Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی دانشگاه خواجه نصیر گفت: دانشگاه خواجه نصیر با کسب رتبه یک منطقه در تولیدات علمی در دهه چهارم انقلاب این تولیدات را در جهت رشد اقتصادی به کار خواهد بست.

محمد طالعی، معاون پژوهشی دانشگاه خواجه نصیر طوسی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو با تبریک سالگرد انقلاب اسلامی درباره وضعیت توسعه کمی و کیفی دانشگاه‌ها بعد از انقلاب اسلامی گفت: اگر بخواهیم چهل سال گذشته را با چهل سال آینده مقایسه کنیم باید بگویم که در دهه اول بعد از انقلاب در حوزه آموزش عالی به طور گسترده‌ای آموزش را مورد توجه قرار داده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در این دهه بیش از پیش حوزه کارشناسی پوشش داده شد؛ به طوری که عموما دانشجویان و دانش آموختگان مقطع لیسانس برای ادامه تحصیل در مقطع تحصیلات تکمیلی در قالب بورسیه یا حمایت‌های دولتی به خارج از کشور اعزام می‌شدند.   طالعی با بیان اینکه در دهه دوم و سوم عملا به حوزه تحصیلات تکمیلی وارد شده‌ایم، اظهار کرد: در این دو دهه خوشبختانه به رشد بسیار چشمگیری رسیدیم به طوری که اکنون می‌توانیم به جرات بگوییم «کمتر رشته آموزش عالی است که کشور به آن نیاز داشته باشد، اما اعضای هیئت علمی ما نتوانند آن را تدریس کنند» این پیشرفت در همه‌ی حوزه‌‍‌ها به خصوص فناوری بالا و‌های تکنولوژی به چشم می‌خورد.

معاون پژوهشی دانشگاه خواجه نصیر طوسی ادامه داد: با رشد آموزش عالی در دهه سوم بعد از انقلاب اسلامی ما در دهه چهارم انقلاب اسلامی شاهد رشد چشمگیر علمی شدیم. به طوری که در این دهه دانشگاه خواجه نصیر طوسی توانست رتبه یک منطقه را کسب کند اکنون زمان آن رسیده است که علمی که تولید کرده‌ایم و پیشتازی که در خط منطقه ایجاد کرده‌ایم را در جهت رشد اقتصادی به کار ببریم.   طالعی در پایان خاطرنشان کرد: این فرآیند همچون فرآیند‌های دیگر حتما با چالش مواجه خواهد شد، زیرا هیچ مسئله‌ای بدون چالش و سرمایه گذاری به ثمر نخواهد رسید. برای پیشبرد این هدف همچنین نیازمند تلاش و ایثار در حوزه‌های دانشگاهی و صنعتی هستیم. با صرف وقت و خلاقیت می‌توانیم مانند گام‌های قبلی این گام را هم با موفقیت و با همت پشت سر بگذاریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی دهه فجر دانشگاه خواجه نصیر طوسی رشد اقتصادی به کار انقلاب اسلامی بعد از انقلاب آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۱۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های امام راحل است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار وح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: در انقلاب اسلامی دو عنصر علم و فناوری و روحیه معنوی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه پیروزی وعده صادق و توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های اصیل امام راحل است، مطرح کرد: در طول این مسیر نقش حوزه علمی و دانشی بسیار مهم بوده است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد، عنوان کرد: برای تحقق این هدف نیازمند پیگیری و مطالبه‌گری هستیم.

وی اضافه کرد: با یک فکر و بررسی اساسی باید به یک برنامه دقیق برسیم که چگونه می‌توان روح تمدنی انقلاب اسلامی را در مباحث علمی مختلف جاری کنیم.

آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه اگرچه این یک موضوع پیچیده است، ولی باید گام به گام به سمت آن برویم، خاطرنشان کرد: با این منطق باید در عرصه بین المللی کردن دانشگاه‌های کشور نیز اقداماتی انجام می‌شد.

نقش مهم علم و فناوری در معادلات امروز دنیا

در ابتدای این دیدار، روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا اظهار کرد: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی داشت. یکی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده فناوری.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و افزود: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد، اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی اظهار کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

کد خبر 6093154

دیگر خبرها

  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • جذب امریه سربازی در سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیر
  • الگوی حکمرانی فرهنگی و دانش بنیان صنایع و تولیدات، با مشارکت مردم تدوین و تصویب می‌شود
  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های امام راحل است
  • بافق دارای بالاترین میزان تراکم دانش آموزی در استان یزد
  • مشکلات اقتصادی با استحکام پایه‌های علمی حل می شود
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود