Web Analytics Made Easy - Statcounter

«شهرام عدالتی» امروز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مساحت بافت فرسوده پایتخت در مجموع به سه هزار و ۷۲۰ هکتار می رسد که معادل ۴.۸ درصد کل مساحت بافت فرسوده کشور را تشکیل می دهد.

 وی، ساکنان بافت فرسوده را حدود یک دهم از جمعیت ۱۳ میلیون و ۲۶۷ هزارنفری تهران برشمرد.

معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران یادآورشد:  کل بافت فرسوده استان تهران نیز به میزان ۶ هزار و ۴۶۲ هکتار و معادل ۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ درصد از بافت فرسوده کشور است و در آن،  دو میلیون و ۲۰۰ هزار نفر زندگی می کنند.

وی مساحت بافت فرسوده کل کشور را ۷۷ هزار هکتار بیان کرد و گفت: با وجود وضعیت غیر قابل قبول بافت فرسوده در استان تهران و کشور، ساخت و سازهای غیرمجاز و حاشیه نشینی نیز به طور چشم گیری در حال رشد است.

معاون برنامه ریزی و توسعه مدیریت و برنامه ریزی استان تهران گفت: دولت برای ساماندهی این وضعیت طرح های بازآفرینی شهری را مد نظر قرار داده است و این موضوع در استان با جدیت دنبال می شود.

وی به اقدامات ویژه برای جلب مشارکت مردم در این زمینه اشاره کرد و اظهارداشت: این اقدام در استان تهران با تولید بسته تشویقی حمایتی نوسازی در بافت­های فرسوده شهری شامل تسهیلات ارزان قیمت بانکی، تخفیف های ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی صدور پروانه، تخفیف یا رایگان سازی بهره‌مندی از انشعابات و تخفیفات حق الزحمه‌های خدمات مهندسی از سال ۱۳۸۸ آغاز شده است.

عدالتی ادامه داد: در این راستا، تاکنون بیش از ۱۲۶ هزار و ۵۰۰ فقره تسهیلات ارزان قیمت بانکی توزیع شده است که از تخفیف های ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی صدور پروانه نیز بهره‌مند بوده‌اند.

معاون برنامه ریزی و توسعه مدیریت و برنامه ریزی استان تهران گفت: این اقدامات منجر به تولید ۸۵ هزار واحد مسکونی در دست بهره‌برداری شده است و ۴۱ هزار واحد مسکونی دیگر نیز بزودی به چرخه بهره‌برداری وارد خواهند شد.

وی ساخت این واحدها را از مصادیق مشارکت مردمی در تولید مسکن خودمالکی در بافت فرسوده شهری با استفاده از چارچوب‌های تسهیل کننده دولتی و بخش عمومی دانست.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 جشنواره فیلم فجر ۳۸ ویروس کرونا پایتخت حاشیه نشینی سازمان مدیریت و برنامه ریزی مد معاون برنامه ریزی انتخابات 98 بودجه 99 جشنواره فیلم فجر ۳۸ ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی مدیریت و برنامه ریزی استان تهران مساحت بافت فرسوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۱۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری صبح دوشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده گویی ها خودداری و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب‌ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم. فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها عنوان کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشند و برای مشارکت در برنامه ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی و آینده پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: برای برنامه ریزی باید انتقادها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار را در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم بگذاریم، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود گفت: در این صورت است که نیازها و ضروریات شناخته می‌شود و می‌توان برای آن برنامه ریزی صحیح انجام داد، زمانی که مدیری در تعامل با مردم باشد نیازمندی‌ها و ضرورت‌ها را شناسایی و برای آنها برنامه ریزی می‌کند.

وی با اشاره به همسو شدن افکار در مدیران بر ضرورت نظام برنامه ریزی تاکید و اظهار کرد: برای اداره کردن استان باید نسبت به میزان ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها شناخت دقیق داشته باشیم.

فخاری در خصوص انتظارات از سازمان برنامه و بودجه در حوزه برنامه ریزی عنوان کرد: ضروری است که سازمان برنامه و بودجه از رخوت حضور در صحنه و توزیع کنندگی پول خارج و ناظر بر اقدامات اجرایی دستگاه‌ها در جهت تحقق برنامه شود و برای ارزیابی پروژه‌ها به میدان بیاید.

کد خبر 6097586

دیگر خبرها

  • چرا مشوق‌های نوسازی در شهرداری‌های استان یزد خاک می‌خورد؟
  • بسته‌های تشویقی بازآفرینی برای مردم جذابیت ندارد
  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • یک اتفاق جدید در بازار مسکن؛ مالکان و مستاجران منتظر این تغییر باشند
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند