده می‌شود کم‌تحرکی است، ساعات خیلی طولانی حضور در ترافیک سنگین شهری باعث می‌شود افراد تحرک کمی داشته باشند، کم‌تحرکی عامل بروز بسیاری از بیماری‌ها از جمله کبد چرب، بیماری‌های قلبی عروقی و مشکلات اسکلتی (استخوانی) است.

وی افزود: اگر بتوانیم در کنار تغذیه سالم حداقل روزانه ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان به فعالیت ورزشی اختصاص دهیم و در آخر هفته‌ها به همراه خانواده ورزش‌های خیلی ساده مانند رفتن به پارک‌ها، کوهستان و بازی‌های گروهی را مدنظر قرار دهیم تا حد زیادی از بیماری‌های کبد چرب و دیابت که روند ابتلا به آن‌ها آن با سرعت بسیار بالایی در حال افزایش است، می‌توانیم پیشگیری کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • لبخند ساختگی ما را شادتر می‌کند؟
  • عکس| برترین پنالتی زن‌های تاریخ فوتبال کدام بازیکنان هستند؟
  • بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم
  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • آخرین امتیازهای میلاد عبادی‌پور در روسیه به درد نخورد
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی
  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟