Web Analytics Made Easy - Statcounter

۵۲ سامانه ثبت تخلفات عبور و مرور در محورهای مواصلاتی گیلان وجود دارد و قرار است تا سال آینده تعداد این سامانه‌ها در استان افزایش پیدا کند. ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۶ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، استفاده از تجهیزات پیشرفته و بهبود شاخص‌های ایمنی در جاده‌های کشور از جمله گیلان مزایا و کارکردهای بسیار فراوانی در بخش حمل‌ و نقل و کاهش سوانح ترافیکی دارد بر همین اساس قرار است تعداد سامانه‌های ثبت تخلفات عبور و مرور در محورهای مواصلاتی گیلان افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، بهره‌گیری از سامانه‌های هوشمند جهت ارتقاء ایمنی تردد برای کاربران جاده‌ها را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: در حال حاضر 52 سامانه ثبت تخلفات عبور و مرور در محورهای مواصلاتی استان گیلان به بهره‌برداری رسیده است.

محمدرضا نازک‌کار با بیان اینکه در سال آینده 11 سامانه جدید نیز در جاده‌ها و محورهای استان گیلان نصب و راه‌اندازی می‌شود تصریح کرد: عامل انسانی،‌ وسیله نقلیه و عامل راه از جمله مؤلفه‌های مهم تأثیرگذاری هستند که در بروز حوادث جاده‌ای منجر به فوت،‌ جرح و یا خسارت نقش بسیار عمده‌ای را برعهده دارد.

50 سامانه ثبت تخلفات عبور و مرور در محورهای خوزستان نصب می‌شود24 سامانه ثبت تخلف عبور و مرور در اردبیل راه‌اندازی می‌شود59 سامانه ثبت تخلف در محورهای مواصلاتی استان سمنان فعال است

وی از افتتاح 2 باب مجتمع خدماتی - رفاهی، 27 پروژه روکش آسفالت و ابنیه فنی، 2 دستگاه پل عابر پیاده و یک شرکت حمل و نقل در دهه فجر امسال خبر داد و ابراز داشت: در این 32 پروژه حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان، با اعتباری بالغ بر 30 میلیارد و 400 میلیون تومان افتتاح و به بهره‌برداری رسیده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان آشکارسازی نقاط پرحادثه در راه‌های استان از طریق نصب تابلوهای خاص هشدار دهنده را متذکر شد و اظهار داشت:‌ در مرحله نخست مناطقی که بیشترین آمار وقوع حوادث جاده‌ای را داشته‌اند شناسایی شد تا عملیات فیزیکی و مهندسی جهت کاهش بروز سوانح در آن‌ها اجرایی شود.

نازک‌کار تعویض علائم اخطاری و انتظامی در سطح محورها و جاده‌های استان گیلان را نیز مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد:‌ اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گیلان در این راستا با یک برنامه‌ریزی مدون و به صورت کاملاً مستمر اقدام به تعویض، اصلاح و به‌روزرسانی علائم و تابلوهای راهنمای جاده کرده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان بروز کوچک‌ترین مشکل در طول‌های استان و اعزام نیروهای امدادی به‌مناطق مورد نظر را از جمله کارکردهای مهم سامانه‌های هوشمند ترافیکی خواند و گفت: افزایش تعداد این تجهیزات هوشمند به‌ویژه در طول مسیرهای فرعی گیلان در دستور کار قرار دارد.

وی استان گیلان را از جهات گوناگون دارای موقعیتی ویژه و ممتاز در حوزه مربوط به راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خواند و تصریح کرد: واقع شدن در مسیر کریدور شمال - جنوب، موقعیت توریستی و گردشگری، تراکم نسبی بالای جمعیت و نزدیکی شهرها و روستاها از جمله این ویژگی‌ها محسوب می‌شود.

انتهای پیام/614/ح

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سامانه ثبت تخلفات عبور و مرور در محورهای مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان محورهای مواصلاتی گیلان سامانه های هوشمند سامانه ثبت تخلف استان گیلان سامانه ها جاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۹۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران

یاسر ابراهیمی معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: با توجه به نقش دوربرگردان در ارتقای ایمنی راه‌ها و کاهش تصادفات جاده‌ای ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های پر تصادف استان در حال احداث می‌باشد.

او افزود: احداث دوربرگردان در محور‌های (محمود آباد- نور، شماره ۳ کمربندی تنکابن، ساری فرح آباد) آکند (هلال کلا آمل-بابل، تیله نو بهشهر-گلوگاه، کلوده آمل-محمود آباد، دریا پشته رامسر، انارور رویان -نوشهر، هشت تیکه گلوگاه، هریس رامسر، قلعه کش آمل –بابل، حمید آباد ساری-فرح آباد) در حال اجراست که بخش زیادی از این پروژه‌ها رو به اتمام است.

ابراهیمی گفت: تبدیل بریدگی‌ها در جاده‌ها به دوربرگردان‌های استاندارد راهکاری مناسب برای کاهش نقاط پرحادثه در جاده‌های استان است.

او افزود: با استفاده از دوربرگردان تصادفات احتمالی حذف می‌شوند، زیرا وسایل نقلیه در یک جهت و با سرعت کم حرکت می‌کنند.

ابراهیمی با اشاره به شرایط بومی و قرارگیری روستا‌ها و مراکز جمعیتی و کشتزار‌ها در حاشیه راه‌ها، گفت: وجود شهر‌ها و روستا‌های متعدد در امتداد جاده‌های بین شهری عاملی است که، بنا به ضرورت، باعث ایجاد سرعت گیرها، تقاطع‌ها و بریدگی‌های متعددی در طول جاده‌های استان می‌شود که استاندارد نبودن این بریدگی‌ها و تقاطع‌های جاده‌ای درصد ایمنی مسیر را کاهش می‌دهد.

معاون فنی و راه‌های روستایی استان افزود: برای هریک از این دوربرگردان‌ها به طور میانگین ۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات ملی و استانی هزینه می‌شود.

او گفت:فراهم آوردن ایمنی لازم در جاده‌ها نوعی سرمایه گذاری است که برای پیشگیری از وقوع سوانح و حفظ سلامت مردم انجام می‌شود.

ابراهیمی ابراز امیدواری کرد بخشی از این پروژه‌های مهم و ضروری تا اواخر امسال به بهره برداری برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • دست‌فروشان در محور مواصلاتی بوشهر به کنگان ساماندهی شوند
  • بارش باران در محورهای مواصلاتی استان سمنان/ جاده‌ها لغزنده است
  • ۶ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی البرز ایمن‌سازی شد
  • احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران
  • محور مواصلاتی دستجرد- آشتیان در قم بهسازی شد
  • جاده مواصلاتی قرح به گوشکی نیازمند تامین اعتبار است
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • حمل و نقل ۳۰ میلیون تن کالا توسط ناوگان جاده‌ای هرمزگان
  • جابجایی ۳۰ میلیون تن کالا در محور‌های مواصلاتی هرمزگان
  • ثبت تخلف سرعت بیش از ۵۵ هزار وسایل نقلیه در محورهای خراسان شمالی‌