Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون استاندار لرستان از احداث میدان دام زنده در مرکز استان خبرداد و گفت: کالاهای اساسی به اندازه کافی در لرستان ذخیره شده است.

به گزارش «اسد عبدالهی» شامگاه( 18 بهمن) در جلسه ستاد تنظیم بازار که با حضور معاون بازرگانی داخلی وزارت صمت تشکیل شد، افزود: در لرستان هماهنگی‌های لازم بین دستگاه‌های عضو ستاد تنظیم بازار وجود دارد و سعی بر این بوده که بیشتر به روش‌های تشویقی با واحدهای عرضه کالا رفتار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان به فعالیت‌های این ستاد در لرستان  اظهار داشت: واحدهای تولیدی فعال در لرستان شناسایی و طی نشستی مسائل و مشکلات این واحدها بررسی و پیگیری شده است.

 

 وی بیان کرد: برای نظارت بهتر بر کیفیت کالا و کنترل قیمت‌ها علاوه بر بازدید های شبانه از مراکز فروش و کشتارگاه‌ها در نقاط مهم شهر‌های استان کانکس‌هایی دایر شد.

 

 عبدالهی در ادامه با بیان اینکه کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم در لرستان به اندازه کافی موجود است، افزود: در بخش صادرات و واردات محصولات کشاورزی به دلیل مشکل حمل و نقل در یک محدوده زمانی با ایجاد ساز و کارهای تشویقی مشکل حمل محصولات این حوزه‌ها رفع شد.

 

وی با اشاره به نبود میدان دام زنده و مشکلات بهداشتی آن خاطرنشان کرد: میدان دام زنده با ظرفیت روزانه دو هزار راس دام سبک و ۵۰۰ رأس دام سنگین در خرم‌آباد احداث و به زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

 

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری به فعالیت‌های این ستاد در لرستان با بیان اینکه انتظار می رود وزارت صمت در بحث افزایش سهمیه شکر، برنج، کاغذ و... حمایت لازم را داشته باشد، تصریح کرد: ایجاد بازارچه‌های محلی از دیگر اقداماتی است که در استان انجام خواهد شد که می‌تواند در تنظیم بازار تاثیر بسزایی داشته باشد.

پایان پیام/85

منبع: شبستان

کلیدواژه: میدان دام محصولات کشاورزی صادرات میدان دام زنده اندازه کافی کالاهای اساسی تنظیم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۰۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است

معاون اول رئیس جمهور گفت: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی بوده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر عصر امروز (شنبه) در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه های همکاری های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری های دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه ها و قراردادهای امضاء شده هر چه سریع تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی ، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می توانند با تعمیق روابط خود تحریم های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای 12 تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت های شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت های ایران در زمینه های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • معاون استاندار قم بر افزایش مبادلات تجاری با روسیه تاکید کرد
  • مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟