Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@18:10:25 GMT

۱۵۰ مدرسه تهران سال آینده بازسازی خواهد شد

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۲۴۴۴۹

۱۵۰ مدرسه تهران سال آینده بازسازی خواهد شد

عبدالرضا فولادوند روز شنبه در آیین افتتاح مدرسه خیرساز شهید غلامعلی رازفر در منطقه ۳ پایتخت اظهارداشت: این اقدامات در صورتی انجام می‌شود که درآمدها و اعتبارهایی را که از فروش فضاهای مازاد به دست می‌آوریم از خزانه به حساب نوسازی مدارس واریز شود.

وی گفت: ما متاسفانه در بحث مشارکت‌ با خیرین خلف وعده کرده و نتوانستیم تعهداتی که در مقابل خیران داشتیم، عملی کنیم که امیدواریم بعد از کسب اعتبارهای لازم به تعهدات خود عمل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فولادوند افزود: با کمک کمیسیون ماده پنج، بعضی از فضاهای آموزشی تغییر کاربری داده و تبدیل به احسن می‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه این شهر از لحاظ کمبود فضای آموزشی رتبه سی‌ام را در کشور دارد، اظهارداشت: ۸ هزار کلاس درس در پایتخت نیاز به بازسازی دارد اما به دلایلی نتوانستیم دانش‌آموزان را از این کلاس‌ها خارج کنیم.

وی با اشاره به اینکه حدود ۷هزار کلاس درس شهر تهران نیاز به مقاوم‌سازی دارد، گفت: میانگین تراکم جمعیت دانش‌آموزی در کلاس‌های درس ۳۳ نفر است در حالی که این آمار در کشور ۲۴ نفر است و نیازمند ۲۲هزار کلاس درس در شهر تهران هستیم.

فولادوند بیان کرد: با تلاش جامعه خیرین مدرسه‌ساز اقدامات خوبی در راستای جلب مشارکت‌های خیرین انجام شده است که از آنان قدردانی می‌کنیم، همچنین حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد ساخت و ساز مدارس با مشارکت یا هزینه مستقیم خیرین ساخته شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: تقویت نیروی انسانی بزرگترین سرمایه جامعه برای دستیابی به توسعه است و خیرین در بخشی سرمایه‌گذاری می‌کنند که فایده آن برای تمام کشور است.

وی افزود: امیدواریم روزی برسد که دیگر مشکل فضای آموزشی نداشته باشیم و در راستای کیفیت آموزشی برنامه‌ریزی کنیم البته در حال حاضر نیز در حوزه ارتقای کیفیت آموزشی، نشاط و مهارت اجتماعی برنامه‌ریزی‌هایی داشتیم اما مبتدی و در اول راه هستیم.

فولادوند با قدردانی از اقدامات خیر مدرسه‌ساز هاشم رازفر برای ساخت مدرسه شهید غلامعلی رازفر اظهارداشت: این مدرسه امروز در سی و نهمین سالگرد شهادت شهید رازفر افتتاح می‌شود که یاد ایشان را گرامی می‌داریم.

وی با تاکید بر مشارکت اولیا در انجام فعالیت‌های آموزشی و پرورشی مدارس گفت: دانش‌آموز تنها ۶ تا ۸ ساعت در مدرسه است که پس از آن باید آموزش‌ها در منزل تداوم داشته باشد، ما تنها به دنبال تقویت مباحث آموزشی دانش‌آموزان نیستیم بلکه مباحث تربیتی و مهارت‌های زندگی را هم دنبال می‌کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در بخش دیگری از سخنان خود با گرامی داشت دهه مبارک فجر بیان کرد: متاسفانه مراسم بزرگداشت این دهه، بدون شادی و شادابی و سرودهای انقلابی برگزار می‌شود و این موضوع ضرر و زیانی به جامعه وارد می‌کند.

فولادوند افزود: نشاط اجتماعی یکی از مهمترین عناصری است که می‌تواند جامعه را امیدوار و همدلی ایجاد کند و به سمت توسعه سوق بدهد، متاسفانه دچار خودسانسوری هم شدیم، این ایام درست است که مقارن با چهلمین روز شهادت سردار قاسم سلیمانی است اما باید بدانیم که هزاران شهید به پای این انقلاب خون دادند و باعث پیروزی انقلاب شدند و باید این ایام را گرامی بداریم و دانش‌آموزان را در برنامه‌های شاد و جشن‌های مردمی شرکت دهیم اما متاسفانه اینگونه نیست.

علی شهری مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران نیز در این آیین با گرامیداشت یاد شهید غلامعلی رازفر و تقدیر از اقدامات هاشم رازفر خیر مدرسه‌ساز اظهارداشت: ایشان الگوی ما هستند که سال‌های پست مدیرکل نوسازی داشتند و امروز خیر مدرسه‌ساز هستند و محیط مناسبی را برای تحصیل دانش‌آموزان احداث کردند.

به گزارش ایرنا، دبستان دخترانه خیرساز شهیدغلامعلی رازفر روز شنبه با حضور عبدالرضا فولادوند مدیرکل، پری‌سیما ماجدی مدیر منطقه ۳ آموزش و پرورش شهر تهران، محمدرضا قربانی مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز و جمعی از مسئولان و خیران مدرسه‌ساز در منطقه ۳ آموزش و پرورش برگزار شد.

این مدرسه با مشارکت خیر مدرسه ساز هاشم رازفر و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار خیری و یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار دولتی احداث شده است.

این مدرسه با ۹ کلاس درس، چهار اتاق اداری،   یک کارگاه، یک نمازخانه، یک کتابخانه،   با زیربنای یکهزار و ۳۲۹ مترمربع  و مساحت ۹۱۰ مترمربع ساخته شده است.

هاشم رازفر متولد ۱۳۲۸ در مشهد، بازنشسته سازمان نوسازی مدرس با کمک و همراهی همسر خود  پس از مشارکت در ساخت مدارس استثنایی سرور(منطقه ۱۱)  و دکتر نجفی (منطقه ۳) این مدرسه نوساز را در شهر تهران ساخته است.

این مدرسه به نام شعید غلامعلی رازفر(برادر ایشان) نامگذاری شده است شهید غلامعلی رازفر در جریان هشت سال دفاع مقدس ۱۹ بهمن  ۱۳۵۹ در منطقه سوسنگرد به شهادت رسید، در سالگرد شهادت این شهید این مدرسه افتتاح شد.

برچسب‌ها مدارس خیران مدرسه ساز اداره کل آموزش و پرورش تهران دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس خیران مدرسه ساز اداره کل آموزش و پرورش تهران دانش آموزان مدارس خیران مدرسه ساز اداره کل آموزش و پرورش تهران دانش آموزان مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران خیر مدرسه ساز دانش آموزان کلاس درس منطقه ۳

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۴۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس در این آیین گفت: در کشور ۸ هزار و ۳۳۶ طرح فعال مدرسه‌سازی داریم که با تزریق اعتبار ۱۲ هزار میلیارد تومانی این سازمان در بودجه سال ۱۴۰۳، برنامه‌ریزی شده در شش ماهه اول امسال، ۲ هزار طرح به ظرفیت ۱۰ هزار کلاس درس برای دانش‌آموزان آماده شود.

حمیدرضا خان محمدی با بیان این‌که خیران همیشه در اجرای طرح‌های عمرانی و ساخت و تجهیز مدارس پیشگام بوده‌اند، افزود: بیشتر طرح‌های مقاوم‌سازی و استحکام بنا در مدارس با کمک خیران اجرا شده و وزارت آموزش و پرورش آن را ادامه داده است.

وی گفت: در برنامه هفتم مصوب شده تا اعتبار برای مدارسی که نیاز به مقاوم‌سازی، تخریب و بازسازی دارند زودتر ابلاغ شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر نیز گفت: اداره کل آموزش و پرورش و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سند چشم‌اندازی را تهیه کرده و از ثبت احوال آمار و اسنادی را از متولدان دریافت کرده‌اند که با توجه به آن مشخص می‌شود برای سال‌های ۱۴۰۵- ۱۴۰۶ و ۱۴۰۷ چه تعداد کلاس درس و برای چه مقاطعی نیاز است.

محمدهادی رستمیان ادامه داد: با توجه به این‌که نیاز‌ها نامحدود و منابع محدود است، بر اساس این سند، در شهرستان‌ها برنامه‌ریزی برای ساخت مدارس انجام می‌گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر هم گفت: با تکمیل عملیات اجرایی این ۸ مدرسه افزون بر ۵۰ کلاس درس به ظرفیت کلاس‌های درس استان افزوده می‌شود.

علی موحدی افزود: در استان بوشهر ۲۶۰ هزار دانش‌آموز داریم که در شماری از مدارس مانند بوشهر تراکم دانش‌آموزان بالا و کلاس‌ها ۴۰ نفره است، اما در برخی مناطق تراکم استاندارد و ۲۰ تا ۳۰ دانش‌آموز در هر کلاس هستند.

وی اظهار کرد: در زمان حاضر بیشترین نیاز در آموزش و پرورش استان بوشهر ایجاد کلاس درس در مرکز استان و پس از آن در شهرستان‌های تنگستان، دشتستان و دشتی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به این‌که هزار و ۷ کلاس درس فرسوده در استان داریم، گفت: با تفاهمنامه‌ای که میان استان بوشهر و سازمان نوسازی کشور منعقد شده، یک هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی استانداری و هزار میلیارد تومان هم از سوی سازمان نوسازی برای نوسازی مدارس استان اختصاص یافته است.

به گفته وی با این اعتبار، از هزار و ۷۰۰ کلاس درس فرسوده اعتبار نوسازی ۸۰۰ کلاس درس تامین خواهد شد که معادل ساخت مدرسه در ۱۰ سال گذشته خواهد بود و امیدوار هستیم بقیه کلاس‌های درس هم با اختصاص اعتبار در سال‌های بعد در کمیته برنامه‌ریزی و از محل اعتبار نفت بازسازی شود و به شرایط مطلوب برسیم.

موحدی بیان کرد: در زمان حاضر در مرکز استان برخلاف سال‌های قبل ۸ طرح فعال مدرسه‌سازی داریم که کمک می‌کند تراکم دانش‌آموزی در مرکز استان به استاندارد نزدیک شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر نیز گفت: هزینه ساخت ۸ مدرسه با ۵۴ کلاس درس که عملیات اجرایی آن امروز آغاز شد افزون‌بر ۳۵۰ میلیارد تومان است که بیشتر این مدارس بزرگ مقیاس هستند.

ابراهیم احمدی افزود: این طرح‌ها شامل دبستان ۶ کلاسه امام خمینی (ره) شهرکاکی با ۵۳ متر مربع زیربنا و ۷۰ میلیارد ریال اعتبار، دبستان ۶ کلاسه روستای بردخون کهنه با زیربنای ۵۱۷ مترمربع و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار، دبیرستان ۳ کلاسه مرحومه خاتون جعفری در روستای احمدی شهرستان بوشهر با زیربنای ۴۷۵ مترمربع و ۱۶۵ میلیارد ریال اعتبار، دبیرستان ۹ کلاسه فاطمه زهرا در شهر دیر با زیربنای هزار و ۹۲۷ مترمربع، دبیرستان ۱۲ کلاسه شهرگناوه با ۲ هزار و ۲۵۵ متربع، هنرستان ۹ کلاسه فارابی در دیر با هزار و ۹۲۵ متر مربع، دبیرستان ۱۲ کلاسه نیایش با ۲ هزار ۲۵۵ متر مربع زیربنا و هنرستان ۱۲ کلاسه شهید اسماعیل محمدپور تنگک با زیربنای ۲ هزار و ۳۷۲ مترمربع و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار است.

وی اضافه کرد: همچنین امر هنرستان ۱۲ کلاسه انقلاب اسلامی با زیربنای ۲ هزار و ۳۷۲ مترمربع و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار در شهر بوشهر به بهره‌برداری رسید.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گفت: برنامه‌ریزی شده تا هفته دولت آغاز عملیات اجرایی ۵۰ مدرسه را در استان داشته باشیم.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • تقدیر از ۲۷۸۰ معلم شاهرودی/ برنامه هفته معلم مدرسه محور است
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی مدرسه غیرانتفاعی متخلف در اردبیل
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی مدرسه غیرانتفاعی متخلف