Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ما با وجود 87 درصد مینی‌بوس‌، 73 درصد اتوبوس‌ شهری، 60 درصد کامیون‌، 200 هزار تاکسی اسقاطی تبدیل به یک کشور اسقاطی شده‌ایم.

به گزارش خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، عیسی کلانتری صبح امروز در یک برنامه زنده تلویزیونی در ارتباط با موضوع مجوز به شکارچیان خارجی اظهار کرد: 200 هزار رأس حیوان در زیستگاه‌های کشور وجود دارد که هر ساله برای 200 الی 300 رأس آنها مجوز شکار برای اتباع خارجی صادر می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که این مجوز شکار برای حیوانات نر بالای 9 سال است، افزود: به‌طورکلی کارشناسان بر این باور هستند که نرهای پیر باید از گله‌ها حذف شوند چون از یک‌سو مشکل بیماری برای گله ایجاد کرده و همچنین در تکثیر و تولیدمثل مشکل ایجاد می‌کنند و از سوی دیگر در فصل خشکسالی نرهای پیر اجازه تغذیه آب را به ماده‌ها نمی‌دهند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به این مطلب که نرهای پیر به‌دلیل شاخ‌های بزرگ انگیزه زیادی برای شکارچیان ایجاد می‌کند، درباره نحوه نظارت بر این شکارچیان نیز گفت: کنار هر شکارچی تبعه خارجی 2 محیط‌بان حضور دارد که با اجازه آنها شکار انجام می‌شود.

کلانتری اذعان کرد: با توجه به این‌که منابع دولتی برای احیای زیستگاه‌های ما کافی نیست، ما به سراغ سرمایه‌گذاری می‌رویم.

معاون رئیس جمهور افزود: معمولاً مجوز شکار برای حدود 30 تا 50 رأس داده می‌شود که هر مجوز 30 هزار دلار به فروش می‌رسد که از این مبلغ یک‌سوم صرف جوامع محلی و بقیه به‌منظور احیای زیستگاه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: این حیوانات عمری حدود 10 تا 12 سال دارند و سالانه نیز حدود 10 تا 20 هزار رأس آنها از بین می‌رود بنابراین شکارها نه تنها تهدیدی برای این گونه‌های جانوری نیست بلکه به بقای نسل آنها نیز مؤثر است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست سیاست شورای‌عالی محیط زیست در ایجاد قرق‌های اختصاصی را اقدام خوبی دانست که ضمن حفاظت محیط زیست با کمک بخش خصوصی مجوزهای محدود شکار را با نظارت سازمان محیط زیست صادر می‌کند.

کلانتری در ادامه در خصوص بحث آلودگی هوا و اقداماتی که برای رفع آن در کشور نیاز است نیز گفت: اگر بنزین ما شرایط 5 سال گذشته را داشت امروز هیچ‌کدام از شهرهای ما زیست‌پذیر نبود.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: ما به یک کشور اسقاطی تبدیل شده‌ایم. 11 میلیون موتورسیکلت در کشور وجود دارد که حدود 9 میلیون و 600 دستگاه آن اسقاطی و کاربراتوری است. هر موتورسیکلت کاربراتوری حدود 7 الی 8 خودرو آلایندگی ایجاد می‌کند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: هزینه‌ای حدوداً یک هزار دلار برای جایگزینی هر موتورسیکلت نیاز است که با محدودیت منابع موجود توان از رده خارج کردن آن‌ها وجود ندارد.

وی در ارتباط با وضعیت سایر وسایل نقلیه نیز گفت: 87 درصد مینی‌بوس‌ها، 73 درصد اتوبوس‌های شهری، 60 درصد کامیون‌ها و 200 هزار تاکسی اسقاطی در کشور وجود دارد. با وجود این‌که میزان اسقاطی شدن خودروها در کشور سالانه 6 درصد است ولی سواری‌های تولیدی ما نیز استاندارد نبوده و اسقاطی‌های سالانه هم از رده خارج نشده و یک الی یک و نیم میلیون به میزان آن اضافه می‌شود.

کلانتری با اشاره به این‌که در زمستان 61 درصد آلایندگی مربوط به خودروهای گازوئیلی است و سرمای هوا مانع بالارفتن آلاینده‌ها می‌شود، افزود: در فصل سرما ذرات معلق با قطر کمتر از 2.5 میکرون در سطح پایین می‌ماند و برای کودکان و سالمندان بسیار خطرناک است.

معاون رئیس جمهور با بیان این‌که افزایش مصرف سوخت گاز خانگی را از دیگر موارد آلاینده است نیز عنوان کرد: در فصل سرما به‌دلیل افزایش مصرف سوخت، گاز نیروگاه‌ها قطع و به‌جای آن مازوت سوزانده می‌شود که این نوع سوخت حاوی 2 الی 3 درصد سولفور است بنابراین ما در فصل سرما یا نباید تولید کنیم یا باید آلاینده تولید کنیم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اذعان کرد: زمانی‌که ما تنها برای نوسازی موتورسیکلت‌ها 9.5 میلیارد دلار نیاز داریم و این موضوع به‌دلیل تحریم‌ها از توان ما خارج است برای بهبود وضع هوا تنها باید از خدا بخواهیم تا برای ما باد و باران بفرستد.

کلانتری در ادامه در خصوص موضوع پرورش میگو در نزدیکی گنبدهای نمکی در جزیره قشم نیز گفت: ما در مناطقی همچون قشم با مدیریت دوگانه مواجهیم، از یک‌سو با مدیریت مناطق آزاد و بخشی دیگر وزارت کشور. در این مورد منطقه آزاد منطقه‌ای را که برای راه‌اندازی کارگاه پرورش میگو در نظر گرفته و در نزدیک گنبدهای نمکی بوده را حریم تشخیص نداده و مجوز صادر کرده است.

وی ادامه داد: منابع طبیعی اعلام کرده که فاصله این مزرعه تا گنبدها 1.5 کیلومتر است که البته باید بیشتر باشد. احداث این مرکز با دستور مستقیم رئیس جمهور متوقف و شیلات باید برای راه‌اندازی آن حریم بیشتری را رعایت کند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص بحث بوی بد تهران نیز گفت: بوی بد تهران دارای دو منشأ است یکی باتلاق‌های فاضلابی تصفیه نشده است که به‌دلیل عبور جاده در حدفاصل کیلومتر 2 تا 3 جاده تهران قم ایجاد شده و در حال حاضر در جریان اقدامات لازم برای رفع این مشکل هستیم و دیگری آرادکوه است که تجمیع زباله‌های 40 تا 50 سال گذشته را در کوه‌های با ارتفاع 70 تا 80 متری در خود جای داده و هر روز نیز به این میزان اضافه می‌شود.

معاون رئیس جمهور با اعلام این مطلب که ما پیشنهاد انتقال آرادکوه را به نقطه دیگری دادیم، افزود: شهرداری می‌گوید هزینه این انتقال یک میلیارد دلار است که چنین پولی در دسترس نیست.

کلانتری در پایان در ارتباط با تولید انرژی از طریق زباله نیز عنوان کرد: دولت قیمت برق تولید شده را 600 تومان مطرح کرده بود که مقرون به صرفه نبود که برای سال آینده دولت این مبلغ را به‌طور تضمینی به یک هزار و 350 تومان افزایش داد که این  مبلغ برای تولیدکنندگان انرژی با مواد اولیه زباله مقرون به صرفه خواهد بود. در این روش زباله با دمای بالا سوزانده شده و آلودگی ایجاد نمی‌کند.

انتهای پیام/4105/

منبع: آنا

کلیدواژه: آلودگی هوا عیسی کلانتری خودروهای اسقاطی آرادکوه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست معاون رئیس جمهور مجوز شکار کشور وجود میلیارد دلار اسقاطی تبدیل فصل سرما شده ایم نیز گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۲۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه یک جت شخصی چقدر است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ،سفر با جت تجاری در چند سال اخیر به طرز چشمگیری افزایش یافته است. به نقل از سایت simpleflying، در سال ۲۰۲۲، بیش از پنج میلیون پرواز جت خصوصی در سراسر جهان انجام شد. از این تعداد، نزدیک به ۳.۵ میلیون فقط در ایالات متحده پرواز کردند. در دوران اوج همه‌گیری کرونا، کسانی که توانایی پرداخت آن را داشتند ترجیح می‌دادند از شلوغی فرودگاه‌ها دور بمانند و سفر هوایی خصوصی را انتخاب کنند. محدودیت‌های جهانی سفر نیز سفرهای هوایی تجاری را دست‌وپاگیر کرده است.

تجارت نیوز در گزارشی نوشت: بسته به اندازه، برد، مدل و ویژگی‌ها، یک جت خصوصی می‌تواند از ۲ میلیون تا بیش از ۱۰۰ میلیون دلار برای شما آب بخورد؛ مانند خودروهای دست دوم، جت‌های شخصی نیز در معرض استهلاک جدی قرار دارند. واضح است که جت‌های دست دوم به طور قابل توجهی ارزان‌تر هستند. هزینه‌های جاری داشتن جت می‌تواند شامل حقوق و هزینه‌های خدمه پرواز، هزینه‌های نگهداری معمول و تعمیرات پیش‌بینی‌نشده، اجاره آشیانه و بیمه هواپیما شود.

محاسبه هزینه و فایده

فروشندگان هواپیما و جت به شما خواهند گفت که اگر ۲۰۰ ساعت در سال را در آسمان می‌گذرانید، خرید مستقیم یک جت شخصی توجیه‌پذیر است. دلالان هواپیما که مالکیت جزئی در هواپیما را می‌فروشند، می‌گویند منطق، در پرواز بیشتر از ۴۰۰ تا ۶۰۰ ساعت است. مالکیت جزئی شبیه به اشتراک زمانی در املاک و مستغلات است. البته این‌ها را همه افرادی می‌گویند که می‌خواهند چیزی به شما بفروشند. به نقل از سایت اینوستوپدیا (investopedia)، محاسبه سرانگشتی بی‌طرفانه نشان می‌دهد برای دستیابی به هزینه عملیاتی معقول برای یک جت خصوصی، حداقل ۲۴۰ ساعت پرواز سالانه لازم است.

هزینه‌های جاری

صرف نظر از اینکه کجا و چند بار قصد پرواز دارید، صاحبان جت با هزینه‌های مداوم و قابل توجهی مواجه می‌شوند که از تعمیر و نگهداری معمول و توقف در زمین شروع می‌شود. در نظر گرفتن پیامدهای مالیاتی و حقوقی مالکیت نیز مهم است. تعمیرات پیش‌بینی‌نشده نیز وجود دارند. تعویض یک لاستیک منفجرشده می‌تواند بین ۲ هزار تا سه هزار دلار هزینه داشته باشد. حقوق خدمه و بیمه هواپیما نیز به هزینه‌ها افزوده می‌شود. به عنوان مالک، شما باید همه چیز را پوشش دهید.

به عنوان یک قاعده کلی، می‌توانید انتظار داشته باشید سالانه حدود ۵۰۰ هزار تا یک میلیون دلار هزینه‌های عملیاتی بپردازید. جت‌های شخصی دست دوم می‌تواند گزینه‌ای برای صرفه‌جویی در هزینه باشد. این مدل جت‌ها را می‌توان با قیمتی کمتر از ۲۰۰ هزار تا ۱۵ میلیون دلار خریداری کرد.

کدام کشور بیشترین جت‌های خصوصی را دارد؟

ایالات متحده با اختلاف زیادی پیشتاز است. این کشور نزدیک به ۶۷ درصد از جت‌های خصوصی در سراسر جهان را دارد که بیشتر آن‌ها در تگزاس و هیوستون هستند. با افزایش ثبت‌نام‌ها، بازار جهانی جت‌های خصوصی تا سال ۲۰۲۸ به ۳۶.۹۴ میلیارد دلار خواهد رسید. برزیل، مکزیک و کانادا، قطب‌های جت‌های خصوصی و جزو پنج کشور برتر هستند.

افراد مشهوری، چون دونالد ترامپ، کیم کارداشیان، تام کروز، جف بزوس، بیل گیتس، اوپرا وینفری و بیانسه صاحب جت شخصی هستند؛ اما این بدان معنی نیست که هر کسی نمی‌تواند دارای جت شخصی خود باشد. البته قوانین هر کشوری متفاوت است و قبل از سفر یا عبور از مرزهای هوایی آن کشور باید لحاظ شود. همچنین مانند پروازهای تجاری عادی، گذرنامه و ویزا برای سفرهای بین‌المللی با جت شخصی الزامی است.

٢٢٣٢٢٣

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904076

دیگر خبرها

  • هزینه یک جت شخصی چقدر است؟
  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی مجوزدار به شهرک صنعتی خیرآباد
  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • محمود احمدی نژاد دوباره عازم خارج از کشور شد | علت چیست؟ +تصاویر
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • نظارت بر حمل و نقل پسماندهای ویژه در شهرستان کرج
  • ۲۰ شرکت برتر تولید کننده تسلیحات نظامی در سال ۲۰۲۴؛ از Rheinmetall تا Leonardo
  • متخلفان صید ماهی در تور محیط بانان لرستان